Обява

Свий
Няма добавени обяви.

търся джипове под наем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: търся джипове под наем

За жалост, най-вероятно е така.
    По-горе някой от колегите, който даде линка за Дифендърите в София. Познавам се лично с едно от момчетата, които започна проекта, стигнаха практически до фалит и продадоха колите. Имаха няколко нови Defender 110 и един два 90, що годе направени за старт. С мотори и атв-та май е по-лесно и евтино.

Коментар

Първоначално публикуван от Espas Lagunov Rapidov Преглед на мнение
      ... Явно схемата е:" да счупи, да счупи, колко да счупи" ...
      Ако си собственик на специализирана автоморга, тази схема може и да става. Доколкото обаче в темата въпросът беше за наемане на лични МПС, нещата стоят съвсем другояче. Колко да счупи ли? Доста може да се счупи, дори когато човек има достатъчно опит и се опитва да пази машината, доколкото това е възможно.

Влизане в скрит от висока трева дълбок коловоз със скорост не повече от 20-30 км/ч може да има за резултат: смачкан калник, изкривена предна напречна щанга и скъсана кормилна щанга. За конкретния автомобил нова кормилна щанга струва 700 лв, от морга - 150-200. Напречната - и тя на подобни цифри се обажда. Т.е. един банален лек инцидент за секунди генерира разходи, които със сигурност надхвърлят възможния приход от еднодневно отдаване на автомобила под наем. А какво може да надроби новобранец, който се вози на чужда джипка и адреналинът го е ударил в главата ...

Първоначално публикуван от Espas Lagunov Rapidov Преглед на мнение
      ... при тоя нашия мега пазар и при тая наша покупателна способност си жив умрял. ...
      И моите сметки така показват ...
      Ние не сме неутрални!

Коментар

затова на такива разходки хората карат руски джипове,свестен джип се намира за 2-2500лв.,калник за 35лв а кормилна щанга например втора употреба е 15-20лв.Заден мост или преден 250 най-много 300лв.

Коментар

Ъ-ъ, тия цени са отпреди много години.

Коментар

Тия,цени са точно от сега.Говоря за втора употреба.Да не искаш да кажеш,че някой вече дава за руски джип 3-4000лв?Това свърши отдавна,при нас има няколко хора които купуват от търговете руски джипове и ги разпродават на части,защото цял руски джип,почти никой не търси.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
              затова на такива разходки хората карат руски джипове ...
              E, джиповете имат и други важни качества, освен евтините части ...
              Ама дай да не я подхващаме тази!
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                По повод това което е написал Алекс и аз да ви кажа прясна информация от днес. Бях при застрахователя за драскотини ( служебната ) . Не признават събития случили се извън републиканската пътна мрежа.
                То тогава ако се изпусне някой завои и колата навлезе 100 метра в шубраците,застрахователя няма да признае щетите защото колата не е по републиканската пътна мрежа.
                0885719173-Красимир

Коментар

Застрахователите си имат своите основания за отказа си . И до някъде са прави няма логика за една полица примерно от 1000 лева всеки месец да иплащат щети примерно за 3 - 5 000 лева и накрая на годината и някоя тотална 30 - 40 000 лева . Те определено не са балами много добре си пресмятат риска и няма да издържат нечий бизнес . Който се захваща с това ще трябва да се оправя сам .
                  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Sek 1, карам инвентар струващ в пъти повече от една джипка. Редовно и клиентите сами карат. И инвентара е застрахован. Не е до "сам да се оправя". До съвсем друго е.
                    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Всички тези услуги са с доста ако-та и при всички случаи не всеки е в състояние за се справи с щетите и хипотетичните повреди.
                      Има и друга гледна точка обаче, повечето хора който се занимават с такива услуги имат и друг бизнес и са до голяма степен зарибени от това което правят.Набили са много пари в оборудване за свое удоволствие, после са решили че могат да извадят някой лев и се пробват, не всеки е на далавера, но пък и хобито ти не страда чак толкова, така и така ги имаш тези неща. Не е задължително всеки бизнес да е успешен. Както и да е, в условията в който сме е малко по трудно се правят такива услуги но не е невъзможно и да, почти никога не излиза сметката. Кеф цена няма...
                      ако не можеш да кажеш нещо хубаво, по-добре не казвай нищо..

Коментар

Имаме си доста пътища,които са били асфалтирани и сега вече са останали почти без асфалт.Тези пътища сега към републиканската пътна мрежа ли са??
                        0885719173-Красимир

Коментар

Да, тези пътища са част от републиканската пътна мрежа, но само при условие, че ББ е прерязал лентата при пускането им в експлоатация. Ако някой друг, коварно е отнел тази малка радост от Републиканският ленторез, то се дължи само цената на едно окачване годишно+винетка.
                          There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                          No wahalla.

Коментар

много си му е смислен бизнесът на човека - и много клиенти му пожелавам ! Аз също работя нещо подобно, с разликата, че не даваме на туристите сами да карат, а ги блъскаме като сардини в дифендъри 110 дълга база с пейки отзад и на газ през пустото ги друсаме по 50тина км черно и се връщаме по 30 асфалт - и хората са доволни и си плащат (но при нас карат и китайски АТВета, яздят кончета, имат обяд и т.н.- шефът ми е разработил много атрактивен продукт и той сам се продава ; проблемът е в бедните туристи, но това вече е вън от темата) та мисълта ми е че разполагаме с +/- 10ина от гореспоменатите дифендъри пригодени точно за каквото ти трябват и ако нямат работа - шефът "от наш'те" и винаги е отворен за всякакви предложения лятото колите са на морето (сл. бряг), а през останалото време част от тях - в софия (за обслужване, но като цяло са си ок) ако имаш интерес може да влезеш във връзка с мене - тук на лично или на 0896489964 и да го бистрим, ще ми е интересно да се запознаем и да ми разкажеш за дейсността си , защото освен работата си за този човек лятно време - и аз "продавам приключения" - вс за целта наскоро се обзаведох с един TLC 90 дълга база с кожа, 2 реда задни седалки и 8 колана вътре и при определени условия може би бих го пуснал на софт ...

Коментар

Всъщност ние вече работим заедно, но не си се сетил кой съм. Спомни си пейнтбола на Люлин планина. Малко ми е трудно обаче да намеря средата с колежката ти. Все тая, все повече си мисля че това е бизнес който му е рано в БГ, особено сега с почти 3 лв. нафта сме за никъде. Ако излезе нещо конкретно ще се чуем.
                              ако не можеш да кажеш нещо хубаво, по-добре не казвай нищо..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X