Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спийд камери България (в разработка)

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Спийд камери България

Първоначално публикуван от vtolev Преглед на мнение
    Ясно колега. Така и предполагах. Това са форматите за показване на ПОИ в Гармин, за точки с предупреждение.
    "Предупреждение:" са 15 символа, а на екарана излизат 24 символа.
    За съжаление не знам как може да се въздейства на тези формати (ако изобщо може).
    мисля, че може някой от по-разбиращите може да ни помогне...
    ...ако има желание де....

Коментар

• Първоначално публикуван от darkstar_ Преглед на мнение
      това ли търси?

Това файлче, което ти пращам тук го разархивирай и го сложи на компютъра в папката Garmin/PoiLoader.
      Прикачени файлове
      Ето го!
      Прикачени файлове
      Последно редактирано от Pacific; 05-10-09, 11:35.

Коментар

Имам две корекции

"159-Разград, околовръстен пост" е маркирана с ограничение 60км/ч, а е 90км/ч

"160-Разград, след табела радар" също е маркирана с ограничение 60км/ч, а там е 90км/ч, пътувам доста често от там и не съм забелязвал да има патрул. Предлагам да се премахне.

Коментар

Момчета и колеги,
          имам едно въпросче. Ако някой има решение, ще съм му признателен.
          На нувито - 1490, в режим на рутиране, долу в дясно ми показва ограничението на скоростта за текущия уастък, разбира се ако е заложен в картата. Ако надвиша скоростта, колометражчето ми става в червено. Всичко до тука е супер, обаче има ли някакъв начин, докато карам с превишена скорост, да ми пиука.
          Да издава някакъв звуков сигнал, както например ми пиука когато се движа с по-голяма скорост от тази когато имам засада и съобщението ми мига в червено. Значи пиукането (при мене говори каката със сответната скорост) е само един път, ако не съм надвишил скоростта, и непрекъснато - докато се движа с по-голяма скорост. Абе много задълбах.
          Предварително благодаря.
          GARMIN nuvi 1490T
          OFRM Geotrade TOPO 4.90 Cyr
          ПЕЖО 307

Коментар

За такива въпроси ползвай това място http://forum.offroad-bulgaria.com/fo...play.php?f=275
            Garmin nuvi 765

Коментар

Извинявам се ,но като гледам толкова много координати са дадени ,но колкото и да ровя в темата не мога да открия файла ,за да си го заредя в ГПС-а.Ако някой може да ми даде линк-че към файла ще съм му много благодарен .

Коментар

Правилно не би ли могло в една тема да бъде само последния файл, който да се ползва, а дискусията и обмяната на информация да си остане тук.
                Предложение към модераторите на сайта.
                [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Сигурно може. Например, ако се заключи темата и само колегата gadev, който пуска версиите, да има право да публикува в нея.
                  Garmin nuvi 765

Коментар

А който има информация за дадена точка да му пише на ЛС.

Коментар

Не е удачно да се заключва темата, всяка информация трябва да е възможно да се коментира (потвърждава или опровергава).
                      Има и други полезни мнения, освен "сухата" информация.
                      Решението е на темата да се направи "шапка", но предполагам, че форума не поддържа тази функция.
                      Освен това, не виждам кой знае каква трудност, да се потърси последния постван файл в темата .
                      Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
                      GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Мой коментар по точките около Бургас.
                        Ползвам вер 52_8.

№ 123 и № 124 - няма знак за ограничение 80 км/ч, би трябвало да е 90
                        № 414 - има я камерата, но няма знак за ограничение 80 км
                        № 467 - има я камерата, малко предварително дава предупреждение, но също не виждам знак за ограничение 80 км, би трябвало да е 90

Бих се радвал някой да даде мнение.

Коментар

gadev спомена, че ще бъде в чужденеция.
                          Аз пък мисля, че му направих едно прилично предложение, нека го изчакаме да се появи и да си каже и той мнението.

Коментар

Аз имам една молба.
                            Ако е възможно файловете да се представят така, че или да са отделни по групи и скорости, или за всяка точка да става ясно:
                            скорост (засада) каква;
                            камера - скорост каква
                            и
                            Red Light.
                            Ако това е в един gdb файл, ще е добре от гледна точка на актуализации и проверки за дублиране. Също и общият брой точки.
                            Също, ако се работи от само един. Той си навлиза в в дълбочина и става специалист и професионалист.
                            И накрая, естествено, че тука си му е мяатото на всеки нов файл. Това е темата, а постването му сочи датата на издаване.
                            GARMIN nuvi 1490T
                            ПЕЖО 307

Коментар

те са така, само че не .gdb, а .gpx

Коментар

Първоначално публикуван от darkstar_ Преглед на мнение
                                те са така, само че не .gdb, а .gpx
                                Така тогава си е супер. Бих казал универсално. Който иска за PQI Loader-a, или за Mapsors-a.
                                Това изобщо не се бях сещал, въпреки че го ползвам.
                                Браво, браво....
                                GARMIN nuvi 1490T
                                ПЕЖО 307

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 81 потребители онлайн. 0 потребители и 81 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X