Да и аз имам 3 такива сертификата.Не става,безмислено ще изхабиш думички/да обясняваш на човеците-визирам всички възможни контролни органи/.Единственно което можеш да направиш,е да си направиш гражданска.Има го като категория при всеки застраховател,ако не го намират в таблиците си,да вземат да си ги прочетата обстойно.
Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба,или парите са малко...
Да и аз имам 3 такива сертификата.Не става,безмислено ще изхабиш думички/да обясняваш на човеците-визирам всички възможни контролни органи/.Единственно което можеш да направиш,е да си направиш гражданска.Има го като категория при всеки застраховател,ако не го намират в таблиците си,да вземат да си ги прочетата обстойно.
Никога неказвай никога.принципно наистина е тегаво положението но винаги има шанс,по добре да го видя и да го пробвам отколкото да остане висящ въпроса.
П.П. регистрирал съм АТВ още преди да си помислят че е възможно от едно министерство.....
от опит глава не боли
както не веднъж съм казвал в нашта страна бог високо, цар далеко или по точно царя дава пъдаря не в цял европеиски съюз може у нас не но ако трябва да ти забранят нещо или да те накажат няма проблем да ти цитират ,,ами ние вече сме в еропейския съюз и затова има изискване....." и тем подобни глупости
сега по темата виждал съм не едно и две застраховани включително и срещу кражба атв-та и ИЗПЛАТЕНИ !!!! щети по тях не един и два пъти само че трябва да имаш фактура че си го купил и застраховката не може да надвишава стойниста на фактурата /ако си го купил ново за 15000лв а във фактурата пише 5000лв няма да ти го застраховат за 15000лв/ което само доказва че в БГ всичко е въпрос на контакти все още.
Николай Гогов 0898676912
НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!
Коментар