Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Nuvi 760

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с Nuvi 760

Колега мерси за rgn-тата сложих първо номер 1 пробвах дали се връзва но неще пак после сложих rgn 2 но пак същата работа неще да излезне като Device.
    Ето направих снимка като качих твойте rgn

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00590.jpg
Прегледи:1
Размер:112.8 КБ
ID:5237600

надолу пак не ми позволява дисплея да дам да видиш как е

някакво друго решение ...?

Коментар

Мога да променя и други неща, ама има вероятност тотално да се развали.

Коментар

Кофти... А за USB връзката има ли вариянт да се промени нещо в rgn-то и да се добавят BG глас,BG клавиатура и BG меню както и British English-глас,клавиатура и меню?

Коментар

Не разбрах много какво искаш. Файловете за гласова навиг., мвню и клавиатура на английски ли търсиш?

Коментар

Не аз ги имам на компютъра тея файлове но нали нямам достъп до вътрешната памет на навигацията и няма как да ги поставя.Опитах да ги сложа на SD Card и от там да ми ги прочете но не става! А иначе мога да си сложа карта на Европа и на България на картата но щом се оптам да избера от настройките на навигацията БГ език,БГ клавиатура или БГ меню не ми дава нищо защото ги нямам езиците. И като влезна да търся адрес примерно директно ми се изключва навигацията. Затова си мислех дали няма да можеш в този rgn фаил да вкараш тея езици който ти ги написах по горе за да може да се ползва поне gps-a макар, че няма да мога да я свързвам в USB режим.

Коментар

Не съм сигурен в кой раздел беше, колега обясняваше нещо за за да почне да ги чете от картата, се копира в нея файл от нувуто. Наскоро го четох но сега не мога да го намеря, порови се май беше нещо свързано с ъпдейта на европеската карта, от гармин му бяха обяснили на колегата. Аз съм с нуви 760, ако откриеш кой е файла ще ти го изпратя.

Коментар

Аз във втория фърмуер размених местата на устройствата т.е. нувито да чете СД картата като флаш памет, а флаш паметта като СД карта. (не навсякъде, трябва да се направи на още места) Обаче ако колегата евгенив се сети как се прави това по по-нормален начин следвай неговите инструкции, че такива експеримети обичам да правя на мои уреди, защото не нося отговорност ако нещо се развали.

Коментар

Това за което казва egeniv беше как да качиш официалния ъпдейт на CNEU2011.32 не в уреда , а на SD картата и ставаше въпрос за файла GarminDevice.xml , което в случая мисля няма връзка.
                  На мен ми мирише на повредена памет или поне нуждаеща се от формат , но не се сещам как да стигне до нея без да има връзка "уред <>PC".

Коментар

Първоначално публикуван от Garminn Преглед на мнение
                    [ATTACH=CONFIG]281898[/ATTACH]

Ето направих такъв тест
                    хора той няма карти в основна памен
                    Колега намери си на гармин базова карта и я сложи в основна памет и след това можеш и бг карта да си качиш
                    Богат е този който е мъдър. Бъдете богати.

Коментар

Сложи базова карта в основна папка на гармин в повечето случай е това
                      Богат е този който е мъдър. Бъдете богати.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X