Обява

Свий
Няма добавени обяви.

търся джипове под наем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: търся джипове под наем

Естествено.
    Сега, не зная какво има предвид Чавдар, но щом се присъединява към моето мнение, значи въпроса е още по-калпав, отколкото ми е известно на мене. Аз просто си записах всички имена на застрахователи от рекламите, тръгнах от канцелария на канцелария, и навсякъде питах "Какво застраховате след края на асфалта, все едно за колко пари?". Отговорите бяха еднакви - "Нищо, за никакви пари, в никакви срокове."
    Добре, но Чавдар е несравнимо по-опитен от мене в търговските дела, а също така в туристическо-развлекателните, и щом и той не знае, за мене такова нещо съвсем няма.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
      Естествено.
      Сега, не зная какво има предвид Чавдар, но щом се присъединява към моето мнение, значи въпроса е още по-калпав, отколкото ми е известно на мене. Аз просто си записах всички имена на застрахователи от рекламите, тръгнах от канцелария на канцелария, и навсякъде питах "Какво застраховате след края на асфалта, все едно за колко пари?". Отговорите бяха еднакви - "Нищо, за никакви пари, в никакви срокове."
      Добре, но Чавдар е несравнимо по-опитен от мене в търговските дела, а също така в туристическо-развлекателните, и щом и той не знае, за мене такова нещо съвсем няма.
      Вярно е - няма! Иначе аз съм склонен да си отдам джипа под наем или да го продам на заинтересована страна (ще излезе доста по-евтино на заинтересованата страна)

Коментар

Искам да ви благодаря за многото информация която ми дадохте. Линка към англичаните по скоро ще сработи и надявам се съвсем скоро да мога да ви дам полезна информация за всичко важно с което се преборя. Най-важното в случая е че има някой който професионално се занимава с това, вярно че клиентите му са основно поданици на кралицата. Цената изглежда да не е много висока 400 лв. за ден/атв за час е 50 -100/. Освен това има втори джип зад тебе и ти се дава възможност да затънеш или да поплуваш в река. Колите не изглеждат първа младост, но не се и очаква. Хората са вносители на части и най вероятно вкарват трошки от англия и ги доработват. Тия дни ще се изясни. Дано е без инциденти.

И една похвала, пиша и в друг форум /от името май става ясно/, но тук сте доста по отзивчиви и доста по-малко хейтъри.
        Пожелавам ви да остане чисти от кухи реклами и безсмислени постове.
        ако не можеш да кажеш нещо хубаво, по-добре не казвай нищо..

Коментар

А, с кухите постове тука е лесно - модераторите просто ги трият.

Не, чакай сега. Всички горски джипове изглеждат страшни и очукани, ако ще да са произведени преди половин година. Просто това е минималния срок, в който с много пари могат да се превърнат от фабрични в горски. Два часа след като ги пуснат на свобода, те сами си се отръскват от лака и панделките, като мокрите кучета, те нали се тръскат с доволно пръхтене, и си стават нормални диви джипове. Така че остави как изглеждат, там важното е всичко да работи и агрегатите да са здрави, външните тенекии са само за пред КАТ на шосето. Което е и скъпото, тия неща практически минават през основен ремонт едва ли не след всяко яко каране, и технически са по-сигурни и от най-гледаните шосейни лимузини.

