Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Терминатор в колата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Терминатор в колата

Вчера забелязах малка локвичка антифриз под Мастурбишито. Вдигнах капака и видях една симпатична мишка върху двигателя, която вече беше гризнала маркуча за отопление на дроселната клапа. Опитах да заловя нарушителя, но той ловко се завря надолу в моторния отсек и се укри. Предвид, че по въпросната кола има твърде много кабели и маркучи, съвместното и ползване е неприемливо. Няма модел Пахеро с мишка. Та или аз - или тя!
    Вече не карам колата си спокойно. Всеки момент очаквам да се появи през оборотомера, като лъвът на Metro goldwyn mayer и да изреве оттам
    По-кофти ще е, ако се завре в парното и умре там - ще си имам траен ароматизатор.
    Вариантите за завъждане на смок, невестулка или котка в колата са неприемливи - няма да се разберат с Мими.
    Давайте акъл как да неутрализирам диверсанта.
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

От: Терминатор в колата

Освен да се топли, мишо трябва и да папка. Така че моето предложение е вечер, като оставяш джипката, остави на мишлето малко вкусна храна в капанче.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Няма оправия, братче...
      В гаража на предишна кола бях провел тестове на всичко отровно, дето се продава на пазара.
      Ефекта беше, че мишките си правеха зимнина, или въобще колекция от отровите точно върху бомбетата на амортисьорите..
      Пасат беше колата...
      Пробвах с ултразвукова играчка - не помогна..

Цяла зима бях в ужас - къде и кога ще изрева, особено, като знам апетита на тия твари към кабели и изолации..
      Мина зимата, и мишките изчезнаха, и повече не се появиха.

Но това си е война, и ти трябва да я водиш!!!

Успех!!!

Коментар

Дай жега на музиката с повечко баси, нещо тенекиен стил и се отдалечи, но да имаш видимост на обекта.От джангъра сигурно ще напусне РСВ-то.

Коментар

Само отрова. Нищо друго няма да оправи нещата. Патил съм, та знам.
          П.П. Отровата я бях сложил в една капачка отдясно в краката. След 5 дни намерих мишката точно до капачката. Беше починала.
          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
          -----------------------------------------------
          Питието определя съзнанието....
          -----------------------------------------------
          0887770735

Коментар

@ s_s1: при толкова пиячка (антифриз) и топличко под капака, чакай скоро да огладнее...
            08седемшест5едно513четири

Коментар

Има едни лепила - много ефикасни. Седи като смола и терминатора като стъпе на него залепва и остава там докато не го терминираш. Вземаш една права пластмаса или картон напр., намазваш я и я оствяш някъде където предполагаш, че ще мине мишока. Лично пробвано - много ефикасно.
              Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                Дай жега на музиката с повечко баси, нещо тенекиен стил и се отдалечи, но да имаш видимост на обекта.От джангъра сигурно ще напусне РСВ-то.
                Не ми се вярва - при двигателя не е чак толкова тихо, а освен това нали помниш в столовите какви надписи имаше :

"Когато ям, съм глух и ням"

Та антифризче за пийване, кабелчета за мезе, и к`во? И музика да и пуснем?

Ми то остава мишката и плъх да си поиска и....

Пей, сърце...
                Последно редактирано от Veni1; 10-11-10, 11:05.

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                  Има едни лепила - много ефикасни. Седи като смола и терминатора като стъпе на него залепва и остава там докато не го терминираш. Вземаш една права пластмаса или картон напр., намазваш я и я оствяш някъде където предполагаш, че ще мине мишока. Лично пробвано - много ефикасно.
                  Картона не става-попива лепилото. Пластмаса или стъкло най-добре, че не могат да го гризат.
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Здрасти, колегата е прав за смолата , но тя е нанесена върху едни квадратни плоскости можеш да да я закрепиш някък хоризонтално с храница посредата. Действа и на плъхове. Успех в борбата

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                      И музика да и пуснем?
                      Прав си, тогава попфолк, то не е музика, на него присяда и антифриз, и кабел...

Коментар

Отдавна обмислям вариант за оръжие с масово поразяване за у дома. Не са прости гадовете с тия отрови и капани. Бутилка с някакъв лют газ - пускаш и стоиш далеч. Или палене на сяра. Ама ако близките 200 метра има хора - ще довтасат от Гражданска защита ...
                        Последно редактирано от Rabin; 10-11-10, 11:51.

Коментар

Гризачите еволюират и все по-трудно се хващат с капани!Единия вариант е с едни машинки по около 25 лв. издават ултразвук или нещо подобно,доказано ефективно но колата трябва да е в гараж.Другия вариент е с една отрова по 2.50 лв. по ветеринарните лечебници,представлява 4 бонбона обвити в бели хартийки.От няколко години се боря с гризачи в къщата и явно развиват резистентност към старите отрови.С машинката ги държа далеч определено,а с тези бонбони видях сметката и на няколко големи плъха.Плъховете усещат края си и не умират там където живеят.Обикновено ги намирам по двора или на улицата.

Коментар

Гледам,че за димка не сте се сетили!Опуши я тая гад,ще избяга! Е,после малко намирисва,но поне не е на мърша!
                            088пет722пет99
                            http://www.hydropompi.com/

Коментар

Това с отровата не ме кефи особено, предвид че ще ми мирише на мърша в колата. Въпросната гад беше с размери, позволяващи да се завре практически навсякъде.
                              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X