До: Атв-направи си сам.
ето как вече мисля да реша проблема с предните шенкели.щото вече поне по 10 пъти са късани осите и самите главини.
другия път като идваш към априлци се обади .
					ето как вече мисля да реша проблема с предните шенкели.щото вече поне по 10 пъти са късани осите и самите главини.
другия път като идваш към априлци се обади .

можеш ли да ми кажеш чертежа от каде намери или сам си го измислял
 можеш ли да ми кажеш чертежа от каде намери или сам си го измислял но от какво желязо ти е задната ос и главините и дисковете ти ли си ги правил или са от нещто прегодявани? Иначе машината ти е супер ЕВАЛА!
 но от какво желязо ти е задната ос и главините и дисковете ти ли си ги правил или са от нещто прегодявани? Иначе машината ти е супер ЕВАЛА! веднага му го конфискувах.Ако ме питаш за спирачните дискове,предните са комплект с главините от Ямаха Раптор.От зад не знам диска от какво е,просто ставаше за спирачния апарат,който имах / KLE 500/.Не смятам,че е разумно да се правят,все пак става дума за спирачки.
 веднага му го конфискувах.Ако ме питаш за спирачните дискове,предните са комплект с главините от Ямаха Раптор.От зад не знам диска от какво е,просто ставаше за спирачния апарат,който имах / KLE 500/.Не смятам,че е разумно да се правят,все пак става дума за спирачки. .Който е карал картинг ще ме разбере.Те се правят,стругарска работа.
.Който е карал картинг ще ме разбере.Те се правят,стругарска работа.

Коментар