Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Терминатор в колата
Свий
X
-
От: Терминатор в колата
Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнениеПредполагам, че има предвид един друг форум, а не подфорумът на offroadbg.com ...."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Един действащ елементарен капан:Пластмасово кошче с капак отгоре.В/у капака поставяте нещо миризливо за хапване и поставяте летва за да може да се качи мишката до ръба (може и с рози да я засипете,уважение трябва да има) .Поне 20 съм изловил така.Интересното е че от тея 20 не повече от 5 са били живи на другата сутрин -умират от страх май.
Sent from my Nokia s fenerche
Коментар
-
Първоначално публикуван от radolino1 Преглед на мнениеЕдин действащ елементарен капан:Пластмасово кошче с капак отгоре.В/у капака поставяте нещо миризливо за хапване и поставяте летва за да може да се качи мишката до ръба (може и с рози да я засипете,уважение трябва да има) .Поне 20 съм изловил така.Интересното е че от тея 20 не повече от 5 са били живи на другата сутрин -умират от страх май.
Nissan Terrano 2,7 TDI
Коментар
-
Малко след "дъжд качулка" ама и аз да споделя горчивият си опит. Карах кола в която беше умрял един мишок, миризмата изчезна след около 6-7 месеца едва когато мишока се мумифицира...до тогава ужас, нямах избор защото беше служебна колата. Случката се повтаря следващата година, но този път мишока го видяхме как се шмугна жив. След много проби с отрови и тн. стигнахме до правилното решение за залавянето му жив. Тъй като ползвах услугите на Дезинфекциозна Служба за борба с насекомите и гризачите в моя ресторант, поисках малко помощ от тях. Дадоха ми от същото "лепило", което е споменал един колега по-наготе в постовете. Използва се и за залавяне на всякакви "порове" тропащи по таваните на къщите. Слага се на пластмасова плоскост и животинчето минавайки залепва и остава на място. Не е много хуманно но ако се проверява през ден може даже да се освободи (невесвтулката, белката и тн животинки) невредимо. Та за мишока на няколко картончета се намазва въпросния препарат и се поставя на три четири места по двигателя, до един два дена има резултат. Успех
Коментар
-
________________________________________________________________________________________
Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006
Коментар
-
Нещо ми е яло от изолацията откъм купето в двигателния отсек е гнездо не видях да са си свили, а и не съм сигурен дали това се е случило тук или така съм си купил колата. Както и да е от Конрад си закупих ултразвуковата джаджа, имаха 3 варианта като най-скъпата имаше ултразвук и се прекарва и кабел по който тече лек ток, мисля най-скъпото беше към 70-на лв. За съжаление така и не съм намерил време да го монтирам, макар че както казах може и вобще да не усетя резултат дори да го монтирам. Преди години поживях в Австрия за няколко месеца там всяка...10-та кола пискаше от монтирания ултразвук, явно има ефект щом хората го ползват толкова.
Коментар
-
Коментар
-
Хахаха, Ясене, готино, но не е от плъшока. Просто котките не са стока. Искам да го видя тоя плъх колко време ще изкара при спаринг с моя идиот - давам му максимум 3 секунди, педи да е станал на закускаО879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
Да не би "действието" да се развива в задния двор на колбасарски цех, или на завод за производство на котешка храна?Щото във всеки друг случай тоя плъх би станал на "филийки" още във въздуха!
Преди няколко години/м.януари / се качихме за около седмица на вр. Ком на ски, и Клиото остана в гаража. Като се прибрахме, забелязах няколко черупки от орех под колата! Досещайки се "откъде са се взели", започнах обстойно ровене, и в кутията на въздушния филтър намерих цяла шепа черупки, че и оформено гнездо
! Сигурно, ако се бяхме забавили повече, и потомство щяхме да заварим!
Находчива и упорита гад!"Make love, not war!"
Коментар
-
На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар