Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси и коментари за моделите 2WD.

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Въпроси и коментари за моделите 2WD.

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
    ATF зелената опакофка. По бензиностанциите го има.
    Намерих няколко вида АТФ в зелена опаковка, каква марка е въпросното?

Коментар

Първоначално публикуван от achkata95 Преглед на мнение
      Някой в форума кара ли Yamaha raptor 350cc?
      Искам да си взема, но в форума не намерих много информация за него.
      И по точно скъпа ли му е подръжката , и дали е издържлив.!!!
      Писано, писано е. Сина ми го имаше. Много здраво добиче. Вървеше почти колкото раптор 700. Безпроблемна машина, евтина поддръжка. Много трябва да се внимава при покупката да се вземе читав екземпляр.
      Сега чак видях въпроса. Сори.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от intruderzzz Преглед на мнение
        Намерих няколко вида АТФ в зелена опаковка, каква марка е въпросното?

Колега каквото и дифернцялно масл да вземеш ,ше ти свърши работа. Щом върши работа при коли или камьони ще свърши работа при всяко атв.

Коментар

Първоначално публикуван от mitko-87 Преглед на мнение
          Колега каквото и дифернцялно масл да вземеш ,ше ти свърши работа. Щом върши работа при коли или камьони ще свърши работа при всяко атв.
          Колега ясно, че ако упира само до дифенциал каквото сложа ще е добре. Ама като това масло мокри и накладките е проблем според мен, те са в диференциала ако не си запознат.

Коментар

слагаи смело масло за автоматияна скоростна кутия около 700гр./до ръба на резбата /
            Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Здравейте !

От 2 дена съм собственик на Honda TRX450R 2008г. Понеже го купихме 2-ра употреба решихме да сменим маслото.Оказа се,че маслото на двигателят и скоростната кутия се сменят поотделно.Източихме 1000-1200 гр общо.След това наляхме 800гр. масло на скоростната кутия и 600гр на двигателят.Отстрани има прозорче от където показва Минимум(L) и Максимум(H) масло в двигателят и след 600грама налято масло ми показва Максимум.

Въпроса ми е нормално ли е двигател да поеме 600 грама масло ?

Ако някой има мануал за този модел ще се радвам да го качи
              Последно редактирано от aksen; 19-09-10, 19:00.
              Honda TRx 700ХХ , Yamaha Raptor 700 SE
              Audi A6 2.5 TDi , Audi Q7 3.0 TDi

Коментар

Маслен филтър имаш ли, остави ли го да поработи 10тина минути на място и след това да му врътнеш някое и друго кръкче, така че всичко да си се установи в двигателя и чак тогава да видиш как е нивото!
                R 727cc BB KIT
                ZJ V8
                WK2 V6

Коментар

TRX450R 06-09 SERVICE MANUAL

Коментар

• Re: Въпроси и коментари за моделите 2WD.

Благодаря много .
                    Honda TRx 700ХХ , Yamaha Raptor 700 SE
                    Audi A6 2.5 TDi , Audi Q7 3.0 TDi

Коментар

Здравейте и аз съм притежател на Honda trx450ER 06, та искам да попитам, дали някой може да ми даде някакви градуси за настройване ходимостта на предницата. Например колелетата колко да са затворени.. Прегледах мануала, но нищо не открих ??
                      Мерси предварително !
                      Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Първоначално публикуван от preskata Преглед на мнение
                        Здравейте и аз съм притежател на Honda trx450ER 06, та искам да попитам, дали някой може да ми даде някакви градуси за настройване ходимостта на предницата. Например колелетата колко да са затворени.. Прегледах мануала, но нищо не открих ??
                        Мерси предварително !
                        http://www.ozebiz.com.au/racetech/theory/align.html прочети това и ще ти стане ясно, то е валидно за всички машини, а колко точно сам преценяваш, най-добре с много проби, и не прекалявай защото поведението на машината се променя доста, дори и от малки разлики

Коментар

Смених ремъка на атевето си KFX 700, купих най-скъпият оригинален на Кавазаки, старият също бе такъв. Сега като, работи на място с включена директна или задна скорост се чува да присвирва. Направи ми впечатление , че между двата ремъка има малки разлики, старият е целият гумен а новият има някакво влакнесто покритие. Дали след като го покарам няколко пъти това присвирване ще спре.

Коментар

Здравейте, има ли колега който е сменял лагери на заден носач на Поларис предатор 500. Интересува ме мога ли да си ги набавя в магазин за лагери или трябва да поръчам оригинални? Ако някои сподели и точните размери ще съм благодарен . Благодаря предварително
                            Последно редактирано от Desislav Cekov; 21-11-11, 07:26. Причина: Правопис.

Коментар

Става въпрос за Suzuki LTR 450.Какво може да се промени ако сложа бутало с 13:1 при положение че по стандарт дават да е 11.7:1
                              Смених бутало със сегменти,пасване клапани и тем подобни и се получава нещо странно което не-знам откъде е резултат.При палене ако буталото е застанало малко преди горна мъртва стартера не може да превърти.Включвам на 3-4 скорост лашкам го да превърти леко и след това няма проблеми завърта си и пали.Възможно ли е от голяма компресия да не може да завърти/заради буталото/ или декомпресьора да ми прави бела,това го прави само когато буталото застане малко преди горна мъртва.Някакви идеи....
                              SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Бендикс- стартер! Тая компресия му е голяма, и аз съм с такава. Закарай машината при някой вещ майстор да ти преправи стартера и да му сложи стабилни болтове. А как разбра, че буталото е на гмт като не може да завърти?
                                R 727cc BB KIT
                                ZJ V8
                                WK2 V6

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X