Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да обявявам ли джипа за откраднат?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помощ! Да обявявам ли джипа за откраднат?

Според мен вече е трябвало да си в Полицията и да си сигнализирал за ненамирането на джипа ти. Да дал си ги доброволно, ама кой знае какво се прави с него сега. Нямам предвид разглобяване, представи си че "майстора" обикаля с джипката и работи "нощна смяна". Ходи после обяснявай че не си бил ти с колата и не си ти работил ти "нощна смяна".
    Един приятел така лежа три дни в Велико Търново, щото с неговата кола бяха сгазили човек, а той я бил дал на един приятел, да ама докато докаже че няма сестра. . . . .
    Входирането на сигнал (не жалба за откраднат автомобил) ти дава сигурност от евентуални проблеми с действията на човека. Пък ако се появи, най лесно е да се оттегли сигнала и да му се извиниш.
    Успех
    Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

И аз мисля, че трябва да отидеш в полицията. Обясни им за какво става въпрос и мисля, че ако попаднеш на правилните хора и ти обърнат внимание, могат само да ти помогнат, ако не друго поне няма да ти навредят. Въобще не отлагай нещата. Успех!
      Поздрави: Николай Георгиев
      KTM 400 EXC

Коментар

А ако няма нищо и го заключат заради този сигнал дали "Извинявай" ще го стопли и ще оправи отношенията им после? Всяко РУП има приемна за граждани, която работи 24 ч. Може да се отиде и да се опише ситуацията и веднага ще се разбере дали е задържан или се скатава.
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

Коментар

Колегата "Куздов" е прав, ситуацията може да се обясни с ОБСЕБВАНЕ а не с открадване, защото присъства това че си я дал доброволно, това не е кражба, ако МПС е застраховано застрахователя има всички основания да откаже обезщетение. А документите къде са?
          Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
          0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Ако си дал и талона, както е логично например за да има рама за справка в магазина за части или за да може да кара колата до там за където трябва да вземе части, как ще обясниш това на Милиционерите? Дано да го намериш "МАЙСТОРА" преди да си дал жалба, но ако въпреки всичко не го откриеш , жалбата в Полицията е разумна мярка в случай че се е преквалифицирал. Успех.
            П.С. Застрахователя в случай на кражба изисква ключовете - както са описани в полицата и документите на колата - голям и малък талон. Ако липсва нещо от гореописаното си в затруднена ситуация.
            0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Документите са в колата, в мен е само големия талон.

Телефона му дава свободно, вече почти седмица, според мен би трябвало да го зарежда някой, иначе да е паднала батерията досега само от моето звънене.

Определено след като поразтърся наоколо ще ида там в районното да разпитам какво би било най-добре да направя.

Благодаря за съветите, стискайте палци утре и ще пиша какво става.
              Mitsubishi SpaceGear 2.4

https://www.instagram.com/balkanseverywhere/

Коментар

Успех.
                0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Първоначално публикуван от zoro-1 Преглед на мнение
                  ... ако МПС е застраховано застрахователя има всички основания да откаже обезщетение.
                  Няма застраховка, за това по-добре да си го намеря
                  Mitsubishi SpaceGear 2.4

https://www.instagram.com/balkanseverywhere/

Коментар

Щом дава свободно вероятно просто се скатава, защото нищо не е свършил. Ако беше задържан, почти сигурно телефона му щеше да е изключен (ако е бил в него задължително щеше да е изключен). Не се паникьосвай предварително. Иди утре в гаража и ако не го намериш и не ти отговаря отново, тогава отивай в приемната и пускай жалба за обсебване.
                    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                    Неизвестен мъдрец

Коментар

В случа че няма застраховка, запретвай ръкави и ако не го откриеш мизерника утре в районното със сигурност ще намерят адрес а от там нататък лека по лека ще го намериш
                      0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Димитров Преглед на мнение
                        ..........Да добавя, че му знам само първото име, нищо друго не знам за него.
                        Добре де. Дай малко повече информация. Къде се намира сервиза, първото име или обръщение. Все някой от тук може да знае нещо за човека. Може пък и да не са толкова зле нещата (е поне ти стискам палци де).
                        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

И аз съм на това мнение!
                          Дай координати на човека и всичко,което знаеш за него!
                          Снимки на джипа и регистрационен номер.....Също,както твой номер,за да може някой от нас да ти се обади,ако има някаква информация за човека и джипът ти!?
                          Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Дай и някакви отличителни белези на джипа(смачкан калник,счупен десен стоп примерно).Какво оборудване има по него?Джанти,гуми,лебедки всичко.Повечето от нас постоянно пътуваме може и да го засечем някъде.Щом не ти вдига телефона не е добре.Пиши ако има някакво развитие.
                            Успех!
                            O888888-211

Коментар

Много странно няма град,квартал улица,аз бих почнал така.Форума е доста голям.Пишеш Помощ.
                              Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

И аз се учудих! ...Затова и не писах вчета,защото като следях темата - стигнах до извода,че не е наистина голям проблем,а колегата по-скоро е ядосан на себе си,че за пореден път се е доверил на "майстора" ,който този път е прекалил малко с поредното си закъснение и изчезване!
                                Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X