~ 300 евро без ДДС!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Siemens N520 PDA+GPS
Свий
X
-
Перфектно си върши работата като GPS, има леки проблеми като PDA (отвреме на време забива при по сложни действия от моя страна) но предполагам че този проблем ще бъде фикснат още с първия нов firmware...
Като GPS работи перфектно, SIRF3 определено е много по-добър от SIRF2. Каниме се да вземем няколко различни модела и да направим малко сравнителни тестове, обещавам скоро резултати...
Коментар
-
Всичко което трябва за да работиПървоначално публикуван от ДесиславКакво има в комплекта? Без ДДС става ли? Къде мога да го видя като идвам в София.Първоначално публикуван от Венцислав Петров~ 300 евро без ДДС!
Кабел за синхронизация, кредъл, зарядно, куп книжки и диск. Обади се, ще ти го покажа, пък ако ти хареса и ще ти продам
LZ1JJJ
Коментар
-
Използвал съм го с ArcPad, Garmin QUE, OziExplorer. Работи добре нямам забележки. Включена му е корекцията WAAS, но никога не съм правил статистика как е с нея и без съответно. Дани ми достави и външна активна антена за Pocket LOOX 520 с която засега не съм намерил място където да имам проблем с приемането и точността.Първоначално публикуван от mustoПривет видях че имаш опит с този модел ПДА и ГПС та искам да те попитам с кой програми работи най добре изпробвал ли си активирането на WAAS корекциите и това как се отразява на Garmin QUE, благодаря предварително
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар