Колеги закупих програмата. Обаче е страшна боза. Много проблеми и 1лв.не струва има мвого работа по нея. Първо тръгва когато си иска. Gpsa когато си иска ме показва правилно това е рядко иначе ме показва на 10км от където съм и някъде в пустоща. Приложението не може и да се стартира забива и м това полужение трябва да се трие и инсталира наново 30мин теглене. Ако се случи в гората иди го изтегли. Не си струва пярите изобщо пълно е с бъгове.
Последно редактирано от sandro_pz; 14-12-17, 21:35.
Колеги закупих програмата. Обаче е страшна боза. Много проблеми и 1лв.не струва....
Доколкото съм прочел повечето мнения не си прав ама никак.
Извода за мен е че Андроида е боза ама не ква да е ами има 100 разновидности бозички, бозенца, бозищета и т.н.
Land Rover Discovery II, V8 4.0
VW Golf VI variant
Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."
Доколкото съм прочел повечето мнения не си прав ама никак.
Извода за мен е че Андроида е боза ама не ква да е ами има 100 разновидности бозички, бозенца, бозищета и т.н.
Ти явно си от феновете на iphone.
Приложението кото идея е хубавя. Боза е , че пастоянно дава грешки и бъгове. И ако androida е боза. Тлябваше и другите приложеня да не стават. За сега не съм имал такива проблеми с други. Надявам се да се оправи с другата версия. Обаче не е редно да се плаща за нещо което все още не работи както трябва.
Здравейте. Имам и аз един въпрос.
На демо версията забелязах , че има маршрути които ги няма. Говоря за черни пътища. По принцип ли си ги няма или при закупуване на пълната версия има повече оффроад маршрути?
На безплатната версия, офроуд пътищата не се виждат.
Коментар