Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Nuvi 255W

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за Nuvi 255W

Първо добър вечер.Искам да попитам дали може да се направи така, че като направя screenshot на екрана на навигацията ми да се записва в картата памет, а не в самият апарат?!?!Видях, че се записва в папката scrn и направих на картата памет, но без успех!Знам, че нещо трябва да се преправи, но не знам какво и дали е възможно такова нещо?Искам да го направя така, че да не се пълни самата вградена памет, ами да я запазя колкото се може повечко и да се записват в картата памет!

До: Въпрос за Nuvi 255W

Първоначално публикуван от stormi Преглед на мнение
    Първо добър вечер.Искам да попитам дали може да се направи така, че като направя screenshot на екрана на навигацията ми да се записва в картата памет, а не в самият апарат?!?!Видях, че се записва в папката scrn и направих на картата памет, но без успех!Знам, че нещо трябва да се преправи, но не знам какво и дали е възможно такова нещо?Искам да го направя така, че да не се пълни самата вградена памет, ами да я запазя колкото се може повечко и да се записват в картата памет!
    тази опция мисля, че я няма. прочети тази тема и ако искаш пробвай.
    последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Аз пък искам да е точното обратното , но при мен започна да ги записва на SD картата.
      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&postcount=159
      Прочети темата , която колегата ти е посочил.

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
        Аз пък искам да е точното обратното , но при мен започна да ги записва на SD картата.
        Това накрая на английски дето е написано нещо не го разбрах.ожете ли да помогнете?

Коментар

защо не ъпдейтваш през уеб ъпдейтъра до нормалния софт и после да пробваш активирането през менюто "къде съм"? ако го поддържа модела ти,разбира се

Коментар

Това накрая на английски дето е написано нещо не го разбрах.ожете ли да помогнете?
            Enter "Where am I" (from the tools menu or clicking on the arrow icon on the navigation map)
            then click in the following order on:
            1. Nearest (of Nearest Junction)
            2. Nearest (of Nearest Address)
            3. Address (of Nearest Address)
            4. Junction (of Nearest Junction)
            Bingo!

превеждам приблизително, защото нямам функцията Where am I за да разцъкам и да изпробвам:

влезте в "Къде съм?" (от менюто настройки или кликнете на стрелката от навигационното меню.
            после кликвайте по следващия ред:
            1.най-близък(от най-близко кръстовище)
            2.най-близък(от най-близък адрес)
            3.адрес (от
            най-близък адрес)
            4.кръстовище
            (от най-близко кръстовище)

Коментар

Първоначално публикуван от gadev Преглед на мнение
              Enter "Where am I" (from the tools menu or clicking on the arrow icon on the navigation map)
              then click in the following order on:
              1. Nearest (of Nearest Junction)
              2. Nearest (of Nearest Address)
              3. Address (of Nearest Address)
              4. Junction (of Nearest Junction)
              Bingo!

превеждам приблизително, защото нямам функцията Where am I за да разцъкам и да изпробвам:

влезте в "Къде съм?" (от менюто настройки или кликнете на стрелката от навигационното меню.
              после кликвайте по следващия ред:
              1.най-близък(от най-близко кръстовище)
              2.най-близък(от най-близък адрес)
              3.адрес (от
              най-близък адрес)
              4.кръстовище
              (от най-близко кръстовище)

Колега не се обиждай, но нищо не разбрах от това дето си написал!

Коментар

На Nuvi710 работи! Ето как става:
                1. Първо трябва да сте позиционирани (да сте хванали сигнал). Иначе пак се появява менюто за запис на лог , но естествено не е активно.
                2. Влизате в режим на карта (Виж карта).
                3. Тапвате върху количката и се появява подменюто "Къде съм".
                4. Последните две точки могат да се обединят с "Гаечен ключ > Къде съм"
                5. В това подменю имате три надписа:
                а)Моето положение
                б)Най-близък адрес
                в)Най-близка пресечка
                И отдоли под тях имената на съответните улици.
                6. Натискате върху надписите (леко под тях) в сътветния ред:
                - Най-близка пресечка
                - Най-близък адрес
                - Най-близък адрес
                - Най-близка пресечка
                7. Появява се менюто за запис на лог.

Благодарности на колегата gadev!

Коментар

На Nuvi710 работи! Ето как става:
                  1. Първо трябва да сте позиционирани (да сте хванали сигнал). Иначе пак се появява менюто за запис на лог , но естествено не е активно.
                  2. Влизате в режим на карта (Виж карта).
                  3. Тапвате върху количката и се появява подменюто "Къде съм".
                  4. Последните две точки могат да се обединят с "Гаечен ключ > Къде съм"
                  5. В това подменю имате три надписа:
                  а)Моето положение
                  б)Най-близък адрес
                  в)Най-близка пресечка
                  И отдоли под тях имената на съответните улици.
                  6. Натискате върху надписите (леко под тях) в сътветния ред:
                  - Най-близка пресечка
                  - Най-близък адрес
                  - Най-близък адрес
                  - Най-близка пресечка
                  7. Появява се менюто за запис на лог.

Благодарности на колегата gadev!
                  Колега най-накрая разбрах как става.Мерси много.Също така да попитам свалих си картата "GARMIN CITY NAVIGATOR EUROPE 2009 NT FULL UNLOCKED" и заместих предишната карта, която беше, само че 2008 и сега си работи перфектно навигатора.Въпроса ми е например ако искам да си върна старата карта (записал см си файловете оригиналните на компа) дали ще тръгне и видях, че има едни файлове дето са от старата карта, а сега съм с новата и проблем ли е като си стоят там?Понеже се вижда, че новата карта работи без ключ, а от старата са останали файловете "gmapprom.sum" и "gmapsupp.unl" дали е проблем?Мерси предварително

Коментар

Колега най-накрая разбрах как става.Мерси много.Също така да попитам свалих си картата "GARMIN CITY NAVIGATOR EUROPE 2009 NT FULL UNLOCKED" и заместих предишната карта, която беше, само че 2008 и сега си работи перфектно навигатора.Въпроса ми е например ако искам да си върна старата карта (записал см си файловете оригиналните на компа) дали ще тръгне и видях, че има едни файлове дето са от старата карта, а сега съм с новата и проблем ли е като си стоят там?Понеже се вижда, че новата карта работи без ключ, а от старата са останали файловете "gmapprom.sum" и "gmapsupp.unl" дали е проблем?Мерси предварително
                    не е проблем не ги трий, за да не стане проблем. има нова карта GARMIN CITY NAVIGATOR EUROPE 2010.10 NT

Коментар

Първоначално публикуван от gadev Преглед на мнение
                      не е проблем не ги трий, за да не стане проблем. има нова карта GARMIN CITY NAVIGATOR EUROPE 2010.10 NT
                      Еми, че то аз извън България не излизам и мисля, че за сега не ми трябва по-нова карта на Европа!Даже 2009 съм я изключил и съм само с "OFRM Geotrade TOPO v4.80 CYR" и ми върши перфектна работа!Да знаете някоя друга карта за България и да е по-добра от тази или за сега тази е най-добрата?!?!

Коментар

Тази няма аналог и засега няма по-добра (детайлна) за България.
                        Като за детайлна имам впредвид изо линийте, растителната покривка, пътеките и офф-роуд пътища.
                        Nuvi 1490T DeLuxe 5.11

Коментар

Първоначално публикуван от SunShine Преглед на мнение
                          Тази няма аналог и засега няма по-добра (детайлна) за България.
                          Като за детайлна имам впредвид изо линийте, растителната покривка, пътеките и офф-роуд пътища.
                          ЯСНО.значи ще си остана с нея за сега, а имам още един проблем с навигацията!Значи като бях със старата карта и като пусна симулацията и като задам адрес от лявата страна на бутона "Давай" нали излиза по принцип километри, време и колкио пари ще струва до дадената точка.Еми това за горивото ми изчезна.Пише ми само "Цена на горивото:" (нещо от тоя сорт, че не е в мен да видя сега) и не ми изписва колко ще похарча.Знам, че това може би не е верно дето изписва, но все пак е приблизително според мен!Знаете ли защо е изчезнал и как да го върна?

Коментар

Ми при мен май така си излиза винаги... Имам го от около месец и ми се струва че от самото начало се показва така...
                            [B]Videos of [U]Vidin[/U], the [U]Vidin-Calafat bridge[/U] and the [U]region[/U] - here: [URL]http://www.youtube.com/user/gusterbo[/URL][/B]

Коментар

Е при мен преди това показваше колко ще ми струва до дадената точка, а като ъпдейтнах картата и сега не се показва!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X