Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Силов тунинг на мотора на китаец :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: силов тунинг на мотора на китаец

Първоначално публикуван от ! Алекс Преглед на мнение
    На мене ми е чудно как става така че предварението в карбуратора е повече и следователно и се изрязва повече
    Тази електроника да не е някаква нова разработка и то за карбуратор...
    НАСА!
    не мисля , че само електроника ще има ефекта УауУ...
    ако се бутне това онова ... ще има видимо по голям ефект

явно, че до тук всеки е слагал само електроника и нищо друго

Коментар

Тази електроника за 20 лв. вятър работа

Аз бих заложил като за начало на джетване на карба,смяна на възд.филтър с по качествен и отворена генерация.
      Като и от това не трябва да се очакват чудеса,особенно за китаец
      SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Че изгаря по-бързо - вярно. Ако при някои издържа повече - въпрос на късмет. Разглобявал съм я после. Схемата е същата каквато е и на обикновената . Разликата е в крайния тиристор (с по-бързo нарастване на тока ) . Точно той не издържа . Ефекта е по-голяма искра. Останалото е психолигически ефект.

Коментар

От: Силов тунинг на мотора на китаец

Аз съм приготвил един карб от сузуки 125 крос ще го глася другата седмица и ще ви кажа каква е разликата (гаранция ще има , но колко ?).

Коментар

Първоначално публикуван от valeri_at Преглед на мнение
            Че изгаря по-бързо - вярно. Ако при някои издържа повече - въпрос на късмет. Разглобявал съм я после. Схемата е същата каквато е и на обикновената . Разликата е в крайния тиристор (с по-бързo нарастване на тока ) . Точно той не издържа . Ефекта е по-голяма искра. Останалото е психолигически ефект.
            ако наистина е това само ... тези "спортни" свещи така наречените имат същия ефект... дали ще работи по същия начин ?

Коментар

Първоначално публикуван от capullo Преглед на мнение
              някой захващал ли са е с такова нещо

увеличаване на обем, сгъстяване на мотор и тем подобни сиромашки тунинги

ако някой е правил или са е пробвал нека каже кво е сътворил и съответно колко време е изкарало
              Аз понеже не съм толкова технически грамотен да попитам знаещите и можещите как се "сгъстява мотор"?
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Производителя по-принцип е сметнал с каква свещ да работи машината.
                Свещите си имат топлинно число и тем подобни затова че със смяната на свещ резултата може и да е отрицателен....Ако ще пробвате вземай аналогова на твойта..
                SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                  Аз понеже не съм толкова технически грамотен да попитам знаещите и можещите как се "сгъстява мотор"?
                  отвори гугъл ... там са можещите и знаещите

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                    Що бе Генчев, кво не ти е ясно? Не си ли чувал за "кривата на запалването" и този метод "предварението в карбуратора е повече и следователно и се изрязва повече" . Някой горе беше написал "ШВЕПССС"
                    Абе яката работа аз тука имам едни търболатори монтират се между цилиндъра и карбуратора те ускоряват горивната смес и намаля времето за пълнене на цилиндъра и така на високи обороти мощността полудява.

Коментар

...

увеличаване на обем, сгъстяване на мотор и тем подобни сиромашки тунинги
                      Писах ти и в другия форум ще ти напиша и тук, подобен силов тунинг и сиромашията още не са се запознали, нема и да се запознаят. По евтино ще ти е да отидеш например в Дупница по моргите и да си намериш некой що-годе читав двигател от нещо по силно и да си го насадиш, това ще ти е с най-голям ефект и минимални разходи. Другия момент е че никоя що-годе читава фирма не прави, бутала, цилиндри, некви окомплектации за главите, камо ли биели или валове защото такава пазарна ниша просто нема освем некви сток наличности от производителите. С некви спортни електроники където са по 20лв.(един читав калкулатор струва в пъти повече) силовия тунинг ще бръмчи само в пространството между твоите уши, нищо лично ама слез малко на земята и бъди малко по реалистичен, че вече гледам те взеха за подигравка останалите.
                      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                        Писах ти и в другия форум ще ти напиша и тук, подобен силов тунинг и сиромашията още не са се запознали, нема и да се запознаят. По евтино ще ти е да отидеш например в Дупница по моргите и да си намериш некой що-годе читав двигател от нещо по силно и да си го насадиш, това ще ти е с най-голям ефект и минимални разходи. Другия момент е че никоя що-годе читава фирма не прави, бутала, цилиндри, некви окомплектации за главите, камо ли биели или валове защото такава пазарна ниша просто нема освем некви сток наличности от производителите. С некви спортни електроники където са по 20лв.(един читав калкулатор струва в пъти повече) силовия тунинг ще бръмчи само в пространството между твоите уши, нищо лично ама слез малко на земята и бъди малко по реалистичен, че вече гледам те взеха за подигравка останалите.
                        или не четеш ти и другите или просто ползвате форума да си чешете пръстите....

прочети пак пъривия пост!
                        там пише някой дали е правил или не ...

никъде не пише, че съм почнал или ще почвам

мисля, че коментара ти беше напълно излишен!

Поздрави

Коментар

или не четеш ти и другите или просто ползвате форума да си чешете пръстите....
                          Toва си е форма на общуване нормално е да си чешаме пръстите, но и ти не четеш.
                          1.Някой случайно да ти каза че е правил нещо подобно -НЕ, просто нема кво да се направи с тоя кошняк.
                          2.Никой не е правил защото просто няма с какво. Разбирай части под всеква форма и разнообразие.
                          3. Дадох ти ъкъл как да се справиш най евтино.
                          4.За сиромашия в случая се смята да метнеш 2-3К за 4-6 кончета. За да усетиш усезаема разлика си ги сметай едно за две, но все пак ставаше въпрос за от нищо нещо. Пробвай в същия дух да направиш нещо свързано с боя.
                          5.Питаш определено некви тъпотии, нормално е да ти се отговори подобаващо. В същия дух на мисли си мисля да отворя подобна тема "Как да вдигна конете на пасатора на жена ми"
                          Пич чел съм всичко в темата много Фнимателно, и ако кометара ми е излишен то тази тема трябва тогава да се премести в раздел "Научна Фантастика"

п.п. Швепсссс....
                          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Брато, силов тунинг+ китаец = Китаиците нямат двигател по силен от 350cc, какво мислиш, че ще се постигне с вкарването на пари в него и дигането на 4- 5 кончета както Трипера каза... и не споменавам двигателите по малки от 350тката. Карай си китаеца, докато му вземеш всичко което той може да ти даде и след това взимай по- сериозната машина или просто послушай съвета за по- големия двигател от Дупница
                            R 727cc BB KIT
                            ZJ V8
                            WK2 V6

Коментар

Първоначално публикуван от baha Преглед на мнение
                              Брато, силов тунинг+ китаец = Китаиците нямат двигател по силен от 350cc, какво мислиш, че ще се постигне с вкарването на пари в него и дигането на 4- 5 кончета както Трипера каза... и не споменавам двигателите по малки от 350тката. Карай си китаеца, докато му вземеш всичко което той може да ти даде и след това взимай по- сериозната машина или просто послушай съвета за по- големия двигател от Дупница
                              На китаеца трябва да се подсили и рамата, че се троши, като солети и като се возиш и се срива всичко без време, ама като сте решили да си пишете глупости...

Решението на задачата започва с друго /не китайско/ АТВ. Нататък-варианти мноого.
                              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

мисля, че всичко което можеше да се каже по темата се каза...

работата е ясна ....
                                катинар

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X