Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Nuvi 255W

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпрос за Nuvi 255W

здравеите имам Nuvi 255Wи при мен отначало ми излиза6е колко пари4ки ще ми коства патуването но след като обнових картата и ми излиза само :цена на патуването.а тази функция е много яка.някои ако знае как се оправя тожа 6те сам му много благодарен

Коментар

И при мен изчезна цената - върнах старата карта, но не се оправи - така че не е от картата.

Обърни го на английски и се появява ... проблема е в българския
      Последно редактирано от zaio_baio; 24-04-09, 14:27.

Коментар

Първоначално публикуван от zaio_baio Преглед на мнение
        И при мен изчезна цената - върнах старата карта, но не се оправи - така че не е от картата.

Обърни го на английски и се появява ... проблема е в българския
        Пробвах го и вярно излиза.Обаче се загледах, че като изписва надписа "Fuel cost:" заема разбира се по-малко място и има място за самата цена, а като е на български е по-дълго и надписа "Цена на горивото:" е почти до зеленият бутон "Давай" и може би за това да не го изписва!Та въпроса ми е дали може да се направи корекция на този текст и по-точно кой е файла дето съдържа тези фрази за да се напише например само "Цена:"?!?!Някой знае ли дали може да се направи това нещо?!?!

Коментар

Оправих си проблема с показването на цената.Поиграх си точно около 3 минути и стана по следният начин.Свързах апарата с компютъра.След това влязох в папката Garmin>Text и копирах файла Bulgarian.gtt на компа.Взех и разреших да се виждат типовете файлове или по-точно разширенията йм по следният начин Tools>Folder Options... Показва се един прозорец и натискате на View и слагате отметка на Hide extensions for known file types.След като виждаме разширението на файла, а то е gtt го преименуваме и го правиме txt и става Bulgarian.txt.Разбира се след това може да го редактираме с програмката Notepad.Отваряме файла (при мен малко се позабави, защото има доста редове) и натискаме на Edit>Find....Пишеме на кирилица Цена и избираме да търси надолу по текста.Май беше третото по намиране от горе на долу!Трябва да намери Цена на гориво: и редактираме както желаеме.Аз написах само Цена: и след това натискаме на Save и изпращаме на апарата като ще ни попита разбира се дали да заместиме файла и натискаме на "Да" ("Yes").Рестартирате и вече трябва да е оправен проблема с показване на цената!Ето как стана при мен

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...coRoute&page=4

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
              Вече късно.Разбрах как става, но все пак мерси!

Коментар

Здравейте._И аз си оправих моят наДпис на Нуви 255W._Стана по този наЧин, коЙто е показал колегата._БЛАГОДАРЯ
                Последно редактирано от Pacific; 26-04-09, 22:10.

Коментар

Радвам се, че съм помогнал и аз с нещо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X