Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каква навигация да си закупя?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Каква навигация да си закупя?

Проверих го още като пусна първия пост със снимката. Еднакви са , но все пак са на различни фирми. А каква основа използват за данните си ,само те си знаят.
    Аз все още не съм видял карта без грешки , независимо за коя платформа.

Коментар

Първоначално публикуван от bam-bam Преглед на мнение
      милстан, тоя бекер дето правихме имаше същата грешка на картата.
      съвпадение или ?
      куздов, благоевград, яне сандански 2-3-4 каквото ти излезе и виж пресечената със струма
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Untitled2.jpg
Прегледи:1
Размер:72.1 КБ
ID:5289811Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Untitled1.jpg
Размер:86.8 КБ
ID:5289812Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Untitled3.jpg
Размер:77.1 КБ
ID:5289813
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

Така е.
        Но поне знаем на кой да пращаме корекции за БГ картата.
        Само около мен има 50 поне и чакам да видя дали ще ги коригират.
        Другите нямам идея на какъв принцип са, но такава грешка, все едно копират мапс-а
        Важно е да се показват разни неща, за да може човек да си преценява сам за избора.
        Може да провериш и по други места, ако знаете такива грешки дали съвпадат.
        И да е ясно, че сравнението ще е гармин срещу гугъл мапс.

Коментар

Първоначално публикуван от GN2355 Преглед на мнение
          Не изглежда да си знаел къде отиваш - 6 часа и 600 км напосоки. Щото възниква въпросът как аджеба преди 10-ина години са се оправяли шифиорите по испанските пътища, вероятно като героите на Сервантес - по вятърните мелници
          Навигаторът реши хиляди проблеми несъществуващи до него.

Коментар

купи си смартфон защото можеш да го ползваш за много други неща освен за навигация а на смартфона качваш каквато карта ти харесва за конкретната ситуация.

Коментар

Тц, брауто, ни пузна! На Сеуо ний ни мислими Нази ни GPS на сеуо ни требе да си набарами дирнико Пробуемо е у градо дека некои немоат, зато ние им го барааме
              Последно редактирано от GN2355; 08-01-12, 19:18. Причина: typo

Коментар

Здравейте Не знам дали е точното място за въпроса ми Ако не е се извинявам предварително Искам някои да изкаже мнение за гармин нуви 1450 лтм Как се представя Може ли да се ползва с топографски карти (за ползване извън пътя) и върви ли с 32 гб мемори карта Ако добавите и друга информация ще е супер Благодаря

Коментар

Аз лично също бих заложил на Том Том. Намирал съм с него доста затънтени местенца. Но ако е само за едното пътуване и връщане един обикновен смартфон с интегриран GPS би ти свършил работа. Парадокс е, че съм се губил с GPS-a, но не и със телефона
                  Но и за това си има решение, понеже често по пътищата на запад може да се натъкнеш на реконструкции по разни пътни възли и GPS-а да се обърка, ако изпзднеш в такава ситуация може да направиш следното: Влизаш в най-близкия град, на мен ми се случи край Айндховен в Холандия, имаше някакво преустройство на едно голямо кръстовище до града. Та влизаш в града караш към центъра, спираш някъде и задаваш отново дестинацията за където си тръгнал и те извежда обикновено по друг маршрут и така избягваш проблемния участък.

Коментар

Не знам дали това е правилният раздел и тема , но за да не отварям нова ще питам тук !
                    http://www.netshop.bg/blog/diva-7-dv...B5%D0%B2%D1%8E
                    Това устройство ми изглежда интересно . Някой дали се е сблъсквал с него ? Вероятно няма да предлага най-добрата навигация , но останалите опции изглеждат привлекателни . Вероятно Китайче , но не смятам да го използвам само като навигация , а и като забавление за детето докато се возим насам - натам . Цената е повече от привлекателна , но заслужава ли си и работи ли ? Тези неща не ми се ще да ги разбера след като съм го купил вече ! За момента не предвиждам пътувания в странство и сравнително рядко ще го използвам из България .

Коментар

Види ми се по-добра идея да загледаш нещо с WinCE. Поне, ако искаш и навигация де.
                      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                        Види ми се по-добра идея да загледаш нещо с WinCE. Поне, ако искаш и навигация де.
                        Защо според тебе wince е по добро за навигация?
                        When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Андроида има перспектива.
                          Глас за него.
                          Иначе тая джаджа дано да е стабилна, че много китайски боклуци има и всичкото е с андроид.

Коментар

Първоначално публикуван от gen4o_40 Преглед на мнение
                            Привет колеги,
                            намислил съм да си купя навигация за колата.В скоро време планирам екскурзия до Европата та ще ми бъде необходимо такова чудо.Само че много не разбирам от такава техника и за това моля помогнете ми в избора.Не държа да има кой-знае какви екстри.Да е изпитана марка,да не дава проблеми и най-важното да ме заведе кадето искам и да ме върне (то всъщност това им е предназначението ).
                            Вземай си една китайска навигация с 4.3 " за 89 лв. или 5" за 99 лв. с IGO 8 софтуер и няма имаш грижи. Работи без проблеми. Софтуера е много важен. Igo според мен е най-добрият софтуер !

Коментар

Коя навигация е най добра за град/налага ми се да търся улици,ресторанти,магазини..../ ?

Коментар

GARMIN STREET PILOT C550 -ДОБРА ЛИ Е

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X