Ами добре ще е да се организираме и да си купим..Александър прави това за наше удобство и удоволствие..15$ не са нищо на фона на цената на самото устройство..
Предлагам rexxxxx да направи списък и да организира нещата..
Чудесно го предложи - ок, айде който има желание да се включи да ми пише на лично - след няколко дена ще видим колко сме и след това ще се събират пари - как - още не знам.
За сега да се преброим ! Цената като гледам ще е от 18 - 21 лв на човек !
Това е разработка на Alexander до колкото виждам.. Доста неща е направил по уредите до сега.. milstan мисля, че е с един от неговите фърмуери ако не се лъжа..
Привет! Аз пък имах друг проблем: Когато някои ми позвъни не само ,че не виждам кои ме търси , а виждам само номера
ами и не мога да вдигна. Вдигам но устройството не вдига и продължава да показва, че ме търсят.
Ползвам телефон Нокия 5800 XM. Някакви идеи. Още един въпрос за доизясняване:
Ако ползвам "OFRM Geotrade" с последната текуща версия, а също така и моето нуви 3790T ползвайки
трафик информация би ли се явил проблем с рестартиране на уреда. (Картата на Европа съм я изключил.)
Здравейте,
Интересувам се въпросния нов firmware има ли меню на български език или е само на руски и английски? Също се интересувам имали още място в списъка с желаещи или набирането преключи?
Здравейте,
Интересувам се въпросния нов firmware има ли меню на български език или е само на руски и английски? Също се интересувам имали още място в списъка с желаещи или набирането преключи?
За сега има интерфейс само на Английски и Руски (български е заплануван - това всичко е инфо от форума инфо от първа ръка нямам) - място в списъка има щото почти никой не ми е писал - но и с плащането ще е сложно - тия WebMoney - май само в Пловдив имат представители.
Вече за втори път наблюдавам един и същ проблем . Пътувам от Русе до Карадере. На отиване Гармина навигира през един маршрут а на връща не през друг. Настройките не съм ги променял .
Параметрите са за най късо разстояние. Някой да има подобни проблеми или да знае защо се получава така ???
Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!
Тъй като не ми беше отговорено на предходния въпрос да питам нещо друго
Старата ми навигация "нуви 750" можеше да и са зададе за стартов екран изображение по мои избор.
В новата ми 3790T има ли такъв вариант, тъй като успях да добавя картинка за момента само когато е заключена навигацията.
Старата ми навигация "нуви 750" можеше да и са зададе за стартов екран изображение по мои избор.
В новата ми 3790T има ли такъв вариант, тъй като успях да добавя картинка за момента само когато е заключена навигацията.
Вече за втори път наблюдавам един и същ проблем . Пътувам от Русе до Карадере. На отиване Гармина навигира през един маршрут а на връща не през друг. Настройките не съм ги променял .
Параметрите са за най късо разстояние. Някой да има подобни проблеми или да знае защо се получава така ???
Случва се. Алгоритъма за изчисляване на маршрути работи доста мистериозно дори и за нас. Ако има голяма разлика във времето при двата маршрута кай ги да ги видим. Отделно пробвай да изключиш отбягването на обратни завой, да не би да има някъде остър ъгъл при завиване, което уреда го брои за обратен завой.
Коментар