Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Google vs Garmin - иде ли ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Google vs Garmin - иде ли ...

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
    Имам активирана тази опция, общо взето в града си върши работа, в планините или в горите няма никаква полза от нея.
    На мен в гората ми е по-удобна. Там където няма офф трасе и аз нямам трак, си правя точки по гугъл ърт, и с тази опция си виждам пътища; поляни; граници на гора и т.н.
    Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
      Кой ти го е казал това? Бях платил Про Версия и единственото което получих е по голяма свобода за различни формати да мога да ги кача в гугъл ърт да се виждат като нива. Нищо друго!
      Ами .. пратиха ми някъв мейл .... амам оже и аз да не съм разбрал добре .. нали не го знам добре езика ....
      Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
      За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Безплатното Андроид-приложение OruxMaps вече поддържа нативен Garmin IMG формат, включително TYP-файл къстъмизация. Т.е. може да пуснете Garmin-карта на Android.

Коментар

Първоначално публикуван от dido2 Преглед на мнение
          Безплатното Андроид-приложение OruxMaps вече поддържа нативен Garmin IMG формат, включително TYP-файл къстъмизация. Т.е. може да пуснете Garmin-карта на Android.
          Ама едва ли и NT карти?
          Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
          Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Или си купуваш по-нов андроид с 4.х.х и си пускаш истински гармин.

Коментар

Първоначално публикуван от kles Преглед на мнение
              Ще съм благодарен ако прочета подробностите.
              LZ1AIV

Коментар

Абсолютно сигурно е, че онлайн-услугите ще изместват постепенно автономните средства. Не само за навигация, но и за всякакви други информационни и изчислителни задачи. Те предлагат много предимства и за потребителя, и за разработчика. Разбира се, това е свързано с разпространението и на интернет-достъпа.

И разбира се, някакво търсене (и значи предлагане) на автономни средства винаги ще има. Не всеки може да си позволи да разчита на доказани хаймани като мобилните оператори и интернет-компаниите. Но пазарът ще се свива и заедно с това ще се случват всички неща, които се случват във свиващ се пазар - забавено развитие, намалена конкуренция, странни цени и тн.

Коментар

Първоначално публикуван от kles Преглед на мнение
                  Orux-a е страхотен, ще знаеш

Коментар

Първоначално публикуван от dido2 Преглед на мнение
                    Orux-a е страхотен, ще знаеш
                    Аз пак да попитам, това приложение работи ли с NT карти като тази на Събин или примерно City Navigator?
                    Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Хъм не знам да ти кажа, аз НТ карти не ползвам принципно, но - може да се пробва лесно ...

Коментар

Orux прави ли маршрути завой по завой?

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          Orux прави ли маршрути завой по завой?
                          Доколкото виждам, не прави това за гармин-формат карта. Поддържа нещо такова при ГПХ или КМЛ рут.

Коментар

Първоначално публикуван от asenv Преглед на мнение
                            Напиши това garmin streetpilot android в гугъл и ще ти излезат всички резултати.
                            То вече го има от над 1 месец и хората си ползват гармин.
                            Даже излезна 2ра версия на софта.
                            Честито на печелившите

Коментар

Първоначално публикуван от asenv Преглед на мнение
                              Ето ти подробности относно това в съседната тема във форума: http://www.offroad-bulgaria.com/show...55#post1999655
                              Освен това мисля че Оруксмапс не поддържа НТ карти. Може да се тества лесно с някоя от последните версии на БГ Топо мап на колегата dhv. Тя е компилиирана в такъв формат макар и не с оригиналния компилатор на Гармин. Така че тя даже и да тръгне може да има проблеми с други официални карти от Гармин.
                              Освен това Орукса е ориентиран главно към офроуд навигация а не към Onroad, подобно на Озиексплорера. А освен това не виждам смисъл да се купува нов телефон примерно който да поддържа Андроид ICS, тъй като за по-голяма част от старите маркови телефони от среден и висок клас отдавна го има портнат. Бих си сложил отново Андроид 4 на телефона, но поради значително по скапаната антена на телефона и поради наличието на 2 Гармински навигатора ми се струва излишна играчка за целта.

Коментар

Абе и аз нещо не мога да разбера това въодушевление по тоя Орукс навсякъде из нета.
                                Това не можел, онова не можел, за офроуд бил само. Ами аз съм уберен, че сигурно 90% от ползващите ГПС навигация от какъв да е тип, свързват думата офроуд само с паркиране в "зелените" площи или пикник на някоя полянка. Е за какво им е тогава?
                                Дори и за пешеходна навигация сред природата не става, предвид здравината и живота на батерията на устройствата на които се подкарва.
                                Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X