Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПРОБЛЕМ с City Navigator NT v9

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ПРОБЛЕМ с City Navigator NT v9

не, не го връщай.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
      не, не го връщай.
      Тои за какво е ? Очаква ме пътуване тея дни до чужбина да не стане така че нещо да ми спре самото нюви да фукционира без фаилът gmapprom.sum по пътя?

Коментар

Първоначално публикуван от mariqn_m Преглед на мнение
        Тои за какво е ? Очаква ме пътуване тея дни до чужбина да не стане така че нещо да ми спре самото нюви да фукционира без фаилът gmapprom.sum по пътя?
        Здравейте, аз съм нов във форума и прочетох, че Вие имате същия проблем като мен. След като си купих навигатора Garmin Nuvi 350, пътувах до Холандия. При предварително зададен маршрут не можеше да се калкулира! липса на памет!! На по кратки разстояния добре! В Холандия при пътуване от един до друг град за най-бърз маршрут винаги избираше да ме свали на първия изход от магистралата!!! В Германия даваше маршрутите по магистралите. В Австрия също като в Холандия. Според мен това е много странно и си мисля, като лаик разбира се, че това е някаква софтуерна грешка. С мен имаше друг пътник с разлчен от Garmin навигатор, който избираше винаги бързия маршрут по магистралите. Ще съм ви много благодарен, ако ми помогнете да си оправя навигатора, понеже е доста изнервящо. Като прочетох вашите постове си мисля, че може да се оправи по същия начин. Дали съм прав? Май стана прекалено дълго, за което моля да ме извините.

Коментар

Здравеи. Ето как се оправя тоя проблем . Значи при изключен приемник задържаш с пръст в долния ляв ъгъл на дисплея без да отпускаш отдолу включваш приемника.След това ти се появява :maintenance mode: натискаш yes. Влизаш в диагностичното меню избираш view diagnostics и ако ти е изписало грешки ги изтриваш долу от Delete. После даваш на Clear user data и там натискаш по yes. След това по същия начин натискаш по Clear Waypoints и даваш yes. Рестартираш приемника и даваш на My Location натискаш My Curent Location и си задаваш местоположението кадето искаш да си регистрираш приемника.Рестарт и си ти . Можеш да кажеш дали се е оправило калкулирането

Коментар

Здравеи. Ето как се оправя тоя проблем . Можеш да кажеш дали се е оправило калкулирането
            Супер!! Страхотно!!! Не съм сигурен дали само това е достатъчно,имам предвид, като благодарности, но проблема се реши веднага. Много ВИ БЛАГОДАРЯ!!!

Коментар

Първоначално публикуван от pyts Преглед на мнение
              Супер!! Страхотно!!! Не съм сигурен дали само това е достатъчно,имам предвид, като благодарности, но проблема се реши веднага. Много ВИ БЛАГОДАРЯ!!!
              Няма защо нали затова сме в този форум да си помагаме.

Коментар

При нуви 760 как се влиза в това диагностично меню? По същи начин ли се продължава нататък?
                Благодаря!

Коментар

Там направо те пита дали искаш да изтриеш потребителските данни.

Коментар

Здравеите, бихте ли обяснили подробно как се преинсталира City Navigator Europe NT v9 ? Имам следният проблем: С NUVI 350 съм. Отскоро не бях патувал извън БГ но сега ми се налага и като опитах да симулирам маршрут примерно в някои от страните в Европа почва да калкулира стига ми до някакви проценти и ми спира калкулацията и ми изписва че неможе да продалжи да калкулира поради липса на памет.Значи изтрих песните от папка MP3 и някои гласове които не ползвам от папка Voice освободи ми се 530 мегабаита место в самото Nuvi рестартирах и отново ми спира донякаде калкулацията и ми изписва че няма памет.А като го закупих от магазина преди 5 месеца в самото Nuvi имаше свободно место само 300 мегабаита.Някои да знае как мога да го оправя тоя проблем? Или трябва да се преинсталира самия софтуер на Nuvito? Ако трябва да се преинсталира ще обясни ли някои как точно става преинсталацията и откаде да си сваля софтуера за преинстал? Пробвах и с отворена антена на nuvi-то но пак не ми калкулира, също тъка опитвах до по близки даржави до БГ но уви не се получава калкулацията ми забива моля помогнете?
                    ако искаш ме намери в скайп със същия ник съм ще дам 2010
                    и ще ти кажа как да си ги сложиш
                    Богат е този който е мъдър. Бъдете богати.

Коментар

Темата е от преди две години. Човекът вече ги продава!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X