Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Терминатор в колата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Терминатор в колата

Скрапа; преди 20г като бях още с ладата нея карах по цяла зима І щото си имах служебен джип не че сега нямамІ ; та отавам пролетно време да взема ладата че трябва да се ходи на лозето и кво да видя - цяло гнездо в дясната арка. Голямата избега но малките се наложи да ги вадя с пинсета. Но в купето не бяха влизали -много добре бях закърпил дъното; и кабелите бяха здрави. Дано си отървеш от тая гад.
    На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
      Та или аз - или тя! Давайте акъл как да неутрализирам диверсанта.
      Внимавай, Скрап, това прилича на диверсия. От Толиати може да са се оплакали в КГБ, че не харесваш Лада-Нива, и ония са ти пратили мишок-антифризопиец. Единственото спасение, за което се сещам, е капан с много водка и кисели краставици. На това няма да издържи никой агент и така ще си спасиш кабелите и антифриза, а ако си упорит, може да я умориш от цироза.
      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Аз преди време имах ядове с една невестулка (или пък пор???). На Скорпиото им се беше усладил единият спрачен маркуч, и то в провинцията. Колко дебнене и засади, колко капани, отрови- нищо. След един голям сняг, откривам поредната локва под колата и понеже не мога да диагностицирам к'во точно е изтекло решавам да запаля. Е точно тогава гадината се наигра- явно ме е усетила късно и е решила да се скрие някъде по двигателя. Като я докопа обаче единият от ремъците....малииии- като във филм на Тарантино. И понеже е яка зима- не мога да измия двигателя. Смърдя си цял месец. Ама на мен ми беше гот.
        08седемшест5едно513четири

Коментар

Дано не четат и мишоци тук! Вече съм изтребил поне 20-ина в гаража. Ако ме усетят лошо ми се пише. Кураж братко! И капан - от тия тип паралелепидна кутия с вратичка на пружина. Вътре обаче закачам шпеков салам добре омотан с конец. Иначе го отмъкват гадовете. Всяка сутрин с кафето и лулата си правя кефа да давя по една. Не съм зъл. Даже отначало ми беше гадно малко. Свикнах! И даже има доза злобно удоволствие.

Не мога да разбера при всичкото остроумие на гадинките , как не разбраха , че тази вратичка е еднопосочна.
          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Колега може да пробваш и с една водоструйка (пароструйка) тез гадини май не си падат много по водата, особено топлата.
            I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

За да е пълна нирваната може да му изпръскаш един спрей за самозащита.Съдържа капамицин,а всички познати видове гадини имат непоносимост към това чудо.Спира мечка в атака и гони вълци.Трябва значи и мишки да гони.Най добре колата да е в гараж с отворена врата за изход.Изход да се подразбира както за мишката ,така и за теб.
              BMW X6

Коментар

След като котката отпадна още на заданието и ако мишките са повече от една - нямаш шансове. Не го казвам от лошотия.

Някой ако може да препоръча ултразвукова плашилка, която да бачка повече от 10 дена - да каже. Щото всичките, които съм пробвал (и правил), действат максимум по толкова, после гадните плъхове се усещат, че тая работа е измама и спира да им пука.
                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                  След като котката отпадна още на заданието и ако мишките са повече от една - нямаш шансове. Не го казвам от лошотия.

Някой ако може да препоръча ултразвукова плашилка, която да бачка повече от 10 дена - да каже. Щото всичките, които съм пробвал (и правил), действат максимум по толкова, после гадните плъхове се усещат, че тая работа е измама и спира да им пука.
                  В Баумакс има. От както ги сложих на вилата, до сега не съм видял, плъх или къртица да избие някаде.Вече цяло лято седи и си ги тика да бягат Лично видях как бягат от нея..Те са едни като пръчки за забиване в земята, отгоре има едно като 4стенна гайка, слагат се батерии и пей сърце
                  Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 10-11-10, 16:32.
                  За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                  Honda Dominator 650
                  088ЧЧ93979-->Борис
                  0878956Ч38-->Борис

Коментар

В отговор на tef4o
                    Моята машинка я купих от един специализиран магазин за борба с вредители преди 2 г. и струваше към 35 лв.Имам подземен гараж,като общо сме 50 гаража,и всяка есен прииждат гризачи след като собствениците домъкнат зимнина в гаражите от село.Вече трета есен я включвам и си работи като съседните ми по 2 гаража от ляво и от дясно и тези срещу мен нямат гризачи.Машинката има няколко положения за различни видове животни.Миналата година на вилата плъзнаха доста къртици и пак с тази машинка ги махнах от двора,но пък у съседите станаха повече....но не може да се угоди на всеки.....

Коментар

Продай Мастурбишито и готово!Нали си имаш Трипер и параход

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение

Мда, емпириката показва съвършено същото...

..много хубаво, ама не върши работа..

Уви..

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                          Това с отровата не ме кефи особено, предвид че ще ми мирише на мърша в колата. Въпросната гад беше с размери, позволяващи да се завре практически навсякъде.
                          Капан, че иначе миризмата на мърша е много неприятна, особено ако е пукнала някъде където няма да я откриеш.

П.С.
                          Колега имам чуството, че се познаваме от преди над 5-7 години. Ти тогава се подвизаваше в Лада форума и имаше една жигулка.

Поздрави.

Коментар

При 15 (петнадесет) котки в къщи, при мен май няма миши..........
                            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от Filo Преглед на мнение
                              Колега имам чуството, че се познаваме от преди над 5-7 години. Ти тогава се подвизаваше в Лада форума и имаше една жигулка.

Поздрави.
                              Не е той или не си признава, гадината.

Коментар

Първоначално публикуван от Filo Преглед на мнение

Поздрави.
                                Никога, при никакви обстоятелства не съм се подвизавал в Лада форум, дори когато карах перверзията с аграрно име. (Впрочем на тях не им ли изгни сървърът, като на опелския форум? )

А Джери изпадна от колата след обстойно ръчкане с щека за масло. Хвана си пътя и се не видя. Дано да няма последователи...
                                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X