Коментар

Нещо не схващам идеята . Ще давате джипове които да се движат по затворен терен (офроуд полигон) или всеки ще кара както и където си иска ? Прървото долу горе става но второто е малко сложно . Даваш добре подготвен джип на човек който не говори български познанията му за управлението на високопроходима машина са добити от дискавъри и не познава местноста в която ще кара . Такъв гаранция 300% се е закопал още на втория километър и ако зад него няма придружаваща го добре подготвена машина с хора знаещи какво правят там си е останал . Сериозни преходи никога не се правят от единична машина . Аз съм се закопавал на място което съм го минавал стотици пъти и от самоувереност ме домързя да сляза да видя с една пръчка колко дълбока е станала калта и ходих да си докарам трактора .
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Да затънат ; да затънат колко да затънат - най- много до бронята. Лошото е ако няма кой да ти помогне. А и времето в планината се мени бързо. Когато отидох да го издърпам тоя хубавец времето беше слънчево и тихо; а когато са закъсали е било ужасна буря.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00124.JPG
Прегледи:6
Размер:53.6 КБ
ID:5312075
              На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Само да вметна малко прясна информация:
                Днес един дървосекач от тези, които снощи в новините съобщиха, че са закъсали в гората и ГЗ се опитва да стигне до тях, е починал от хипотермия.
                Без застраховка този бизнес е "умрел" още преди жертвите. А докато застрахователя вика: "Не!, Не! И не!" няма как да стане бизнес модел.
                Още повече, че въпросния дървосекач е бил на работа - т.е. трудова злополука. А с джип под наем отиваме към туризъм - което е съвсем друга бира.
                Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

По повод това което е написал Алекс и аз да ви кажа прясна информация от днес. Бях при застрахователя за драскотини ( служебната ) . Не признават събития случили се извън републиканската пътна мрежа.

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                    По повод това което е написал Алекс и аз да ви кажа прясна информация от днес. Бях при застрахователя за драскотини ( служебната ) . Не признават събития случили се извън републиканската пътна мрежа.
                    Айде да ти обяснят кое течно е "републиканска пътна мрежа" и що те пързалят яко
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Асвалтираните пътища. Нещо не им допадат черните пътища по които си правим кефа ; или работим.

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                        Асвалтираните пътища. Нещо не им допадат черните пътища по които си правим кефа ; или работим.
                        Много зависи кво пише в полицата, обикновено обаче такова нещо не пише

Щото според закона "Път" е всяка земна площ или съоръжение, предназначени или обикновено използвани за движение на пътни превозни средства или на пешеходци. Към пътищата се приравняват и улиците.

Нищо не пише за асфалт, паваж или бетон.

ПП Да се допълня - улиците в София не са част от републиканската пътна мрежа. Демек виж си хубаво полицата

Чл. 2. (1) Републиканските пътища са от национално значение и осигуряват маршрути от държавен интерес.

Чл. 3. (1) Общинските пътища са от местно значение и осигуряват маршрути от общински интерес.
                        Последно редактирано от turtey; 18-10-11, 17:15.
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                          Айде да ти обяснят кое течно е "републиканска пътна мрежа" и що те пързалят яко
                          Ето я: http://www.napi.government.bg/images...6788377983.jpg

Коментар

Интересно. Градските и селските улици нямат нищо общо с републиканската пътна мрежа.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                              Интересно. Градските и селските улици нямат нищо общо с републиканската пътна мрежа.
                              Що не отделиш дискусията в отделна тема - мисля че ще е полезно за много хора

Коментар

Извън темата за застраховане или хипотермията, това което са направили англичаните в Велико Търново е следното:
                                Като вносители на части за джипове/най вероятно 2-ра ръка/, са окомплектовали няколко машини и след тест на уменията пускат един до теб като шофираш и един с джип зад тебе, фрашкан с всичко което можеш да строшиш и по този начин решават проблема с риска. Явно схемата е:" да счупи, да счупи, колко да счупи" по отношение на водача както обикновено се процедира след инструктаж подписваш декларация че си запознат с риска и ако се капичнеш си е по твоя воля и давай. В противен случай при тоя нашия мега пазар и при тая наша покупателна способност си жив умрял. Говорих си с един който давал БТР-и под наем на морето и след първия сезон ги изнесъл при неграта, че са по имотни от нас, за сафарита. И той се пробвал да играе по правилата, но уви.
                                Към момента схемата е доста мъглява и почти всички който се занимават "професионално" с приключения имат поддържащ бизнес който да храни хобито.
                                ако не можеш да кажеш нещо хубаво, по-добре не казвай нищо..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X