До: ПРОБЛЕМ с City Navigator NT v9
не, не го връщай.
не, не го връщай.
и прочетох, че Вие имате същия проблем като мен. След като си купих навигатора Garmin Nuvi 350, пътувах до Холандия. При предварително зададен маршрут не можеше да се калкулира! липса на памет!! На по кратки разстояния добре! В Холандия при пътуване от един до друг град за най-бърз маршрут винаги избираше да ме свали на първия изход от магистралата!!!
, че това е някаква софтуерна грешка. С мен имаше друг пътник с разлчен от Garmin навигатор, който избираше винаги бързия маршрут по магистралите. Ще съм ви много благодарен, ако ми помогнете да си оправя навигатора, понеже е доста изнервящо. Като прочетох вашите постове си мисля, че може да се оправи по същия начин. Дали съм прав? Май стана прекалено дълго, за което моля да ме извините.
. Значи при изключен приемник задържаш с пръст в долния ляв ъгъл на дисплея без да отпускаш отдолу включваш приемника.След това ти се появява :maintenance mode: натискаш yes. Влизаш в диагностичното меню избираш view diagnostics и ако ти е изписало грешки ги изтриваш долу от Delete. После даваш на Clear user data и там натискаш по yes. След това по същия начин натискаш по Clear Waypoints и даваш yes. Рестартираш приемника и даваш на My Location натискаш My Curent Location и си задаваш местоположението кадето искаш да си регистрираш приемника.Рестарт и си ти
. Можеш да кажеш дали се е оправило калкулирането
Страхотно!!!

Страхотно!!!

нали затова сме в този форум да си помагаме.В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар