Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Siemens N520 PDA+GPS

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

~ 300 евро без ДДС!
    VPetrov.photography

Коментар

не помага и Hard reset

Коментар

Най-вероятно не сте го направили както следва, много е важно да задържите достатъчно бутоните и след като сте пуснали reseta...
        VPetrov.photography

Коментар

Мери много!
          Този път успях. А сега би ли ми препоръчал някоя програма за навигация и от къде да я намеря естествено.

Коментар

Върнете се по-нагоре в темата там съм писал. Но повтарям QUE на Гармин + проксито е идеална конфигурация...
            VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров
              Върнете се по-нагоре в темата там съм писал. Но повтарям QUE на Гармин + проксито е идеална конфигурация...
              А на мен вече и Russa -та много ми харесва!
              LZ1JJJ

Коментар

препоръчвам програмата Spb Pocket Plus за тези които я нямат инсталирана на пда-то. освен че допълва today screena s shortcuti, прави така че "the close button really closes."

Коментар

Добре де я ми кажете каква му е цената ма това нещо, защото много ме зарибихте ...

Коментар

Венци, очакваме обещаното продължение за тази играчка. Аз също се замислям да се сдобия с такава и ми е интересно какви са ти последващите впечатления.

Коментар

Перфектно си върши работата като GPS, има леки проблеми като PDA (отвреме на време забива при по сложни действия от моя страна) но предполагам че този проблем ще бъде фикснат още с първия нов firmware...

Като GPS работи перфектно, SIRF3 определено е много по-добър от SIRF2. Каниме се да вземем няколко различни модела и да направим малко сравнителни тестове, обещавам скоро резултати...
                      VPetrov.photography

Коментар

За PDA има доста неща на pocketbulgaria.com погледни форума...програми всякакви...

Вече има и ТомТом5 с карта за България
                        [url]http://www.clubalfaromeo.com[/url]

Коментар

~ 300 евро без ДДС!
                          Какво има в комплекта? Без ДДС става ли? Къде мога да го видя като идвам в София.

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав
                            ~ 300 евро без ДДС!
                            Какво има в комплекта? Без ДДС става ли? Къде мога да го видя като идвам в София.
                            Всичко което трябва за да работи Кабел за синхронизация, кредъл, зарядно, куп книжки и диск. Обади се, ще ти го покажа, пък ако ти хареса и ще ти продам
                            LZ1JJJ

Коментар

Първоначално публикуван от dani
                              Всичко което трябва за да работи Кабел за синхронизация, кредъл, зарядно, куп книжки и диск. Обади се, ще ти го покажа, пък ако ти хареса и ще ти продам
                              А курс за работа с него на напълно невежи

Коментар

Първоначално публикуван от musto
                                Привет видях че имаш опит с този модел ПДА и ГПС та искам да те попитам с кой програми работи най добре изпробвал ли си активирането на WAAS корекциите и това как се отразява на Garmin QUE, благодаря предварително
                                Използвал съм го с ArcPad, Garmin QUE, OziExplorer. Работи добре нямам забележки. Включена му е корекцията WAAS, но никога не съм правил статистика как е с нея и без съответно. Дани ми достави и външна активна антена за Pocket LOOX 520 с която засега не съм намерил място където да имам проблем с приемането и точността.
                                VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X