Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nokia 330+GPS навигатор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Nokia 330+GPS навигатор

Първоначално публикуван от pechkov Преглед на мнение
    Потвърждавам, на тази Nokia може да се сложи Garmin Mobile for CE. Сложих го, закачих карти - работи. Дори написах малко програмче, което да дава възможност за избор при стартиране на навигацията - дали да е Route66 или Garmin. Ще го кача малко по-късно някъде в нета с инструкции как се настройва.
    Телефонът ми е Nokia 6110 Navigator с инсталиран на него софтуер и карта на Route 66. Инсталирах Гармин на друга карта памет, но при включване на GPS зарежда Nokia navigator с карта за Route 66, а Гармин се зарежда само след като извадя от телефона картата памет и я поставя отново. Търсих в паметта на телефона от къде мога да деинсталирам стария софтуер, но не се получава нищо.
    Ще ви бъда много благодарeн ако ми дадете някакъв съвет как да се справя с проблема.

Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от Savov Преглед на мнение
      Телефонът ми е Nokia 6110 Navigator с инсталиран на него софтуер и карта на Route 66. Инсталирах Гармин на друга карта памет, но при включване на GPS зарежда Nokia navigator с карта за Route 66, а Гармин се зарежда само след като извадя от телефона картата памет и я поставя отново. Търсих в паметта на телефона от къде мога да деинсталирам стария софтуер, но не се получава нищо.
      Ще ви бъда много благодарeн ако ми дадете някакъв съвет как да се справя с проблема.

Поздрави!
      Когато си го купувал в комлект с него трябва да има два диска в комплект с кабел.С тях ще влезеш в настройките ...

Коментар

Първоначално публикуван от zezo68 Преглед на мнение
        Здравейте,
        имам голям проблем с NOKIA 330. Като се пусне устройството и не тръгва. Четох, четох по форумите и стигнах до положение в което светва дисплея с логото на НОКИА и на него отгоре пише:
        UPDATING IMAGE VIA USB:
        USBUPDATE MUST BE 1.0.0.3
        WAITING UPDATED INFO ....
        Дайте идея ако може!
        Играли са си с устройството и са изтрили нещо по регистрите и ми го връчиха да го "съживявам"
        Ако някой има идея, моля да споделите
        Здравей ,
        виждам че поста ти е отдавна и искам да те питам дали си решил проблема ,
        защото и аз имам подобен проблем

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X