Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прегряване или какво ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Прегряване или какво ?

Първоначално публикуван от venkabg Преглед на мнение
    Колега аз мотор със полуавтоматични не съм карал(по лични убеждения). Под нямане на съединител визирам нямане на ръчка за него и смятам, че е добре обяснено.
    Колега никъде не съм написал че говоря за мотор, защото за мене мотор е равно на мотоциклет, а аз говоря за М.П.С. (Моторно Превозно Средство) , а пък за това че няма съединител някои мпс не съм съгласен, че добре си го обяснил, защото аз нищо не разбрах от твоя коментар

А това ръчка какво ли е да не е някакъв тип земноводно животно

Коментар

А добре. Ти казваш, че мотоциклет не се отнася към МПС, но се отнася. Няма значение. Дай сега идеи да помогнем на приятеля с гайката. За мен тая гайка може да е с лява резба и да се отвива надясно. Мисля, че има логика, за да не се саморазвива при по високи обороти.

Коментар

ето тука продават такъв ключ, http://motobg.net/zcart/index.php?ma...roducts_id=757 аз ако бях, щях да взема една тръба, и ъглошлайфа и щях да си го направя, а в каква посока се развива, нямам си и на представа, най евентуално трябва да е обратно на посоката на въртене на съединителя, но така само предполагам трябва да го видя

Коментар

Моля да спорите на друго място!
          @Venkabg, пробвах и на двете посоки,но явно е много яко стегнато,а и без този специален ключ няма файда.

Коментар

Интересно защо не мърда, при положение че е била в масло. Иска специален инструмент, защото сега с отверка не можеш да приложиш достатъчно сила. Знай, че с всеки удар попеляваш гайката. Може ли там да влезе водопровводен ключ, че не мога да преценя?

Коментар

Никакъв ключ не може да го хване тва чудо - то е една кръгла "гайка" с 4 отвора - ето снимка http://tboltusa.com/store/product_th...256&w=250&zc=1
              И е някакъв супер нестандартен размер,защото като го мерих с камъните на тресчотката 23мм. му бяха малки :О (правих го за да си закупя камък с такава големина и на шмиргел да го оформя).
              Иначе пробвах с "чираци" клещи да я хвана,но не ще.

Коментар

Дали не може да се законтри с контра шайба щом се развива?

Коментар

Първоначално публикуван от rdlegy Преглед на мнение
                  Дали не може да се законтри с контра шайба щом се развива?
                  Как така контра шайба? Сигурно имаш предвид федер шайба. Но невиждам как да не може да се отвие принудително с отверка или ключ. Дори и да има би трябвало да се отвие.

Коментар

Първоначално публикуван от Hyper Преглед на мнение
                    ето тука продават такъв ключ, http://motobg.net/zcart/index.php?ma...roducts_id=757 аз ако бях, щях да взема една тръба, и ъглошлайфа и щях да си го направя

Коментар

Според мен не става,защото не се прилага еднаква сила.

Коментар

Аз не разбрах развива ли се или не се развива или докато кара се развива. Идеята ми е като на зъбак да се сложи шайба да се изкриви и да зокнтри. Ако не може да се развърти може да си има специфичен начин или да ти трябва ключ с по-дълга дръжка за улеснение

Коментар

Хах, проблемът е че НЕ мога да развия тази гайка за да сменя съединителя.

Коментар

Сядаш и мислиш как да стане. Всичко е открито на принцип проба-грешка. Та пробвай с пилене на камък, с удължение и както ти хрумне. Само гледай да има поне две контактни точки с гайката не една. Там къде живееш нямали някой стар механик да помогне.

Коментар

То аз направо си мислех да я одрежа и да я сменя с друга :Д

Коментар

И това е вариант стига да не е скъпа. Що не пробваш с чук и онова острото дето се бие с него и се ползва за дърва направсо ми излезе от ума. Клин ли как беше направо забравих идеята е да сложиш острото на гайкта и да удряш по дибелото

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X