Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съботна разходка - КФХ подводница

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Съботна разходка - КФХ подводница

За идната неделя някакви планове има ли? Наско ако до неделята е готов с кавазукито се включвам с вас.. щете, не щеще червени двуколесни идвам!

Коментар

Хайде бе Варна къде сте - времето се стопли а всички се изпокрихте Крайно време да открием активния сезон в събота или неделя !/12 и 13.04.08/ Хайде , че вече не издържам

Коментар

Ех кара ми се и на мене...ама знаеш ситуацията как е...трябва да сглобим другата машина...не остана много...после никак няма да съжелявам, че съм пропуснал няколко карания ... тази събота и неделя може би ще покараме но нищо не обещавам от моя страна...дано дано

Коментар

Хахаха и аз със вас Само да ми наглясят карба,че аз вече се отчаях
          Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
          Gas Gas EC 200

Коментар

Първоначално публикуван от terrorchety Преглед на мнение
            Krisko имаш ли скайп аз сам момчето от вчера дет дойдах с брат ми баща и един приятел дето питах за Кавазаки КФХ 700 дай скайп ако имаш да те питам нещо поече
            krisstel , ми е скайпеца. А до варненската група предлагам да се саберем да се видим и почерпим че на 26.04.08 се пребирам към Стара Загора и не знам кога ще се върна на сам

Коментар

Аз съм ЗА черпенето и събиранети

Коментар

Крис, ти предложи ! За събота или неделя как си ? А ти Насе?Калоян е с прецакан двигател

Коментар

Не е толкова страшно (блокиралия двигател) лошото е единия месец чакане и после бааааавната разработка на двигателя.

Коментар

Тази седмица също ще пропусна, но за другата вече сме на линия и с двете атв-та... оста на голямото ни казаха краен срок другата седмица...остана да го досглобим, вече го запалихме...но има още дреболии и уикенда пак ще замине...а и друга лудуст се захващам да правя от един цр500...не мога да седя без някоя бъдеща машина в гаража ей...ама за това като му дойде времето ще разправям.

Коментар

Наско ако може да си дадеш скаипа ,че искам да те питам нещо....

Коментар

Скайпа ми си го има в профила ми... nasko.radev1

Коментар

Момчета , ако приемате и мотори към групата казвайте като ще ходите да карате , че ми писна да карам сам или най-много с още едно приятелче.скайпа ми е stef4o0000.Ще се радвам да се съберем по-голяма група и може да се обмисли изяждането на някоя и друга пържола сред гората, че то по нашия край май няма много любители на калта
                          Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Първоначално публикуван от hris Преглед на мнение
                            Бате умната - карането сам е твърде опасно Във форума може да прочетеш ЗАЩО ?

Какво правиш ако се случи като на снимката , а да не говорим и за по-лошите ситуации с гумите нагоре , защото никой не е застахован от тях !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            hris: и аз карам сам, но не АТВ ами МХ и досега такива ситуации е нямало да си чукна на дърво...ако ми се случи...надявам се сам да мога да се оправя....на фитнес ходих 1 години...и не съм мн хилав, но да не се случва...Успех!
                            '05 Suzuki RM 250

Коментар

Естествено, че приемаме ендуристи...даже има около 4-5 мотора които карат с нас... ако не са и повече вече. Пиши ми на скайпа да се уговаряме ако искаш, а за пържолите съм ЗА с двете ръце...живот и здраве тази събота или неделя може да се измисли нещо.

Коментар

Първоначално публикуван от 4ef4o Преглед на мнение
                                Момчета , ако приемате и мотори към групата казвайте като ще ходите да карате , че ми писна да карам сам или най-много с още едно приятелче.скайпа ми е stef4o0000.Ще се радвам да се съберем по-голяма група и може да се обмисли изяждането на някоя и друга пържола сред гората, че то по нашия край май няма много любители на калта
                                В събота направихме яко каране на юг от Аспарухово - пак не ми стигна резервоара . Снимките са малко, защото нямаше време и репортер.Екстримите и деретат бяха мн.сериозни , групата и тя. В събота пак сме там.
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X