Имам покет с WM6.1 i Garmin XT 5.020w
Вчера се сблъсках със следните проблеми:
Не виждах камерите от официалната версия насам и реших да преинсталирам ХТ-то. Преинсталирах, излекувах, настроих, качих карти, но разлика във видимоста на камерите нямаше. Реших да върна 0.52в и всичко си е наред с тях, но се оказа, че въпреки новата инсталация ми е запазило "My Locations", което пък значи, че все пак не всичко е в папката Гармин на СД картата. Опитах се да ги намеря в регистрите, но неуспешно. Инсталирах мапсорс, който извади някакви мои точки, НО НЕ всичките
. Папки GPX i userdata не ги бях прехвърлил от старата инсталация. Не знам откъде ги взе, но явно не от там. Редактирах ги в Мапсорс добавих няколко рута и ги прехвърлих чрез него в устройството. Той направи въпросните папки, вътре с редактор виждах данните, НО ХТ-то не ги вижда! При опит да ги заредя от покета с МС всичко се прехвърли в компютъра коректно 
Въпросите са къде стоят тези данни които взима Мапсорс?
Къде бъркам при прехвърлянето та не се виждат от устройството?
Мога ли и как да обединя няколко гпх файла с МС?
П.П. Прехвърлянето не е през активсинк, а през карточетец директно в СД-то. Дали това не е проблема?
Вчера се сблъсках със следните проблеми:
Не виждах камерите от официалната версия насам и реших да преинсталирам ХТ-то. Преинсталирах, излекувах, настроих, качих карти, но разлика във видимоста на камерите нямаше. Реших да върна 0.52в и всичко си е наред с тях, но се оказа, че въпреки новата инсталация ми е запазило "My Locations", което пък значи, че все пак не всичко е в папката Гармин на СД картата. Опитах се да ги намеря в регистрите, но неуспешно. Инсталирах мапсорс, който извади някакви мои точки, НО НЕ всичките

Въпросите са къде стоят тези данни които взима Мапсорс?
Къде бъркам при прехвърлянето та не се виждат от устройството?
Мога ли и как да обединя няколко гпх файла с МС?
П.П. Прехвърлянето не е през активсинк, а през карточетец директно в СД-то. Дали това не е проблема?
Коментар