Здравейте имам една стара GARMIN NUVI 2350 в момента на нея има карти от 2015 , пробвах да ъпдейтна през Гармин Експрес , но ми иска 60 евро за последния ъпдейт еднократно , и 90 евро за последния и всеки следващ от тук нататък. Пише ми , че актуалната версия е 2012.20 дали има вариант да се свали от някъде и да се инсталира "ръчно" или да плащам ... ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Garmin City Navigator Europe NT/NTU - последна версия 2025.10/2026.20
Свий
X
-
-
Да, явно това беше проблемът. Преинсталирах и двете карти и за момента се оправиха нещата.
Имах малко неприятен проблем при преинсталацията на CN Europe NTU, изчезна ми Parkopedia картата.
Гадината си беше модифицирал GarminDevice.xml файла и беше изтрил таговете за този тип карти, та се наложи да си добавям съответните тагове от стар XML файл, за да я върне обратно.
Коментар
-
Nothing comes from nothing...
Коментар
-
Garmin Express предлага изтегляне на картата за устройството и за компютъра. Може да си избереш и само за 1 от двете (устройство или компютър). Единственото условие е уреда за който е картата да е закачен към компютъра.
Целият път е: Map details -> Map options -> Install Map on Computer. След като я изтегли картата се отключва автоматично чрез Експреса от сайта на Гармин и си я разглеждате с Мапсорс или Беискамп.Nothing comes from nothing...
Коментар
-
Благодаря много!
"Единственото условие е уреда за който е картата да е закачен към компютъра." - разбирам го като навигацията с лиценза.
Работя с Мапсорс, но всичко е много старо, скоро ще сменя техниката и програмата, досега един приятел ми правеше ъпдейтите, включително и днес.
Още веднъж мерси!
Коментар
-
CN Europe 2025.10 NTU можете да изтеглите с Гармин Експрес.
File: F:/Map/D6210290A.img, length 3386310656
Header: 16.01.2024 09:12:58, DSKIMG, XOR 00, V 20.25, Ms 0, D621029AG013
Mapset: CN Europe NTU 2025.10 ALL South
Последно редактирано от ISG; 29-02-24, 16:48.Nothing comes from nothing...
Коментар
-
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар