Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спийд камери България (в разработка)

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Спийд камери България (в разработка)

Здравейте - мисля че това с промяната на самите съобщения е добра идея. Струва ми се глупаво да се съобщава "Полиция 50км/ч" - всеки нормален човек би си помислил че има полиция... Та одобрявам някои ГОСПОДИН с приятен глас да запише нови съобщения. Господин защото да се различава от Гарминската КАКА която имаме предварително инсталирана.

Искам да добавя и следното предложение към ГАДЕВ - След като КАТ ще намали толеранса на 10км/ч защо тогава при знак 50км/ч повтаряемата аларма за скорост да не е заложена на 60км/ч !!! това би било по-полезно а не постоянно да ти мърмори при каране с 51км/ч
    nuvi 3790LT flashed to nuvi 3490LT

Коментар

Първоначално публикуван от ggeorgiev Преглед на мнение
      Здравейте - мисля че това с промяната на самите съобщения е добра идея. Струва ми се глупаво да се съобщава "Полиция 50км/ч" - всеки нормален човек би си помислил че има полиция... Та одобрявам някои ГОСПОДИН с приятен глас да запише нови съобщения. Господин защото да се различава от Гарминската КАКА която имаме предварително инсталирана.

Искам да добавя и следното предложение към ГАДЕВ - След като КАТ ще намали толеранса на 10км/ч защо тогава при знак 50км/ч повтаряемата аларма за скорост да не е заложена на 60км/ч !!! това би било по-полезно а не постоянно да ти мърмори при каране с 51км/ч
      Ами, колега, одобрението ти е одобрително посрещнато, ама Гадев как ли ще го приеме?

Всъщност, представени са тук всички инструменти, с които човек може да си направи всичко гореописано..

И да го предостави за одобрение и за ползване на четящите и пишещите тук..

Респ, за благодарността им!

Коментар

Първоначално публикуван от ggeorgiev Преглед на мнение

Колега, направил съм предупреждението за засадите еднократно, за да не досажда и да могат хора като теб да карат с 220км/ч при ограничение 50км/ч без да чуват постоянното герганино дуднене. Оставил съм повтарящи гласови предупреждения само за спийд камерите, които са 30-35 бр. за цяла България. Колко пъти на ден ще ги срещнеш на пътя? Май започвам да съжалявам...
        Нямам нищо напротив да компилираш своя версия и да я пуснеш за общо ползване. Milstan постна негов вариант на гласовото предупреждение - възползвай се.
        последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Първоначално публикуван от gadev Преглед на мнение
          Колега, направил съм предупреждението за засадите еднократно, за да не досажда и да могат хора като теб да карат с 220км/ч при ограничение 50км/ч без да чуват постоянното герганино дуднене. Оставил съм повтарящи гласови предупреждения само за спийд камерите, които са 30-35 бр. за цяла България. Колко пъти на ден ще ги срещнеш на пътя? Май започвам да съжалявам...
          Нямам нищо напротив да компилираш своя версия и да я пуснеш за общо ползване. Milstan постна негов вариант на гласовото предупреждение - възползвай се.
          Има хора, такива като мен, които ценят твоята работа и си ни харесва точно това, което си направил. На всичкото отгоре сме ти много благодарни за усилията и времето ти.
          Винаги ще има недоволни - да не ти пука!
          Nothing comes from nothing...

Коментар

Благодаря, на колегата gadev за това което е сътворил и за положения труд. Лично моето мнение е че двата варианта са предостатъчни и задоволяват и най-капризните.
            За тези които карат с 220км/ч при ограничение 50км/ч, може сами да си направят комплилация вместо постоянното дуднене да ги удря 10 килограмов чук, така ем няма да ги дразни дудкането, ем няма да пропуснат засадата.

Коментар

Първоначално публикуван от ISG Преглед на мнение
              Има хора, такива като мен, които ценят твоята работа и си ни харесва точно това, което си направил. На всичкото отгоре сме ти много благодарни за усилията и времето ти.
              Винаги ще има недоволни - да не ти пука!
              +1
              Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Скъпи Гадев,

недоволни ще има от всичко и винаги! Помислете за нас - благодарните! Защо не ни поля благодатта да имаме 062lat - версия! Ползвам Вашата на XT варианта и я намирам по-добра, да ме прости всемогъщия Ramstein :-)!

Лека и безгрешна компилация!

Т.
                Good guys drive Land Rovers!

Коментар

Колега gadev, повечето потребители сме ти изключително благодарни за труда и времето, които отделяш. Базата ти с точки е най-точната. Ползвам нея за направата на такава за iGO. Винаги ще има някой, на който нещо няма да му харесва, но не може без това. Ние сме ти изключително благодарни и ако на някой не му харесва - да не я ползва и да си направи своя. Приятен ден.

Коментар

Аз съм един от многото, благодарни на колегата Gadev.Благодаря за положения труд.Компилациите са страхотни.

Коментар

Колеги, благодаря ви за дорите думи! Не ме разбирайте погрешно - не съжалявам за труда си, той не е кой знае колко.Не се чувствам обиден - не съм докачлив като мома. Съжалявам, че не оставих Герганка да си дудне нонстоп, с надеждата от досада да намалим скоростта. Знам, че винаги ще има недоволни, което не е лошо, защото от недоволните идват нови идеи. Аз дори не съм двигателната сила на този проект - Darkstar е доста по-иновативен и по-ангажиран, но някакси остава в сянка. Моля ви само за по-активно участие в корекциите на точките. Спирам да спамя. Лек път на всички!

Коментар

Отново - моите уважения и почитания за труда, даден на ползу народу...

С една микроскопична молбица

062 CYR - zasadi bez glas
                        062 CYR
                        062(1) CYR

Всеки път, когато се обърна за нови версии, и започва едно гадно търсене - кое какво беше - това (1) то ли беше с непрекъснатия глас, кое беше...

Дали не може както е анонсирано zasadi bez glas, така да е казано и коя от двете други версии коя коя е..

Предварително благодарен съм.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                          Отново - моите уважения и почитания за труда, даден на ползу народу...

С една микроскопична молбица

062 CYR - zasadi bez glas
                          062 CYR
                          062(1) CYR

Всеки път, когато се обърна за нови версии, и започва едно гадно търсене - кое какво беше - това (1) то ли беше с непрекъснатия глас, кое беше...

Дали не може както е анонсирано zasadi bez glas, така да е казано и коя от двете други версии коя коя е..

Предварително благодарен съм.
                          Напълно си прав. Предполагам скоро Darkstar ще пусне нов вариант на страничката paralax.org/garmin от където ще е по-ясно и по-лесно да си изберете "вашата" версия. Ако Darkstar се съгласи, може да "отвори" новия вид на страничката по-рано, дори и да не е завършена.

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
                            Имаше едни мъжки гласове за радарите от колегата djovanins и едната реплика беше нещо "Внимание , скрит радар , моля намалете скоростта до ХХ километра в час". Намалих я до фразата Скрит радар , ХХ километра в час и я използвам за засадите. Който иска може да я пробва. Преименувайте ако трябва имената като Вашите .GPX файлове.
                            Колега да ми кажеш къде точно трябва да се качат тия засади че не съм много в час.Мерси.
                            ДА СПРЕМ ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА !!!
                            NISSAN Terrano II R20 2,7TDI SE+,2000

Коментар

Първоначално публикуван от terano Преглед на мнение
                              Колега да ми кажеш къде точно трябва да се качат тия засади че не съм много в час.Мерси.
                              погледни първата страница на тази тема

Коментар

Колега Гадев, всички сме ти много благодарни за положения труд... Колко пъти вече си ме спасявал.....

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 16 потребители онлайн. 0 потребители и 16 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 22:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                                X