Утре ми идва АТВто.Ивъпроса ми е дали мога да го регистрирам понеже е от САЩ.Не ме вълнуват куките,но иначе разбрах че немога да му направа застраховка.А това малко ме притеснява.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Регистрация на KFX-700 от САЩ
Свий
X
-
До: Регистрация на KFX-700 от САЩ
мисля че за застраховка не е чак толкова необходима регистрацията просто изкат да те разкарат, а регистрацията е доста трудно нещо на внесено от щатите атвНиколай Гогов 0898676912
НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!
-
Да те "успокоя".От 4 месеца имам TRX внесен от щатите.Има всички сертификати и документи/щатски/.Говорил съм лично с с всички възможни "живи"шефове/без министъра на транспорта/.Първи вариянт за който всички ще те посъветват:техно тест и после кат.Спести сили НЕстава.По принцип със така наречения "сертификат за единично удобрение" би трябвало,но няма спусната"процедура по сертификация "от министерство на транспорта/чакаме/.Втори вариянт:да си искараш сртификат за четириколесно самоходно шаси/минава на тест при друга комисия
/ и да го прекараш през КТИ.НЕ става-причината е,от първи март 2008 има спусната наредба/поредното министерство/,всички атв-та се водят"бързоходни"/демек развиват мах.скорост по-висока от 50 км/ч.Трети вариянт-фирма"Декра" също като технотест София се занимава с тестване и сертифициране/скъпо е/.И за финал вървят слухове които са почти официални,от 1-ви януари спира регистрация на всички атв-та/даже и китайски/и ще има забрана за движение по пътищата.Издадените към момента регистрационни табели ще бъдат отнети.
Нещо лесно-кон с каруца тегли на боксир жигули,за скраб по автомагистрала/каруцата е с регистрационна табела/.Няма нарушение на/правилник....Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба,или парите са малко...
Коментар
-
Първоначално публикуван от PERO78 Преглед на мнениеУтре ми идва АТВто.Ивъпроса ми е дали мога да го регистрирам понеже е от САЩ.Не ме вълнуват куките,но иначе разбрах че немога да му направа застраховка.А това малко ме притеснява.
Коментар
-
Първоначално публикуван от mardik Преглед на мнениеЗастраховат се мотори и атв-та, но не и против кражба...
Еми мога да кажа само - егати тъпата държава
Благодаря ви за отговорите
Коментар
-
Първоначално публикуван от baxds Преглед на мнениеНа ЛС ли да те попитам как го внесе от щатите и дали е 1-ва употреба?
Коментар
-
Едно дребно уточнение - ако атв-то има регистрация в САЩ тоест е било регистрирано и имаш американския талон на който пише СЕРТИФИКАТ ОФ ТАИТЪЛ може. Ако мога да ти помогна или имаш въпроси ми се обади на 0885 847 800.
Коментар
-
Първоначално публикуван от baro Преглед на мнениеЕдно дребно уточнение - ако атв-то има регистрация в САЩ тоест е било регистрирано и имаш американския талон на който пише СЕРТИФИКАТ ОФ ТАИТЪЛ може. Ако мога да ти помогна или имаш въпроси ми се обади на 0885 847 800.
Коментар
-
Първоначално публикуван от baxds Преглед на мнение1-ва употреба ли е ?? и ако може да ми кажеш горе долу на ЛС как стоят нещата с доставки и тн.?
Пишими ти ако искаш
Коментар
-
Първоначално публикуван от PERO78 Преглед на мнениеЧове4е незнам защо, но немога да ти пратя лс
Пишими ти ако искаш
Коментар
-
аз го имам този/оригинал/Certificate of Title но странното е че отдолу пише ORV-Not to be registeret for highway use което ме навежда на мисълта че може да направят проблем за това
ако мога да го регистрирам ще е суперSUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар