Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спийд камери България (в разработка)

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Спийд камери България (в разработка)

И, ... аз да потвърдя Да ни е честита новата камера (може и да е празна)
    На околовръсното по южната дъга на София, м/у Бояна и Драгалевци, точно при МакДоналдс,
    ограничение 80 км/ч. Има и в двете посоки табелки: 80 км/ч и табелка РАДАР,
    Така, че всеки е предопреден !!!
    ВЪРЛ ФЕН :cool: Nuvi 205

Коментар

Въпрос към колегите от Търговище:
      Тук минах покрай патрлука "Лада Нива", бях с превишена скорост, а не ме спряха! Да не е случайно да са с камера в колата? Да чакам ли честитка?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:123.JPG
Прегледи:1
Размер:39.7 КБ
ID:5298382
      Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнение
        Въпрос към колегите от Търговище:
        Тук минах покрай патрлука "Лада Нива", бях с превишена скорост, а не ме спряха! Да не е случайно да са с камера в колата? Да чакам ли честитка?

[ATTACH=CONFIG]355925[/ATTACH]
        По-скоро не - но никой не може да бъде 100% сигурен. Всъщност, с каква скорост мина ? Защото аз си мисля, че там ограничение няма, т.е. е 90 км/ч, въпреки че според файла май е 50 км/ч.

Първоначално публикуван от kafelov Преглед на мнение
        Може ли някои да провери тази камера дали е вкарана и ако не да я добави 26,50.9165 и 43,21.8560 предварително благодаря а за камерата съм сигурен защото днес дойде честитка
        Не е вкарана. Според мен камерата е била в патрулка или кола без отличителни знаци.
        Последно редактирано от gr_kanev; 24-08-11, 09:10.

Коментар

Първоначално публикуван от gr_kanev Преглед на мнение
          По-скоро не - но никой не може да бъде 100% сигурен. Всъщност, с каква скорост мина ? Защото аз си мисля, че там ограничение няма, т.е. е 90 км/ч, въпреки че според файла май е 50 км/ч.
          Е как ... с перфектните мерки 90/60/90

П.П.
          Но изкочих с/у тях на 90.
          Последно редактирано от bat_vanko; 24-08-11, 09:42. Причина: П.П.
          Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Първоначално публикуван от Tisho Преглед на мнение

Утре като минавам оттам ще си взема GPS-a и ще и "взема" координатите.
            Координати: N42 39.048 E23 17.405 (възможно е да има някакво отклонение 10-20м).
            Точно срещу Шел-а е. 80км/ч ограничение. Снима в посока Пловдив (тоест натам гледа обектива...).

Коментар

Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнение
              Е как ... с перфектните мерки 90/60/90

П.П.
              Но изкочих с/у тях на 90.
              Преди три седмици минах два пъти оттам. Имаше патрулка с радар. Ограничението е 60км/ч.

Коментар

Моите 2 ст.
                Корекции на някои засади.
                Числото след координатите е ограничението, както е дадено
                в excel файла, т.е. невярното.
                Номер 52 27.43663 42.47076 50 Бургас, изхода за Созопол
                - невалидна
                Номер 127 27.47267 42.44205 60 Бургас,път Бургас Созопол на разклона за М Търново
                - 80 км/ч
                Номер 291 26.30382 42.63347 60 Сливен,Е773 засада до града
                - 50 км/ч
                Номер 292 24.74379 42.65527 40 Сопот, засада
                - 50 км/ч
                Номер 277 25.29344 42.65061 50 Казанлък, засада 2
                - 60 км/ч
                Номер 403 23.695267 42.704770 60 Е871, София - Прирдоп
                - тази дали е валидна все още?
                Номер 552 25,19155 42,63295 60 разклон Павел баня, засада
                - 50 км/ч
                Нови:
                Засада 40 км/ч N42.35237 E27.19645 - град Средец, на влизане откъм Бургас
                (тази два дни подред ги видях там, а Средец е село, което ограничението от 40 важи за цялото село)
                Камера 80 км/ч N42.65113 E023.28950 - град София, Околовръстен път, снима в гръб
                Ама май вече някой я е оспреил.

Коментар

Здравейте,много съм доволен то тази екстра и редовно се вслушвам в нея.Искам обаче да се включа с някои корекций,за да са данните по-актуални:
                  423 - сп.камера - 50 км/ч. Скравена - тази камера я премахнаха и остана само пилона.
                  111 - засада - 50 км/ч. Враца,на границата на община Враца - там ограничение непомня да е имало знаци също няма,следователно би трябвало да е 90 км/ч.Като цяло обаче там полиция не съм виждал никога.
                  618 - засада - 60 км/ч. Алтимир - Борован - там също няма ограничителни знаци,следователно ограничението е 90 км/ч.
                  619 - засада - 60 км/ч. Алтимир - Борован - същото положение,ограничението е 90 км/ч.
                  Ето и кординатите на снимаща камера в центъра на с.Баница,Врачанско - N43*20'28.8'' E23*41'31.4''

Коментар

да!
                    Забравих да спомена, че камерата в Скравена липсва

Коментар

Мнение на kafelov
                      Може ли някои да провери тази камера дали е вкарана и ако не да я добави 26,50.9165 и 43,21.8560 предварително благодаря а за камерата съм сигурен защото днес дойде честитка

Не е вкарана. Според мен камерата е била в патрулка или кола без отличителни знаци.

не е кола днес мина колега има две камери снимащи в двете посоки така че можете да ги сложите

Коментар

Първоначално публикуван от emil5rov Преглед на мнение
                        И, ... аз да потвърдя Да ни е честита новата камера (може и да е празна)
                        На околовръсното по южната дъга на София, м/у Бояна и Драгалевци, точно при МакДоналдс,
                        ограничение 80 км/ч. Има и в двете посоки табелки: 80 км/ч и табелка РАДАР,
                        Така, че всеки е предопреден !!!
                        Днес към обед минах от там и имаше доста народ около тази камера,включително и униформен полицай.Бяха отворили кутията и явно я зареждаха

Коментар

не е кола днес мина колега има две камери снимащи в двете посоки така че можете да ги сложите
                          Можеш ли да я снимаш и да покажеш снимките тук?

Коментар

абе другари
                            сложих този файл еднократно ....ама пак си пее през няколко секунди докато не подмина точката

Коментар

Първоначално публикуван от eniboy Преглед на мнение
                              абе другари
                              сложих този файл еднократно ....ама пак си пее през няколко секунди докато не подмина точката
                              Така прави на някой уреди. Има настройка за еднократно/многократно и на самият уред.

Коментар

Първоначално публикуван от kartu6 Преглед на мнение
                                Днес към обед минах от там и имаше доста народ около тази камера,включително и униформен полицай.Бяха отворили кутията и явно я зареждаха
                                Сигурно са почиствали прясно нанесения черен спрей

От тогава срещу камерата до Шела се паркира и 24часова охрана - една патрулка в храсталака с постоянно включен радар.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X