Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Garmin City Navigator Europe NT/NTU - последна версия 2025.10/2026.20

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: До: Garmin City Navigator Europe NT 2010

Искам да споделя един проблем са който се сблъсках с моя Гармин 255! Дано да помогна на някого с подобен проблем!
    Една вечер реших да инсталирам европейска карта защото в уреда имаше само Българска,на моя гармин поне 10 пъти съм сменял карти и какви ли не други неща от него и никога не съм имал проблем НО при този ми опит след инсталацията на европейската карта гармина ми казва че не открива карти и поради тази причина не може да се използва ,плюс това му изчезнаха и речевите и текстовите файлове!След цяла нощ опити нищо не се получаваше и Гармина си оставаше без да разчита че в него има карти,старата ми БГ карта и на микро карта европейска такава! И се започна едно търсене на майстори ,ходене до гармин в Дружба и там ми казаха че срещу 180лв.щели да ми сложат карта!Нали се сещате че за тия пари ще си купя друг гармин работещ от продавалника! И така с тоя проблем ми висеше на главата цял месец до тази вечер когато установих че папката Garmin която беше вътре в устройството след като я извадих и я копирах цялата отвъншната страна на устройството то си тръгна да зарежда нормално и всичко си дойде на мястото,същото е положението с европейската карта на микро картата,и тя в момента си върви нормално!!!А иначе като отидех при майстор всички или се отказваха да ми оправят уреда или ми обявяваха някви космически суми та ще се радвам ако някой с подобен проблем му бъде от полза това което съм споделил!!!

Коментар

• От: Garmin City Navigator Europe NT/NTU - последна версия 2017.10/2017.20

Изтеглих:
      Garmin City Navigator Europe NTU 2017.20

Но не мога да я отключа след инсталация на компютъра. Искам да си извадя само част от Европа.
      Някой може ли да помогне?

Оправих се. Оказа се, че единият фолдер е в
      C:\ProgramData\Garmin\Maps
      Последно редактирано от VANK; 02-11-16, 15:47.

Коментар

Не няма да се събере.
        Nothing comes from nothing...

Коментар

Някой пробвал ли е как е покритието на Гърция и Турция ?
          Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

Коментар

Зависи за коя част на Турция питаш. ☺☺☺ За Гърция е ок покритието стига да не тръгнеш по индустриалните зони. Турция - до Бурса не ме е подвеждала, а по-надолу не съм ходил с кола. Третия мост над Босфора май го нямаше или го недолюбва навито, трафик инфото е долу горе, но по скоро не е вярно.

Коментар

Турция ме интересува основно до Истанбул,а за Гърция цялата. Питам защото предишните версии не бяха много точни за Гърция и се наложи да сложа Auto Drive на Nuvi 250W ,но сега се възползвах от черния Петък и си купих Garmin Drive 50 ,но немога да сложа Auto Drive(hellas) ,явно има някаква защита!
              Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

Коментар

Има защита, но е преодолима. ☺

Коментар

Първоначално публикуван от ISG Преглед на мнение
                  Има защита, но е преодолима. ☺
                  Само на ТомТом-ите май неможаха да я прескочат

Sent from my iPhone using Tapatalk
                  Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

ТомТом са на Линукс и за това☺

Коментар

Първоначално публикуван от ISG Преглед на мнение
                      ТомТом са на Линукс и за това☺
                      Повечето Гармин също са на линукс.

Коментар

Здравейте колеги.Дали преди Нова година ще имаме нова версия - Garmin City Navigator Europe NT/NTU - 2017.30?

Коментар

По непотвърдени слухове - да, но с Гармин никога не е сигурно...

Коментар

Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнение
                            Само на ТомТом-ите май неможаха да я прескочат

Sent from my iPhone using Tapatalk
                            Зависи на кои ТомТом.Тези които се връзват с компа с TomTom Home нямат грижи.Качва се всичко.
                            Вярвам, че българското правосъдие ще намери всеки крадец и ще го накара да делят!
                            Внос на автомобили от Швейцария по поръчка.

Коментар

Установих, че от my.garmin.com вече предлагат въпросната карта за безплатно сваляне и инсталиране на неограничен брой PC + на устройство (имам само едно, та не съм пробвал дали става и на друго). Доскоро поне на мен не ми даваше това и си мисля, че е "голям напредък"
                              България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Здравейте.Весели празници на всички.
                                Та по темата малко помощ ако може.
                                Рядко ползвам навигацията си, но всеки път когато пътувам някъде сменям с по-нова карта . Ако може няколко въпроса? Аз съм с Нюви 50 ЛМ 4 ГБ СД .Ползвам я само за България.
                                Та въпроса ми е следния.
                                1-во мога ли да свържа гармина си с GarminExpressInstaller и да Update "нещо".
                                2-ро В тази последна версия City Navigator Europe NT/NTU 2017 из гугъл я гледам големичка.Налага ли се да се разделя на 2 х 2 GB примерно ( по спомен мисля че е 3.9gb). И от къде да я дръпна най -сигурно ? Старата ми карта е 3.7gb и си я чете. Прочетох някъде в по задните постове,че трабва да се раздели ,но не разбрах за конкретен случай ли става въпрос.
                                Мерси.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X