Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM как да си го побългариме

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: KTM как да си го побългариме

Tвърдо само Рейзър2, поне за мен дилемата вече е разрешена. Може и с едниници ама само напролет
    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Mинаха два сезона и дойде време за "Пълна промяна"

Част 1 и най-лесна "Разтурянето"

Те му и сърчицето....

Другата му част...

Още чаркаляци

Операционната

Вече изчистена...

А рамката и другите железа вече обезкостени фанаха пътя за подготовка и боядисване.
      Прикачени файлове

Коментар

Вожде, ако всичко това се случва в София, колко ще ми вземеш да ме пускаш да гледам...

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
          Вожде, ако всичко това се случва в София, колко ще ми вземеш да ме пускаш да гледам...
          A Евтин съм, най-много едно кафе със тоник ако не съм си взел преди това, иначе туй е баш на центъро на София къде стават тез събития. Иначе заповядай винаги когато решиш и съм там.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
            A Евтин съм, най-много едно кафе със тоник ако не съм си взел преди това, иначе туй е баш на центъро на София къде стават тез събития. Иначе заповядай винаги когато решиш и съм там.
            Тц тц Паце,тамън и аз щях да те питам ще ме вземеш ли за помощник,че направо ебаси кефа е това твойто !!!
            [img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]

Коментар

Пацо, що не кандидатстваш да ти направят някакво телевизионно предаване? Тия продуценти се чудят каква глупост да измислят, а това щеше да е интересно. Май по Diskovery му е мястото.

Коментар

Почнаха да пристигат некои неща, ето го и най-очаквания кашон то КТМ вътре какво ти сака душичката, цилиндър и бутало, кобилици, клапани, некое и друго зъбно колело за скоростите, всекчи О-рингчета, семеринги, лагери и много други джанджурии, НО объркал съм парт номера на един забак и заради него нема как да събера двигателя.

Бях дал двигателя да се боядисва и ми беше интерсно как ще се върже като цяло

Позачистих тук таме там където ще бъдат гарнитурите че имаше леко боя и грунд и посъбрах картерите.
                Капаците и тех...

И заприлича на те това

После го разтурих и почнах квото има да го оборудввам
                Първо набарах клапаните.

И един по един ги наредих всите

Коментар

После и кобиличките(новите) че точно те ми отвориха целата тая разправия

Те и биелката, другата причина къде не мога да сбера говедото че съм я дал на преса да ми я сменат със старата и ако има господ понеделник най-късно вторник ще е готова

Има и едни други убавини ама и те са за по натам, касета и кошница за съединител на Хънсън, такива дето ги разтриват батковците по АМА шампионатите

В един момент видех че съм зарязъл пружините на амортисьорите, и тех ги бех дал за боя че от чорапите се беше протрила боята.

Последва чистене и миене на амовете как си требе и събирането им

Коментар

И понеже имаше един "осакатен" поради размотване се наложи да сменим местото къде да ми песъкоструйнат рамката, задния носач, предните носачи и некои други дреболии и работата със шасито ще се замота още неколко дена но живот и здраве ще го подкарам до неколко дена, ама не се седи така и си викам аре ел. инсталацията на ред. Почна се едно ходене по морги че никъде немога да си намеря гофрета с малък диаметър защото съм решил да облека целата инсталация и да си реше проблема с досадното протриване на кабели.
                    Те това изрових от една морга

Обезкостих квот можеше

Сигурно изхарчих един кашон "Мегльо" към момента, всичко мина на старателна дезинфекция и се почна, нема мноо снимки оттам ама стана много прилично

Коментар

Има и други интересни нещица, цилиндърчето е по голям обем вече (540с.с) реални защото предишното го дават 525 а е 509-10с.с, буталце и то на Атхена, разпределително валче на Хот Кам, некои дреболии за карба и те тава ако даде 5-6 магарето ще е добре. Надявам се другата седмица да съм в строя.

Коментар

Радваш ме бе Пацо...........
                        Аз това упражнение с разглобяването, почистването, боядисването, преглед/подмяна ............. съм го играл много пъти и ти казвам - заслужава си!!!
                        Само дето до като сбереш машината ти изгара джигерчето оти те тогава най-много ти се кара
                        КЪСМЕТ !!!
                        0887 246718

Коментар

Стефчо има още две машини не е като да нема кво да карам, НО тази си ми е на сърце, а пък и този пълен фул ремонт си е част от кефа, пък си става по добре и от новото.

Коментар

Айде бе Пацо, изпусна две прекрасни съботи ... айде че сега е момента да се правят нови пътеки

Коментар

Вчера ми станаха нещата къде ги бех дал за боядисване.
                              Рамка, предни носачи, заден носач и разни други дреболии

Досъбрах и двигателя и всичко по него вече требе да е огин

И понеже нема пари за разни оранжеви капачки от парт листата на КТМ си ги оцветиме различно от картерите или как се вика сиромашко кичене.

Айде па на операционната за познато упраженение ама сега наопаки

И леко полеко почва кичене, първо ред му се падна на радиаторчето промито отвътре от всекви гадости както и почистено как си требе между ламелите навсякъде

После носачите с нови втулки и шарнири

И тех ги наметках заедно със "новите" стари амове

Сърчицето и него сеги требва да тупти по-силно и яко, ама ша видим в последствие кви съм ги надробил

Задния шернир и него с нови втулки, семеринги, лагери че даже и с нов централен болт за двигателя.

Аре и полираната генерацийка на мистръ Акрапович че некой ша вдига тупордия тея дни.

Тея нерф барове не приличаха на нищо сега са като новички.

Днес късно почнах да го сбирам за за това до тук, утре се надявам да го сбера целия ама а да видим.

Коментар

Пламене, втори като тебе няма ..... аз смених свещ и два зъбака и мисля, че съм направил нещо ..... евала ве, човече ...
                                Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X