Здравеите, бихте ли обяснили подробно как се преинсталира City Navigator Europe NT v9 ? Имам следният проблем: С NUVI 350 съм. Отскоро не бях патувал извън БГ но сега ми се налага и като опитах да симулирам маршрут примерно в някои от страните в Европа почва да калкулира стига ми до някакви проценти и ми спира калкулацията и ми изписва че неможе да продалжи да калкулира поради липса на памет.Значи изтрих песните от папка MP3 и някои гласове които не ползвам от папка Voice освободи ми се 530 мегабаита место в самото Nuvi рестартирах и отново ми спира донякаде калкулацията и ми изписва че няма памет.А като го закупих от магазина преди 5 месеца в самото Nuvi имаше свободно место само 300 мегабаита.Някои да знае как мога да го оправя тоя проблем? Или трябва да се преинсталира самия софтуер на Nuvito? Ако трябва да се преинсталира ще обясни ли някои как точно става преинсталацията и откаде да си сваля софтуера за преинстал?
Пробвах и с отворена антена на nuvi-то но пак не ми калкулира, също тъка опитвах до по близки даржави до БГ но уви не се получава калкулацията ми забива моля помогнете?

Коментар