няма ли вече да има нова версия- ОТ ДОСТА ВРЕМЕ САМО МЪЛЧАНИЕ
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
нова версия
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: нова версия
Версиите излизат не по-рано от 30-ти (март, юни, септември, декември).
До тогава няма основание за бързане.
Последно редактирано от antihristo; 23-09-08, 20:24.Само с мързел не става, трябва и акъл...
-
Здравейте,
Пиша основно до Sabin и хората от OFRM Team като цяло.
Преди около 2 седмици ви пратих на е-мейла карта на гр. Дряново с предложение да я включите в някое от предстоящите издания на Картата. Помолих само като намерите време да пратите отговор дали съм се справил добре откъм техническо изпълнение, с намерение когато имам време да "спретна" още нещо.
В писмото направих и едно предложение, което може да се обсъди и от всички ползватели на Картата. А именно всички пътища от Републиканската Пътна Мрежа, т.е. не само Iви и IIри клас да бъдат именувани според номера им. Все-пак не е много приятно да се следи пътя по надписи от рода на "Left on Road", при положение че, освен общинските междуселищни пътища си имат име, номер или и 2те. Ако на някой не му е ясно какво имам в предвид http://maps.google.com/
.
ПП Така и така съм се хванал да пиша да изкажа и моето мнение за разделянето на Картата. Тъй като аз лично не я ползвам много съм със старата версия 4,50, но четох че са премахнати входовете на блоковете оставени са само номерата. Лично моето мнение е, че трябва да се запазят входовете, защото например в Люлин се сещам за няколко блока, на които половината входове са на една улица а за да стигнеш с автомобил до другите се стига чрез обикаляне на други 2 блока. Това естествено значи, че съм За разделянето на картата.
Коментар
-
Първоначално публикуван от the_sandman Преглед на мнениеВ писмото направих и едно предложение, което може да се обсъди и от всички ползватели на Картата. А именно всички пътища от Републиканската Пътна Мрежа, т.е. не само Iви и IIри клас да бъдат именувани според номера им. Все-пак не е много приятно да се следи пътя по надписи от рода на "Left on Road", при положение че, освен общинските междуселищни пътища си имат име, номер или и 2те. Ако на някой не му е ясно какво имам в предвид http://maps.google.com/
.
.
Коментар
-
HTML Код:[code]Все-пак не е много приятно да се следи пътя по надписи от рода на "Left on Road", при положение че, освен общинските междуселищни пътища си имат име, номер или и 2те.
ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
LZ1YBB
Коментар
-
Уважаеми потребители,
Компилирането на нова версия на карта ОФРМ Геотрейд във всичките нейни варианти и последващото тестване преди да бъде пусната официално е свързано с доста работа и отнема съществена част от времето на екипа по разработка на картата. Преобладаващата част от потребителите на картата, в това число и нейните създатели предпочитат това време да се инвестира в развитие на картата и добавяне на нова информация в нея, и това е една от причините версиите да излизат през три месеца. Ориентировъчните пускови дати на обновленията са в края на всяко тримесечие, но има случаи в които добавянето или коригирането на съществени данни в картата налага версията да бъде пусната малко по-късно. Надяваме се, че потребителите на карта ОФРМ Геотрейд ще проявят необходимото разбиране и търпение за да се радват на една по-добра карта.
С приятелски поздрав,OFRM Team
Отдел за Борба с Организираните Клиенти
Коментар
-
Няма спор, че трябва да се въоръжим с търпение. Прави са хората от "отбора". А като излезе по-читава новата версия хем ние ще сме доволни, хем ще пълним форума и пощата с по-малко проблемни места по картата
.
ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
LZ1YBB
Коментар
-
Да, искаме, не искаме ще трябва да се въоръжим с търпение. Мисли ли се по-въпроса безплатните обновления да бъдат N пъти, вместо сегашните две години?
Приятелски настроен и въоръжен с търпение!Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!
Коментар
-
Като застана на опашка в Била, все се намира някой зад мен да ме побутва с количката. Обикновено ги питам - смятат ли, че като се бутат ще стане по-бързо. Та мислите ли, че като непрекъснато питаме какво става с новата версия, Сабин ще я пусне по-бързо. Или пък смятате, че той е забравил и би било добре да му напомняме (по-често).
Коментар
-
Да, бе, верно! Може ли търпеливо да оставите хората да си свършат работата, а не като малки деца пред стрелбище да подскачате: "Искам и аз, искам и аз"!
Залагам годишния си доход, че когато новата версия стане, Сабин ще кажеLR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар