Обява

Свий
Няма добавени обяви.

OffRoad карта на България

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

А как мога да си я купя ?
    Има ли търсенен по-адрес?

Има ли възможност да стане днес ако съм от Пловдив ?

Коментар

Това е офроуд карта, а там адреси няма Аз съм от софия и мога да ти я пратя по e-mail, но преди това трябва да получа парите по банков превод или пощенски запис...

Коментар

Моля собствениците на карти, които записват и ми връщат тракове да си изключат LOCK ON ROAD функцията на GPS-а, защото GPS-а ви мести изкуствено позицията на близкия път и записаният трак който ми връщате не струва.

Моля направети си пощи някъде където има поне 100мб свободни, защото новата версия на картата (v2.1) ще е над 50МБ или 75МБ поща, да не говорим че ще продължи да расте!

Благодаря!

Коментар

На PocketPC Que програмата, настройката се намира на
          Menu>Map Setup>GPS
          На позицията Show Location избираш At GPS Location.

Минуът с тази настройка активирана е че в София примерно няма да ти казва коя е следващата улица която ще пресечеш, което си е много яка екстра!

Коментар

Събине, и аз ще ти звънна тези дни за да си я купя
            LZ1JJJ

Коментар

Събине, 100-200МБ Вече ще е неудобно по-пощата може ди трябва да помислиш за друг начин на "Дистрибуция" (нещо като Уеб саит с пароли? които да изпращаш вместо зип-а?).
              А ако не е таина какво толкова ще има в тази версия сегашната ако не се лъжа е окло 13-15МБ??? Не че се оплаквам аз на iPAQ-a имам място за всякакви карти

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov
                Събине, 100-200МБ Вече ще е неудобно по-пощата ...
                100mb по пощата? Както се казва - за какви писма (мейли) говорим, това са цели колети..

Коментар

Цяла БГ с КАЧЕСТВЕНИ изо линии на 20м. + нови пътища...

Коментар

Еееи така ме разпали че нямам търпение Кога ще я имаме?

Коментар

Разбрах,Събине.Вече е сторено!

Коментар

Здравеи колега.Реших да намеря кусур на картата.Като гледам някои пътеки които познавам съм сигурен че от там може да се мине само пеша.А нали е offroad карта.Иначе става туристическа.Може би много хора обичащи планината ти пращат тракове ама ходят пеша и преценяват на място -става или не за мотор или джип.А дали някога са карали. А аз ще помагам пак колкото мога.

Коментар

Първоначално публикуван от markan
                          Здравеи колега.Реших да намеря кусур на картата.Като гледам някои пътеки които познавам съм сигурен че от там може да се мине само пеша.А нали е offroad карта.Иначе става туристическа.Може би много хора обичащи планината ти пращат тракове ама ходят пеша и преценяват на място -става или не за мотор или джип.А дали някога са карали. А аз ще помагам пак колкото мога.
                          до колкото познавам Събин - Той е минавал

Коментар

За конкретните 2 пътеки съм сигурен че не е щото и аз не съп. А верваите ми -много мога да нося .....мотора.

Коментар

markan е прав.Най-големия недостатък на картата е,че не е означено кокво минава по съответния път.Надявам се скоро да има решение на проблема.Най-вероятно 99% от пътищата се минават с мотор,но колко от тях стават за 4х4 се не знае.Не е приятно да стигнеш до някъде и...до там:-).Дайте да помагаме на Събин да се измисли нещо.Знам за първоначалните означения които бяха предложени,но явно май не става.Ако няма идея аз мога да предложа.Но само ако няма.

Коментар

В версия 2.1 пътища и пътеки за които имам данни ще бъдат обозначени, което обаче пак не означава, че ще минете със сигурност, защото гората се изменя след всеки дъжд. Иначе в картата ще има и туристически пътеки, но след като нямат обозначение - всеки на своя глава да се пробва. В интерес на истината много от пътеките стават и за мотор, затова не съм ги махнал.

А иначе кусури съм сигурен, че има много, но някой от вас гледал ли е от близо другите продукти? Със сигурност това е най добрата карта на пазара, особенно за оф-роад!

Благодаря за предложенията!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X