Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с Nuvi 760
Свий
X
-
От: Проблем с Nuvi 760
Не аз ги имам на компютъра тея файлове но нали нямам достъп до вътрешната памет на навигацията и няма как да ги поставя.Опитах да ги сложа на SD Card и от там да ми ги прочете но не става! А иначе мога да си сложа карта на Европа и на България на картата но щом се оптам да избера от настройките на навигацията БГ език,БГ клавиатура или БГ меню не ми дава нищо защото ги нямам езиците. И като влезна да търся адрес примерно директно ми се изключва навигацията. Затова си мислех дали няма да можеш в този rgn фаил да вкараш тея езици който ти ги написах по горе за да може да се ползва поне gps-a макар, че няма да мога да я свързвам в USB режим.
Коментар
-
Не съм сигурен в кой раздел беше, колега обясняваше нещо за за да почне да ги чете от картата, се копира в нея файл от нувуто. Наскоро го четох но сега не мога да го намеря, порови се май беше нещо свързано с ъпдейта на европеската карта, от гармин му бяха обяснили на колегата. Аз съм с нуви 760, ако откриеш кой е файла ще ти го изпратя.
Коментар
-
Аз във втория фърмуер размених местата на устройствата т.е. нувито да чете СД картата като флаш памет, а флаш паметта като СД карта. (не навсякъде, трябва да се направи на още места) Обаче ако колегата евгенив се сети как се прави това по по-нормален начин следвай неговите инструкции, че такива експеримети обичам да правя на мои уреди, защото не нося отговорност ако нещо се развали.
Коментар
-
Това за което казва egeniv беше как да качиш официалния ъпдейт на CNEU2011.32 не в уреда , а на SD картата и ставаше въпрос за файла GarminDevice.xml , което в случая мисля няма връзка.
На мен ми мирише на повредена памет или поне нуждаеща се от формат , но не се сещам как да стигне до нея без да има връзка "уред <>PC".
Коментар
-
хора той няма карти в основна паменПървоначално публикуван от Garminn Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]281898[/ATTACH]
Ето направих такъв тест
Колега намери си на гармин базова карта и я сложи в основна памет и след това можеш и бг карта да си качишБогат е този който е мъдър. Бъдете богати.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар