Обява

Свий
Няма добавени обяви.

нова версия

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: нова версия

Подкрепям ponkata.veselintonev и Daniel80.Никой не иска от разработчиците на картата да издават нов ъпдейт на края на всяко тримесечие. Но и никой не ги е карал да се ангажират с някаква крайна дата.А след като са се ангажирали - да се постараят да я спазват . Когато хората си купуват карта и питат на колко време тя ще се ъпдейтва,какво им отговарят в магазина? Въпроса е чисто риторичен - на мен ми отговориха каквото и на повечето от вас ... Не критикувам никого ,наясно съм,че няма безгрешни ) Просто не се ангажирайте със срокове,които не можете да спазите.

Коментар

Уважаеми потребители,

Закъснението на обновлението е факт, колкото неприятен за по-нетърпеливите от Вас, толкова и за целия екип ОФРМ, който работи с ентусиазъм и желание да задоволи колкото е възможно повече хора, използващи картата. Негативните коментари, "уволняването" на екипа и т.н. не допринасят за довършването на новата версия на картата, дори напротив - личното отношение, което екипът влага в разработката на картата страда от подобни изявления. Нека не оставяме потребителското мислене да измести човещината в отношенията. На всички засегнати поднасяме нашите извинения и се надяваме, че добрия тон във форума ще надделее.

Благодарим Ви за разбирането и проявеното търпение!

С приятелски поздрав,
      OFRM Team
      Отдел за Борба с Организираните Клиенти

Коментар

По принцип приемам за нормално да има доволни и недоволни за всяко нещо!
        От една страна екипа има ангажимент да прави 3 месечни подобрения който трябва да се спазва.
        От друга страна не е предварително регламентирано какви точно промени ще се правят/добавят.
        По силата на договора с който притежаваме картите екипа трябва да осигури тяхната поддръжка но не е длъжен да дава подробни и често повтарящи се отговори на всеки в форума.
        Те обаче го правят като много често ни помагат за проблеми несвързани с техният продукт.
        Без да ги "назначавам" след като бяха "уволнени" им пожелавам със здраве да продължават да работят защото има хора които ценят и ползват резултатите от техният труд!
        0+,Bombardier DS650,Discovery II.

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel80 Преглед на мнение
          Хората не се ядосват затова, вместо да ги обиждаш клиентите, че реват като вдовица, можехте просто да пуснете някоя версия в бета вариант, така както правят другите фирми в Европа. Хубаво, че работите много хора, и че се развивате добре. Но да ми каже, че рева някой не съм съгласен. По-добре по-чести ъпдейте и бъгави отколкото късни и отново бъгави. В крайна сметка, запомнете едно: " Успехът на вашият продукт се крепи на вашите клиенти".
          Аз каквото мога го правя. А че някой реват като вдовици - това е факт. На черното бяло няма да кажа, защото някой ми бил клиент! Точно това и казвам - такива клиенти не ми трябват! С удоволствие ще му върна парите на понката за да си запазя работата и да уволнява други

Ние на клиентите си държим, уважаваме ги и им помагаме винаги когато можем. По цял ден екипа за поддръжка се занимава с неща които не са им работа за да помагат на клиентите с каквото могат. Когато обаче към нас не се държат с нужното уважение и етикет - ще получат подобаващо на тяхното отношение и от нас!

Заключвам темата поради изчерпаност.
          Последно редактирано от sabin; 01-11-08, 07:11.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X