Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Регистрация на KFX-700 от САЩ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Регистрация на KFX-700 от САЩ

ето това представлява моя

SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Първоначално публикуван от ! Алекс Преглед на мнение
      ето това представлява моя

Колега изпрати ми го моляте на имейла и ще проверя за какво става дума тел.0885 847 800 имеил barbaro@abv.bg надявам се да мога да ти помогна.

Коментар

добре baro само да го снимам с нещо по качествено и ще ти го пратя на мейла
        SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Да и аз имам 3 такива сертификата.Не става,безмислено ще изхабиш думички/да обясняваш на човеците-визирам всички възможни контролни органи/.Единственно което можеш да направиш,е да си направиш гражданска.Има го като категория при всеки застраховател,ако не го намират в таблиците си,да вземат да си ги прочетата обстойно.
          Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба,или парите са малко...

Коментар

Първоначално публикуван от xboy Преглед на мнение
            Да и аз имам 3 такива сертификата.Не става,безмислено ще изхабиш думички/да обясняваш на човеците-визирам всички възможни контролни органи/.Единственно което можеш да направиш,е да си направиш гражданска.Има го като категория при всеки застраховател,ако не го намират в таблиците си,да вземат да си ги прочетата обстойно.

Никога неказвай никога.принципно наистина е тегаво положението но винаги има шанс,по добре да го видя и да го пробвам отколкото да остане висящ въпроса.
            П.П. регистрирал съм АТВ още преди да си помислят че е възможно от едно министерство.....
            от опит глава не боли

Коментар

както не веднъж съм казвал в нашта страна бог високо, цар далеко или по точно царя дава пъдаря не в цял европеиски съюз може у нас не но ако трябва да ти забранят нещо или да те накажат няма проблем да ти цитират ,,ами ние вече сме в еропейския съюз и затова има изискване....." и тем подобни глупости
              сега по темата виждал съм не едно и две застраховани включително и срещу кражба атв-та и ИЗПЛАТЕНИ !!!! щети по тях не един и два пъти само че трябва да имаш фактура че си го купил и застраховката не може да надвишава стойниста на фактурата /ако си го купил ново за 15000лв а във фактурата пише 5000лв няма да ти го застраховат за 15000лв/ което само доказва че в БГ всичко е въпрос на контакти все още.
              Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

чак сега го взех АТVто Голямо пътуване падна от щатите

а на приятеля доволно американците са закачили колата за тавана

baro имам познат и ще видя той какво ще направи - ако не ще ти звъна едно телефонче

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X