До: Garmin Colorado
Изключете си компаса и консумацията на ток ще падне. Много ме кефи, че при изключен приемник барометъра следи налягането и на сутринта виждаш какви са промените във времето. Поне на теория трябва да е така.
Изключете си компаса и консумацията на ток ще падне. Много ме кефи, че при изключен приемник барометъра следи налягането и на сутринта виждаш какви са промените във времето. Поне на теория трябва да е така.
Сигурен съм че всички с удоволствие биха прочели как е минало
До сега не съм го открил като възможност

). Когато екрана се осветли максимално Colorado-то изяжда над половината заряд на 2000ма акумулатори за час и 10 минути до ниво на батериите около 20-30%. Гармин обаче са взели интересно решение, и когато това се случи те ограничават светлината на екрана на 50% осветленост. След това, явно значително пада консумацията, защото батериите се самовъзтановяват и от 1 (от четири) баклавички батерията след малко се качва на 2, т.е. половин заряд. В това положение, със настройка на осветлението на половина (постоянно осветление, без да се загася при липса на активност) и с изключен приемник Colorado издържа учудващо много. Засичах му някъде около 4-5 часа и си легнах. Така и не можах да го засеча точно защото не очаквах такива резултати. На сутринта го намерих със съобщение за слаба батерия и тотално изключено осветление, но все още работеше!

). Благодаря на Гармин за прекрасната нова играчка
Коментар