Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Регистрация на KFX-700 от САЩ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Регистрация на KFX-700 от САЩ

Утре ми идва АТВто.Ивъпроса ми е дали мога да го регистрирам понеже е от САЩ.Не ме вълнуват куките,но иначе разбрах че немога да му направа застраховка.А това малко ме притеснява.

До: Регистрация на KFX-700 от САЩ

мисля че за застраховка не е чак толкова необходима регистрацията просто изкат да те разкарат, а регистрацията е доста трудно нещо на внесено от щатите атв
    Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Да те "успокоя" .От 4 месеца имам TRX внесен от щатите.Има всички сертификати и документи/щатски/.Говорил съм лично с с всички възможни "живи"шефове/без министъра на транспорта/.Първи вариянт за който всички ще те посъветват:техно тест и после кат.Спести сили НЕстава.По принцип със така наречения "сертификат за единично удобрение" би трябвало,но няма спусната"процедура по сертификация "от министерство на транспорта/чакаме/.Втори вариянт:да си искараш сртификат за четириколесно самоходно шаси/минава на тест при друга комисия / и да го прекараш през КТИ.НЕ става-причината е,от първи март 2008 има спусната наредба/поредното министерство/,всички атв-та се водят"бързоходни"/демек развиват мах.скорост по-висока от 50 км/ч.Трети вариянт-фирма"Декра" също като технотест София се занимава с тестване и сертифициране/скъпо е/.И за финал вървят слухове които са почти официални,от 1-ви януари спира регистрация на всички атв-та/даже и китайски/и ще има забрана за движение по пътищата.Издадените към момента регистрационни табели ще бъдат отнети.

Нещо лесно-кон с каруца тегли на боксир жигули,за скраб по автомагистрала/каруцата е с регистрационна табела/.Няма нарушение на/правилник....
      Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба,или парите са малко...

Коментар

Първоначално публикуван от PERO78 Преглед на мнение
        Утре ми идва АТВто.Ивъпроса ми е дали мога да го регистрирам понеже е от САЩ.Не ме вълнуват куките,но иначе разбрах че немога да му направа застраховка.А това малко ме притеснява.
        Tи и с регистрация неможеш да му направиш застраховка.Мотори и атв-та не се застраховат.

Коментар

Застраховат се мотори и атв-та, но не и против кражба...
          M.Minassian

Коментар

Първоначално публикуван от mardik Преглед на мнение
            Застраховат се мотори и атв-та, но не и против кражба...
            Еми до ту разбрах,че няма смисъл да се занимавак с КАТ и със застраховки и с каквото и да е било.

Еми мога да кажа само - егати тъпата държава

Благодаря ви за отговорите

Коментар

На ЛС ли да те попитам как го внесе от щатите и дали е 1-ва употреба?

Коментар

Сериозно ли от 1-ви януари , няма да могат да се регистрират атв-та , и ще земат табелите на вече регистрираните???

Коментар

Първоначално публикуван от baxds Преглед на мнение
                  На ЛС ли да те попитам как го внесе от щатите и дали е 1-ва употреба?
                  На мой много близък прияте братовчид му е в щатите от много години.И чрез него.

Коментар

1-ва употреба ли е ?? и ако може да ми кажеш горе долу на ЛС как стоят нещата с доставки и тн.?

Коментар

Едно дребно уточнение - ако атв-то има регистрация в САЩ тоест е било регистрирано и имаш американския талон на който пише СЕРТИФИКАТ ОФ ТАИТЪЛ може. Ако мога да ти помогна или имаш въпроси ми се обади на 0885 847 800.

Коментар

Първоначално публикуван от baro Преглед на мнение
                        Едно дребно уточнение - ако атв-то има регистрация в САЩ тоест е било регистрирано и имаш американския талон на който пише СЕРТИФИКАТ ОФ ТАИТЪЛ може. Ако мога да ти помогна или имаш въпроси ми се обади на 0885 847 800.
                        Еми голямо благодарско,ще ти се обадя задължително

Коментар

Първоначално публикуван от baxds Преглед на мнение
                          1-ва употреба ли е ?? и ако може да ми кажеш горе долу на ЛС как стоят нещата с доставки и тн.?
                          Чове4е незнам защо, но немога да ти пратя лс

Пишими ти ако искаш

Коментар

Първоначално публикуван от PERO78 Преглед на мнение
                            Чове4е незнам защо, но немога да ти пратя лс

Пишими ти ако искаш
                            Още не можеш да пращаш ЛС.

Коментар

аз го имам този/оригинал/Certificate of Title но странното е че отдолу пише ORV-Not to be registeret for highway use което ме навежда на мисълта че може да направят проблем за това

ако мога да го регистрирам ще е супер
                              SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X