Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM как да си го побългариме

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: KTM как да си го побългариме

На кадро всичко изглежда добре.

Ама па от близо колко е убаво..

Коментар

Гледам и не вярвам на ушите си.. Страхотия, направо се радвам, че има хора, които правят такива неща. Успех занапред и дано излезе от гаража скоро и да проправя път на останалите..

Поздрави
      Сузуки Витара 1.6 8V
      Nissan X-trail 2.2DI 2003 Michelin 4x4 215/80/16

Живеем не както искаме, а както можем !

Коментар

Първоначално публикуван от karagiozov Преглед на мнение
        Гледам и не вярвам на ушите си.. Страхотия, направо се радвам, че има хора, които правят такива неща. Успех занапред и дано излезе от гаража скоро и да проправя път на останалите..

Поздрави
        Па машината вече си е готова за има няма 10-на дена поради моя тъпотия че бех объркал един парт номер и ми дойде друга част иначе такъв ремонт си е за седмица като отделяш по 3-4 часа на ден, остана само да се тури бензин и газ нема кой да я чака сумати време. Хубавото е че съвпадна докато ми се оправят пръстите на десния крак че ги бех потрошил малко, та тази събота с почти нова машина и пръсти право у гората.
        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Пацо, не мога да проумея, как с толкова любов и старание, го събираш това добиче и след това ходиш да го търкаляш по индеците
          Eвгени Филчев
          Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Ами да ти кажа за последната година освем къде те нацелих тебе и едно падане от скок други търкали немам а и те не беха кой знае кво, а и некое друго леко полегане

Коментар

калега да те питам сменя ли задните гуми и ако ги продаваш какви пари им търсиш

Коментар

Шефе виж кви ги свърши с тея тапети дека ми ги домъкна, снимките са от телефона и са леко смотани ама карай....

Коментар

Това на снимките изглежда супер добре, представям си го наживо. Освен естетично знаеш те тези графики са и практични!!!

Коментар

Прав си наживо е съвсем друго, специално това фолио е изродско що дране по шипоците е отнесло предишното и пак си е като ново, слагал съм и други графики но такова фолио като на словенците нема, просто защитния слой си е мам..та , не избледнява и не се дере, на мойта пароструйка къде миеме камионите и сваля боя това деяни без никви ядове. Специално да те успокоим със хартиено тиксо съм го отсичал от двете страни(3мм. от фолиото и 3мм. от пластмасата) за смолата, стана все едно Чирков го е оперирал със скалпел а и да си спестим критиките от тебе след туй.

Коментар

Бат Пацо,как е машината след първото каране? Сподели как е новия двигател,че съботата неможахме много да се видим.
                      [img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от Бойко Преглед на мнение
                        Бат Пацо,как е машината след първото каране? Сподели как е новия двигател,че съботата неможахме много да се видим.
                        На това последното и най-дълго качване преди да излезеш на билото Ваньо кат ме пита на коя скорост бех му казах на 3-та а реално бех на 4-та щото иначе ми не верва, а повечето го тормозят на втора и зациклят 10-15 метра преди финала, просто горе излизам на спирачки. Може би от разпределителния вал(HOT CAM stage1) и малко по високата компресия, така си мисля а не толкова от биг-бора се развинтва изведнъж от средни към високи, просто има вече високи обороти а преди циклеше там. Сега се наема все едно е 13>38 зъба, а е 14>38 със малко по дълги скорости. А бе незнам но определено е различен доста от преди в положителна насока.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                          На това последното и най-дълго качване преди да излезеш на билото Ваньо кат ме пита на коя скорост бех му казах на 3-та а реално бех на 4-та щото иначе ми не верва..
                          Абе определено има разлика като те гледах от страни как го качваш, аз го качвам на 2-ра ама все пак на моето се возиме винаги по "двама".

Ако имам диагноза до Петък ще му врътна кръгче, ама то и да немам па ше карам..

Коментар

Немога и да си представя,каква е разликата с мойто ..
                            [img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                              . . . А бе незнам но определено е различен доста от преди в положителна насока.
                              Нечовешко е станало!!!
                              Все така да ти върви с ъпгрейтите
                              Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

Първоначално публикуван от nism0 Преглед на мнение
                                Нечовешко е станало!!!
                                Все така да ти върви с ъпгрейтите
                                Както едно предаване по Дискавъри Основен ремонт преди и след няма нищо общо. Но нали все пак се прави за по яко каране.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X