Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прегряване или какво ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Прегряване или какво ?

Отворих го вчера и на пръв поглед всичко изглеждаше наред. Проверих голямата зъбчатка, добре е, направих няколко снимки,които по-късно ще кача.
    Сигурно ще се купува нов съединител и гарнитура,защото тази малко се разкъса.

Коментар

Ето и снимките Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00052.jpg
Прегледи:1
Размер:112.6 КБ
ID:5548610Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00053.jpg
Размер:104.0 КБ
ID:5548611Тук съм снимал и капака,за да мога да намеря гарнитъра за него.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00054.jpg
Размер:180.4 КБ
ID:5548612Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00055.jpg
Размер:101.6 КБ
ID:5548613

Коментар

Там имаше ли гарнитура преди да го свалиш или само силикон.

Коментар

Имаше,тя се вижда по самия капак - едно по-тъмно е. Писах на Motobg.net и ми казаха,че имат комплект гарнитури, не е проблем. След 2 месеца щели да получат и съединители. Ще се чака ,така или иначе е зима и много много няма да се кара атв-то

Коментар

А добре. Важното е, че си го свалил.

Коментар

хе хе иделано си е времето за каране , а колко до съединителя провери в http://www.chasti-skuter-atv.com/ или
              http://www.dianamoto.com/index.php?ch=1&l=1

Коментар

Благодаря за сайтовете, попитах ги в части-скутер-атв за съединител като моя или съответно друг , идентичен, с който да се замени.

пп. Атв-то е точно такова(110 кубиковото) http://www.chasti-skuter-atv.com/%D0...A-Mikilon.html

Коментар

Добре де, като е автоматик,няма и задна предавка,то тогава центрубежен остава да е съединителят, нали ?

Коментар

Ако само даваш газ и мотора ускорява, то значи е с центробежен. Ако има лост за скорости, а няма съединител-е полуавтоматик. При имане на скорости и съединител е с ръчни.

Коментар

Първоначално публикуван от venkabg Преглед на мнение
                      Ако само даваш газ и мотора ускорява, то значи е с центробежен. Ако има лост за скорости, а няма съединител-е полуавтоматик. При имане на скорости и съединител е с ръчни.
                      Каква е тази простотия ако има скорости а няма съединител или при имане на скорости и съединител е с ръчни, всяко мпс си има съединител, няма значение какво е то
                      при автомата просто не сменяш скорости, а при полуавтомата сменяш скорости без да ползваш педал или ръкохватка за съединитела, и двата типа са с центробежен съединител

Коментар

Първоначално публикуван от Hyper Преглед на мнение
                        всяко мпс си има съединител, няма значение какво е то
                        Убеден ли си?

Коментар

Колега аз мотор със полуавтоматични не съм карал(по лични убеждения). Под нямане на съединител визирам нямане на ръчка за него и смятам, че е добре обяснено.

Коментар

Купих съединител и гарнитура и вчера цял ден се чудих как да я махна тая гайка,която го държи... От онези с 4-те вдлъбнати места е и явно иска специален ключ - пробвах с отвертка и чук да я разхлабя,но не мърда.
                            Смятам да го занеса в някой сервиз да ми го сменат.

Коментар

Колега виж каква резба е да не е лява, че голямо млатене ша падне. Това е единственото, за което се сештам. Тя досега е била кисната в масло. Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                                Убеден ли си?
                                Колега обясни ми кое моторно превозно средство няма съединител, че и аз да се запозная малко, знам за АВТОМАТИЧНА скоростна кутия, за ПОЛУАВТОМАТИЧНА скоростна кутия, и за МЕХАНИЧНА скоростна кутия, и съответно всяка по различен начин и се сменят предавките, то било нагоре или надолу ама скоростна кутия без съединител

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X