Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Силов тунинг на мотора на китаец :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Силов тунинг на мотора на китаец :)

някой захващал ли са е с такова нещо

увеличаване на обем, сгъстяване на мотор и тем подобни сиромашки тунинги

ако някой е правил или са е пробвал нека каже кво е сътворил и съответно колко време е изкарало

От: силов тунинг на мотора на китаец

При мен така наречения Селски тюнинг се изрази в спортна електроника и по-голям зъбак отпред и сега върви много яко МАХ скорост от 74 нарастна на 90 и малко на 250 тката а на 110 тката от 60 на 80 определено се усеща спортната електроника и все пак това е най-евтиния ватянт за тунинг

Коментар

колега мога да ти продам чисто нова електроника за 20 лева
      ако имаш интерес пиши на лс

Коментар

Първоначално публикуван от Александър К Преглед на мнение
        мерси за предложеието

Първоначално публикуван от mitko-87 Преглед на мнение
        При мен така наречения Селски тюнинг се изрази в спортна електроника и по-голям зъбак отпред и сега върви много яко МАХ скорост от 74 нарастна на 90 и малко на 250 тката а на 110 тката от 60 на 80 определено се усеща спортната електроника и все пак това е най-евтиния ватянт за тунинг
        да така е
        но идеата е ребилд някъкъв тип

Коментар

Първоначално публикуван от Александър К Преглед на мнение
          Колега би ли обяснил какво представлява тази електроника? Как се използва и ако си я купя от теб какво да я направя, или поне какво да кажа на човек който разбира, че да ми я "сложи"...Как действа това чудо и какво да очаквам от него? Благодаря!

Коментар

Първоначално публикуван от boko84 Преглед на мнение
            Колега би ли обяснил какво представлява тази електроника? Как се използва и ако си я купя от теб какво да я направя, или поне какво да кажа на човек който разбира, че да ми я "сложи"...Как действа това чудо и какво да очаквам от него? Благодаря!
            Ще кажа кво е тоз спортна електроника просто е спортно електронно запалване сваляш старото и мушкаш буксата в спортнито нищо друго има го тоз запалване при Недко от Търговище

Коментар

Първоначално публикуван от mitko-87 Преглед на мнение
              ДА бе ДА - още малко и ШВЕПС
              ..... и си вярваш??????????
              0887 246718

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Слабов Преглед на мнение
                ДА бе ДА - още малко и ШВЕПС
                ..... и си вярваш??????????
                ахахаха що го сряза така ся човека

Коментар

Да електрониката която Александър каза че има е в мен , според производителя увеличава максималните обороти , подобрява кривата на запалването и дава 10% по-голяма мощност ... На шинерай 200 срещу моя зонгшен 200 1:1 по рамка двигател и пластмаси , шинерая беше със такава електроника и избушен ауспух и ме задминаваше с лекота когато аз вече бях на максимума ! Човека със шинерая обясни че предварението в карбуратора е повече и следователно и се изрязва повече. Електрониката е нова , неслагана , тъй като атв-то не е при мен в момента и няма как да я сложа , давам я за 20 лева .
                  Няма кал - Няма кеф !!!
                  Suzuki Samurai LJ410 1984
                  Suzuki LTZ400 2008
                  Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Първоначално публикуван от Г. Атанасов Преглед на мнение
                    Да електрониката която Александър каза че има е в мен , според производителя увеличава максималните обороти , подобрява кривата на запалването и дава 10% по-голяма мощност ... На шинерай 200 срещу моя зонгшен 200 1:1 по рамка двигател и пластмаси , шинерая беше със такава електроника и избушен ауспух и ме задминаваше с лекота когато аз вече бях на максимума ! Електрониката е нова , неслагана , тъй като атв-то не е при мен в момента и няма как да я сложа , давам я за 20 лева (доставката ти идва без пари).
                    Да според производителя е така, но според натрупания ми стаж във форума тоя "тунинг" изгаря на второто запалване.. Ако някой ми успори съм готов да се ровя из форума и да ги цитирам мненията...
                    Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Аз имам такъв от половин година и не е изгорял още . Но за всеки случай си пазя оригиналното запалване.

Коментар

Преславе такова нещо беше на шинерая на Дидо поне 4 месеца без да е мръднало ! И аз мога да изкарам мнения на хора които са доволни от това нещо ... всичко си има + и - нали ?
                        Няма кал - Няма кеф !!!
                        Suzuki Samurai LJ410 1984
                        Suzuki LTZ400 2008
                        Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Няма проблеми с електрониката,аз съм с такава отдавна.Друг е въпроса дали има някакъв ефект.
                          [SIZE=1]Ако съм пропуснал препинателни знаци, тук има резевни:.......,,,,,,,,,---????!!!![/SIZE] :wink:

Коментар

В крайна сметка има ли някакъв ефект от тази електроника, или просто се разчита на психическа нагласа, от страна на потребителя, че върви по-добре...Ето колегата е писал, че кара с това чудо и няма проблеми, но от поста му разбирам, че няма никакъв ефект....

Коментар

На мене ми е чудно как става така че предварението в карбуратора е повече и следователно и се изрязва повече
                              Тази електроника да не е някаква нова разработка и то за карбуратор...
                              SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X