Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Nuvi 760

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Nuvi 760

Днес си купих Гармин Нюви 760 втора ръка, но се оказа, че има някави проблеми - рестартира се постоянно като е без SD Card, а когато я сложа не се рестартира.
    Пробвах да свържа гармина към компютъра с няколко различни USB кабела, но не го разпознава пробвах и с оригинален на Гармин кабел.След това го вързах в pre-boot mode и сменях няколко различни версии на софтуера- 2.5, 4.6 , но нямаше никакъв ефект - не ми разпознава отново нювито като Device.Пробвах да направя хард ресет, но не ми позволява и си зарежда директно менюто.Влезнах и във менюто със спийдометъра и там задържах километража и ми се появи скритото меню, там ми изписва Abnormal powerdown. Дадох да се изтрият грешките и ми ги зачисти.После пробвах пак да го свържа в USB mode, но пак не стана.
    Предложете някакво решение

От: Проблем с Nuvi 760

Сервиз?

Коментар

Няма ли вариант с някоя виртуална програма да го разпознае и да имам достъп до папка Garmin в gps-a?

Коментар

Софтуерно по скоро не, хардуерно да. Какво искаш да направиш?

Коментар

Да ми разпознае самия Гармин Нюви свързан към компютъра чрез USB ,за да мога да влезна в папка Garmin на самото устройство защото сигурно там е проблема

Коментар

Възможно е да е там, но може и да не е там. Дай снимки от диагностичното меню като натиснеш иконата на батерията. Втората или третата страница май беше. Натисни Start Test и след това дай More. Изчакай да мине целия тест и направи снимки.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00589.jpg
Прегледи:1
Размер:103.5 КБ
ID:5237513

Ето направих такъв тест

Коментар

Дай надолу.

Коментар

Не ми позволява надолу като натисна стрелката надолу и не реагира

Коментар

То май това е достатъчно. Мисля и сам се досещаш какво е грешно в картинката - Basemap, Suppmap, FTL Image, Sirf и другите на които пише Erase....
                    Последно редактирано от asterix85; 23-12-10, 20:31.

Коментар

Е да изтрити са файлове.
                      Какъв е варианта да ми го разпознае като device компютъра и как мога да ги възвърна тези изтритите ?
                      Последно редактирано от Garminn; 23-12-10, 20:27.

Коментар

Не знам, пробвай с нова батерия.

Коментар

Батерията му държи добре.А го разглобих и го включвах без батерия към компютъра пак не го разпозна,пробвах и на други 2 компютъра пак нестана,държах го със изключена батерия около 5 минути да се занули пак не се вижда като Device.

Коментар

Не знам. Проблемът изглежда е от флаш паметта. Мога да се опитам да променя няколко стринга във фърмуера на 760 да видим дали ще помогне. Останалото единствено, което ми идва на ум е да го отвориш и извадиш флаш паметта ръчно. След това май ти трябва програматор за съответния модел чип.

Коментар

Пробвай тези два. Простички пачове, ама могат да помогнат:
                              http://dox.bg/files/dw?a=27a327eff5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X