Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Garmin nüvi 3790T

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Garmin nüvi 3790T

Включете ме!

Коментар

Цените са:

1 лиценз - 15 $
      5 лиценза - 70 $
      10 лиценза - 130 $

Ако искате да се организираме !

Коментар

Ами добре ще е да се организираме и да си купим..Александър прави това за наше удобство и удоволствие..15$ не са нищо на фона на цената на самото устройство..
        Предлагам rexxxxx да направи списък и да организира нещата..

Коментар

Чудесно го предложи - ок, айде който има желание да се включи да ми пише на лично - след няколко дена ще видим колко сме и след това ще се събират пари - как - още не знам.

За сега да се преброим ! Цената като гледам ще е от 18 - 21 лв на човек !

Коментар

Първоначално публикуван от rexxxxx Преглед на мнение
            Цените са:

1 лиценз - 15 $
            5 лиценза - 70 $
            10 лиценза - 130 $

Ако искате да се организираме !
            Помислете и за отпадането на гаранцията, както и рисковете от самата смяна. Последното от опит го казвам след като ми изгоря един 3790 тази пролет !
            nuvi 3790LT flashed to nuvi 3490LT

Коментар

Това е разработка на Alexander до колкото виждам.. Доста неща е направил по уредите до сега.. milstan мисля, че е с един от неговите фърмуери ако не се лъжа..

Коментар

Привет! Аз пък имах друг проблем: Когато някои ми позвъни не само ,че не виждам кои ме търси , а виждам само номера
                ами и не мога да вдигна. Вдигам но устройството не вдига и продължава да показва, че ме търсят.
                Ползвам телефон Нокия 5800 XM. Някакви идеи. Още един въпрос за доизясняване:
                Ако ползвам "OFRM Geotrade" с последната текуща версия, а също така и моето нуви 3790T ползвайки
                трафик информация би ли се явил проблем с рестартиране на уреда. (Картата на Европа съм я изключил.)

?!?
                Истината е някъде там...

LZ2-009

Коментар

rexxxxx, някакво развитие?

Коментар

Здравейте,
                    Интересувам се въпросния нов firmware има ли меню на български език или е само на руски и английски? Също се интересувам имали още място в списъка с желаещи или набирането преключи?

Коментар

Първоначално публикуван от sms71 Преглед на мнение
                      Здравейте,
                      Интересувам се въпросния нов firmware има ли меню на български език или е само на руски и английски? Също се интересувам имали още място в списъка с желаещи или набирането преключи?
                      За сега има интерфейс само на Английски и Руски (български е заплануван - това всичко е инфо от форума инфо от първа ръка нямам) - място в списъка има щото почти никой не ми е писал - но и с плащането ще е сложно - тия WebMoney - май само в Пловдив имат представители.

Коментар

Вече за втори път наблюдавам един и същ проблем . Пътувам от Русе до Карадере. На отиване Гармина навигира през един маршрут а на връща не през друг. Настройките не съм ги променял .
                        Параметрите са за най късо разстояние. Някой да има подобни проблеми или да знае защо се получава така ???
                        Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                        За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Тъй като не ми беше отговорено на предходния въпрос да питам нещо друго
                          Старата ми навигация "нуви 750" можеше да и са зададе за стартов екран изображение по мои избор.
                          В новата ми 3790T има ли такъв вариант, тъй като успях да добавя картинка за момента само когато е заключена навигацията.

Благодаря предварително
                          Истината е някъде там...

LZ2-009

Коментар

Няма такъв вариант или поне аз не намерих.

Коментар

Първоначално публикуван от VoodooServ Преглед на мнение
                              Старата ми навигация "нуви 750" можеше да и са зададе за стартов екран изображение по мои избор.
                              В новата ми 3790T има ли такъв вариант, тъй като успях да добавя картинка за момента само когато е заключена навигацията.
                              Ето тук пише как се прави: http://www.noeman.org/gsm/garmin-tut...-usb-logo.html

Коментар

Първоначално публикуван от RUDECANCEL Преглед на мнение
                                Вече за втори път наблюдавам един и същ проблем . Пътувам от Русе до Карадере. На отиване Гармина навигира през един маршрут а на връща не през друг. Настройките не съм ги променял .
                                Параметрите са за най късо разстояние. Някой да има подобни проблеми или да знае защо се получава така ???
                                Случва се. Алгоритъма за изчисляване на маршрути работи доста мистериозно дори и за нас. Ако има голяма разлика във времето при двата маршрута кай ги да ги видим. Отделно пробвай да изключиш отбягването на обратни завой, да не би да има някъде остър ъгъл при завиване, което уреда го брои за обратен завой.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X