KFX700 модифициран от FUNDY за драг тестове! Този мотор би трябвало да надвишава 120к.с.
Наистина няма нищо общо със стандартния, според мен цената на този модел ще стигне 50,000$ и според мен е супер нефункционален за по различен терен от пясък!
Някои американци са болни мозъци на тема драг с атв-та, било то в пустиня или на асвалт.
Случайно попаднах на едни доста интересни снимки от един щатски форум. Става дума за Хонда ТРХ400 с турбо и интеркулер.
Ето и снимките:
Общо взето след месец двигателят не е издържал. Охлювът е от някакъв Доч. И сега следва ремонт с по-усилени части и кит на 440куб.
Ето и линк към въпросната тема ако на някой му е интересно и има желание да преведе по-съществените неща.
Еи к'во стана няколко от наще полудяха по този модел!? Караха на Ники и сега ще взимаме 3бр. Polaris лелеееееее , немога да повярвам. Въпреки че като се замисля е добра сглобка! Наистина и мен ме изуми този модел как се движеше по трасета пълни с камани и коловози. При това го караше човек които не е много добър със скорости!
Полудях от от този КТМ, развиват му се всевъзможни болтове. Сега ми се бяха отвили болтовете които държат задния венец и четирите!!! Всичко отвивам и завивам с локтайт, да видим дали ще се развият пак. Това се оказа ОГРОМЕН проблем които води до фрапиращи щети! Ако не се види навреме луфта при определения болт става хлабина и води до голями проблеми. Последния път когато ми се отви болт, това бе на главината и изяде шлиците и превъртя. Дано локтайта помогне...!
Полудях от от този КТМ, развиват му се всевъзможни болтове. Сега ми се бяха отвили болтовете които държат задния венец и четирите!!! Всичко отвивам и завивам с локтайт, да видим дали ще се развият пак. Това се оказа ОГРОМЕН проблем които води до фрапиращи щети! Ако не се види навреме луфта при определения болт става хлабина и води до голями проблеми. Последния път когато ми се отви болт, това бе на главината и изяде шлиците и превъртя. Дано локтайта помогне...!
Ми............. ти руска кола карал ли си, явно че като си вземеш ново АТВ-е(КТМ) сваляш всички болтове и гайки и смяна с нови подходящи за тая цел. А не се доизказах за руската кола има и друг начин на завиване(стягане) взимаш един чук и почваш да ги ковеш малко е проблемс развиването после ама като му дойде времето тогава ще го мислиш.
Абе ATV-то до мемента (2000-3000км.) никакъв проблем не ми е дал освен последствия от развити болтове. Толкова ми харесва как върви и се държи в гората че съм влюбен в него. Трябва обаче да се вземат мерки за тези болчета.
На всички дертове с POLARISA има измислени неща,ситна резба-на всякъде по окачването!Абе не са вчерашниКато ви слушам какви неща ви се развиват,тръпки ме побиватПри мен най-много се развиват болтове на пласмасотиите!
Eвгени Филчев
Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!
И локтайта не помага много. Главините след известно време пак се развиват. Има маниаци които увиват всички болтове с тел, но ми се вижда доста трудоемко. Пък и това е ако не мислиш да го развиваш, а при КТМ няма такива случаи.
Страх ме е да го напиша, но от вече две-три карания нямам едно развито болче. След като измазах 2 шишенца с локтайт изглежда проблема е решен. А специялно главините освен омазването имаше и зверски стягане с тръба, сега пробвах да ги отвия и неуспях - което е добре.
А дано съм си решил проблема вече.
Коментар