Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси и дискусия по Навигационна Карта на България

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Въпроси и дискусия по Навигационна Карта на България

Здравейте, вчера закупих от Технополис Бургас GPS Garmin nuvi 200 с навигационна карта на България (малко, но от сърце). Съответно се появиха и първите въпроси: 1. Доколкото ми стига информацията това е и off-roud карта.Защо обаче не я виждам, а ми показва само "царските" пътища ? 2.Как мога да "превключвам" от паметта на GPS-а към паметта на допълнителната SD карта ? 3.С този GPS може ли да се рутира ? Благодаря предварително на знаещите.
    ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
    LZ1YBB

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
      Продавача не е виновен, ние сме. По наша техническа грешка сме качили някой SD-та със старата версия, за което се извинявам.

Дай ми на лично съобщение е-мейл адреса ти, и серийният номер, който се намира на SD-то във фаил serial.txt и ще ти изпратя линк да си дръпнеш 4.40.
      Мейла ми е piramid.sкаt маймунка abv.bg(и аз направих като тебе),а серииния номер наистина мисля,че трябва да ти го пусна на лично съобщение,самоче да пукна ако знам как да го направя.

Коментар

Първоначално публикуван от piramid Преглед на мнение
        серииния номер наистина мисля,че трябва да ти го пусна на лично съобщение,самоче да пукна ако знам как да го направя.
        За да можеш да пускаш или получаваш лични съобщения, трябва да имаш поне 25 мнения из темите !
        [B][U]YAMAHA TT600 E[/U][/B]

Коментар

Първоначално публикуван от toni_03 Преглед на мнение
          За да можеш да пускаш или получаваш лични съобщения, трябва да имаш поне 25 мнения из темите !
          Благодаря за пореден път.Все пак е успокояващо,това-да не получа картата защото нямам мнение,а не че например съм достатъчно тъп да си купя старата версия.Сигурен съм,че има и друг начин да изпратя серииния номер на Събин,най-малко,че ако го пусна тук той пак ще мине през него.Лошото е,че със 4.02-ката,като тръгна за гр.Елена например,ме прекарва през гробищата,апък поп Милен се сърди.С останалите обитатели няма проблеми.

Коментар

Първоначално публикуван от piramid Преглед на мнение
            Благодаря за пореден път.Все пак е успокояващо,това-да не получа картата защото нямам мнение,а не че например съм достатъчно тъп да си купя старата версия.Сигурен съм,че има и друг начин да изпратя серииния номер на Събин,най-малко,че ако го пусна тук той пак ще мине през него.Лошото е,че със 4.02-ката,като тръгна за гр.Елена например,ме прекарва през гробищата,апък поп Милен се сърди.С останалите обитатели няма проблеми.
            Опитах се да ти пусна имейл, но ми го върна. Ти писа ли на карта@............имелът, който е за поддръжка и е написан на книжката.
            Последно редактирано от Pacific; 19-03-08, 09:55.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
              Опитах се да ти пусна имейл, но ми го върна. Ти писа ли на карта@............имелът, който е за поддръжка и е написан на книжката.
              Вече успях да пусна читав имейл.Благодаря на Събин за бързата реакция и на Тони за навигацията из форума.По настоящем живея в гр.Елена и ще се радвам ако мога да помогна с каквото и да било от този регион на страната(най-малко агнетата вече поотраснаха)!
              Последно редактирано от Pacific; 19-03-08, 09:56.

Коментар

Аз пак да си задам лаишкия въпрос: закупих от Технополис Бургас GPS Garmin nuvi 200 с навигационна карта на България. Доколкото ми стига информацията това е и off-roud карта.Защо обаче не я виждам, а ми показва само "царските" пътища. Надявам се този път някой даотговори, за което благодаря предварително.
                ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                LZ1YBB

Коментар

Черните пътища са често ползвани маршрути, а не всички. Отделно те се виждат добре, само когато настройката за детаил на уреда е настроена на максимум детаил, защото изчертаването им е достра агресивно(дебели линии и цветно) и пречат за норманото (on road) ползване. На юг от бургас има доста пътища, около бъргас не се сещам, там никой нищо не е изпращал.

Коментар

Axaaaa, видяха се пътчетата.Господ да те поживи Събине.Благодаря. Така и така си говорим има някои неточности в Бургас, които ми се ще да споделя, но не мога да правя тракове (все едно в момента да подкарам совалка). А пък ми се струва, че само да ги разказвам няма да е от полза. Какво да правя?
                    ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                    LZ1YBB

Коментар

Изчакай моля те да пусна 4.50(компилира се в момента) и там ще видим какво е положението. Мога да то дам картата да си я гледаш в мапсорс и там може да ги нацъкаш проблемите

Поздрави!

Коментар

ОК. Съгласен съм да стана "нещатен сътрудник" на офрд. Прати я и ще видя какво мога да направя като самоук картаджия. Малко спам: един познат има три дъщери и един ден като се майтапехме с него изтърси: ами самоук човек това може да направи-три женски.
                        ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                        LZ1YBB

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                          Тук можете да задавате всякакви въпроси относно по Навигационна Карта на България. На вашите въпроси ще получавате отговор от екипа който разработва картата.

Инструкцията за използване на картата както и актуален FAQ се намира тук: http://forum1.offroad-bulgaria.com/v...=116342#116342

Моля прочетете ги и ако не намерите отговор на вашия въпрос го напишете в тази тема.
                          Извинете ,ако въпроса ми има някъде отговор но аз не можах да открия.Имам nuvi 250W и карта Карта на България (OFRM).Мога ли да си съставя маршрут по който искам да се движа на компютъра и след това да го прехвърля на нувито за да се движа по него , а не то да ми предлага други варианти?

Коментар

Първоначално публикуван от velizar6507 Преглед на мнение
                            Извинете ,ако въпроса ми има някъде отговор но аз не можах да открия.Имам nuvi 250W и карта Карта на България (OFRM).Мога ли да си съставя маршрут по който искам да се движа на компютъра и след това да го прехвърля на нувито за да се движа по него , а не то да ми предлага други варианти?
                            Не. Ще си го преизчисли. Ако нещо не ти изнася, наслагай междинни точки.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ако нещо не ти изнася, наслагай междинни точки.[/quote]
                              Само, че в нуви 200 може да се сложи само една междинна точка

Коментар

Първоначално публикуван от arba Преглед на мнение
                                Само, че в нуви 200 може да се сложи само една междинна точка
                                Това не знаех. И честно казано ми е странно.

Искаш да кажеш че маршрут в нуви 200 може да съдържа само по 3 waypoints? Ако е така, наистина е тъпо.
                                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X