Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв външен GPS приемник да си купя

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какъв външен GPS приемник да си купя

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
    Къде мога да намеря Holux M-241.
    Също и от "Вали"
    http://vali.bg/?content=%2Fsearch.ph...&search_by=all
    Имат офис в Пловдив.
    [B]Land Rover Discovery 300 tdi , 1995[/B]

Коментар

Взех един GlobalSat-BU-353-USB. Бързо работи ама нещо подскача по пътя. Няма плавно движение. Нагоре-надолу и ляво дясно. Подскачането е малко но ме дразни. Ще пробвам същия комп с блутутката да видя да не е от компа или от софта ама имайте едно наум.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Аз съм с Holux M-1000, много съм доволен, взех го втора упореба, но е точен и чувствителен, батерията държи и аз незнам колко, но по 2 месеца не съм го зареждал и пак работи.
        Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ

HONDA DOMINATOR 650NX

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
          Взех един GlobalSat-BU-353-USB. Бързо работи ама нещо подскача по пътя. Няма плавно движение. Нагоре-надолу и ляво дясно. Подскачането е малко но ме дразни. Ще пробвам същия комп с блутутката да видя да не е от компа или от софта ама имайте едно наум.
          Кое точно му подскача. Тоест има дрейф на следата която оставя или когато се движиш с ниска скорост го прави това? А какъв софтуер ползваш?

Коментар

Първоначално публикуван от icpart Преглед на мнение
            Кое точно му подскача. Тоест има дрейф на следата която оставя или когато се движиш с ниска скорост го прави това? А какъв софтуер ползваш?
            Гармин за РС. Картата е "nord up". Като се движиш северо-изток маркера подскача нагоре-надолу и наляво на дясно. Не следи плавно пътя. Не съм разглеждал записа но визуално ме дразни. Подскоците не са за да постигне диагонала като стъпала. Има ги винаги, без значение в каква посока се движиш. Не съм пробвал "road up".....бе, не ми е останало време да пробвам. Ако има мераклия от Пловдив да пробва, мога да му дам нещата.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

От: Какъв външен GPS приемник да си купя

+1 за Holux M-1000. Евтин е (80 лв нов, под 40лв втора ръка, в Ebay понякога се мярка и за под 10 GBP), малък (кибритена кутия) и сравнително точен дори при пешеходни скорости. В града ако съм под някоя висока сграда, понякога бърка и хваща отразен сигнал. В кола и влак няма проблем с приемането, но ако изгуби сигнал (преминаване през тунел, примерно) после в движение го хваща доста по-бавно (случвало се е и да го хване и след 5 минути). По пътя Пловдив - Пампорово няколко пъти изгуби сигнал, ама мисля че при минималното количеството видимо небе и при максималното количество високи планини няма GPS, който да не изгуби обхват
              Батерията е Nokia съвместима и се сменя лесно. Ако ви трябва втора батерия може да си вземете за 10 лв. Консумацията на джаджата е ниска и една батерия откарва 10+ часа (някои хора казват 20+).
              Целия пост отиде малко към рекламата, ама наистина съм много доволен от приемника

Коментар

Купих един Holux M-241 и като дойде след около 2 - 3 седмици ще го тествам и ще напиша мнение. Прочетох, да не се слага акумолаторна батерия, интересно дали заради тези 0,3 волат разлика или поради друга причина. Все пак ако някой е слагал акумулаторна батерия, нека да напише мнение.

Коментар

Първоначално публикуван от mmdimitrov Преглед на мнение
                  Купих един Holux M-241 и като дойде след около 2 - 3 седмици ще го тествам и ще напиша мнение. Прочетох, да не се слага акумолаторна батерия, интересно дали заради тези 0,3 волат разлика или поради друга причина. Все пак ако някой е слагал акумулаторна батерия, нека да напише мнение.
                  Ако се напънеш да прочетеш темата от начало, може да се окаже, че тия които са пробвали, вече са написали мнение.
                  Вальо. О888 557Ч7Ч
                  Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X