От: Garmin City Navigator Europe NT/NTU - последна версия 2019.10/2019.20
Може ли и аз да попитам нещо, но моля, не ме бийте много, защото съм малограмотен в тази област, но пък иначе мераклия ?
Та преди "напъните" ми да доведат до нещо нежелателно
, осмелявам се да попитам. Имам тел Samsung GT 19195 version 4.4.2 и преди 3-4 години с помощ от форумитe си инсталирах street pilot 2.37, който работи добре, но картите ми са остарели и ми напомня да ги осъвременя.Качените карти са : CNU NTU 2018.10 all south;BGMountains-LATLTCustom MPCmap;OFRM #D Building 2015Q2 CYR;CNE NTU 2018.10.3D; OFRM Geotrade 2015Q2 TOPO CYR;- като всичките са чекнати - май е манджа с грозде, но работи. Движа се основно из България, включително риби, гъби, туризъм, когато мога.Чувал/чел съм, че картите използвани от Гармин са най добри за рутиране, и в тази връзка искам да попитам, коя е картата, която ще ми бъде най-полезна ? Четох постовете-скрижали на уважаемия експерт ISG, но почнах да се "давя", а и те са от 2011, и допускам, че ще има помени в алгоритъма на по-съвременните уреди, та бих приветствал, ако някой сърцат и състрадателен колега, каже с думи прости, две три прости стъпки като за прост човек, което е само по силите на умен такъв
, как да направя това, което се опитах да обясня
. Междувременно си направих регистрация и в Navi Total, по препоръка на ISG, но не успях да си сваля 2019.20 НТУ, разбираемо защо.
Може ли и аз да попитам нещо, но моля, не ме бийте много, защото съм малограмотен в тази област, но пък иначе мераклия ?

Коментар