Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съботна разходка - КФХ подводница

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Съботна разходка - КФХ подводница

Не бе колега не е заяждане ами "професионално" изкривяване. Разбира се, че е дребна работа
    LZ1VYI --- Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Споко другия път ще коригирам датата

Коментар

Хайде в събота на картинг пистата на Виница към 10 часа.Май се заформя нещо интересно

Коментар

Крис ти ще дойдеш ли ?

Коментар

Аааа достоини сте за РШЕ, ориентираите се натам. Вие непрестанхте бре, всеки уикенд се организирате - БРАВО. Продължаваите да се снимате и побикувате разходките си. Успех на всички и безпроблемни разходки.

Коментар

Сори,че сега пиша ама имах много работа. Тази седмица няма да се включа за съжаление Пишете какво се получи на Виница

Коментар

Хайде които са карали да разправят как беше...снимки има ли? Направо една темичка с нови снимки?? Аз имах доста работа по атв-тата и нямаше как да дойда, но така или инъче с Христомир се чухме...нищо пропускаме няколко седмици, но резултатът накрая да се надяваме, че ще е на лице.

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
                  Аааа достоини сте за РШЕ, ориентираите се натам. Вие непрестанхте бре, всеки уикенд се организирате - БРАВО. Продължаваите да се снимате и побикувате разходките си. Успех на всички и безпроблемни разходки.
                  Десо мерси за комплимента...както и да го погледнеш опита се трупа с практика...а за организацията дано да е така и за напред

Коментар

Каране от Виница !

Този път снимки . . . . . . НЯМА , не че нямаше скакво да снимаме, а просто нямаше време за снимки.( от 10 до 17:00 часа ). Това беше най-екстремното и най-интересното ми каране. Водачи бяха Милен и Иво с GPS-и . За първи път изгорих почти два резервуара с бензин.Обиколих ме Аксаково, обядвах ме в Чукурово, заредих в Кранево и от там по козите пътеки над Кранево и Зл.Пясъци и Аладжа манастир - Страхотен маршрут. Едното дере беше много гадно- ямахите и хондата ме бъзикаха, че кавазакито не ставало за екстрими, но и те не можаха да излязат без моята помощ Просто имам нужда от доусъвършенстеване на задкормилното устройство. Калоян малко згъна кормилото в дерето, но иначе всичко мина супер.Тези, които пропуснаха - са длъжни да съжаляват

Коментар

Е няма как просто, съжелявам...надявам се в скоро време пак да се организираме така!

Коментар

Е сега вече ми стана много гадно че съм пропуснал якото каране Жалко че няма снимки да се порадваме и ние

Коментар

Много гот сте си изкарали колега само така аз си карам сам нямя никои в моя град с атв и си джиткам сам
                          0885 297985,мтел-Радо
                          0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Бате умната - карането сам е твърде опасно Във форума може да прочетеш ЗАЩО ?

Какво правиш ако се случи като на снимката , а да не говорим и за по-лошите ситуации с гумите нагоре , защото никой не е застахован от тях !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            Прикачени файлове
                            Последно редактирано от hris; 24-03-08, 21:51.

Коментар

За карането сам съм абсолютно съгласен...въпреки, че доста пъти съм го правил...още в началото като започнах да карам...но нямаше и познати с които да покараме. А за тези ситуации...веднъж ми се случи нещо подобно на това само, че с мнооого много кал(бях в Еленския балкан)...40 минути не можех да изляза бях капнал от умора атв-то се окопа по корем а коловозите бяха невъзможни за преминаване(2 гуми си висяха във въздуха каквото и да правех)...като слязох да правя отчаяни опити да бутам кракът ми потъваше в калта и ставаше нещо като вакуум...издърпвам го от почвата,ама ботуша остава долу...много зле беше работата...за около 40 мин. успях да го мръдна с около 30-40 санта назад...няма да споменавам колко пъти се окопа след като го мръднах още преди да го яхна....общо взето голям батак стана...после не можех да дишам...а каква мускулна треска стана...то остави дето се окопава, ами и гумите като потънат праят вакуум кат ботушите и няма оправия. След това и баир надолу смятайте БАИР НАДОЛУ пак закъса!!! Терена беше нещо невъзможно...след като се прибрах(ние си бяхме наели цяла вила в едно селце до Елена) баща ми ми каза, че ясно ме е слушал как се режа някъде из планината и отчаяно лашкам и се мъча да изляза...даже се обзалагали кога ще изляза от трудния терен...а аз бях доста надалече и на високо... даже ще кача една-две снимки да ме видите как изглеждах в един слънчев и сух (за някои) ден :

Ето първата...

А на тази забележете колко изтормозено и умряло гледам :

Моят съвет е...карайте поне по двама...по лесно е понякога!
                              П.П. На снимката се вижда лебедка, ама беше прецакана и само се вбесявах като я погледнех .

Коментар

Krisko имаш ли скайп аз сам момчето от вчера дет дойдах с брат ми баща и един приятел дето питах за Кавазаки КФХ 700 дай скайп ако имаш да те питам нещо поече

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X