Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha или Polaris?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Yamaha или Polaris?

Първоначално публикуван от jouzzin Преглед на мнение
    peychev68,а теб кое на те изкефи в предатора-вървенето,стабилността,окачването,двигателя..?Просто да знам евентуално какво да очаквам...
    Добър е Полариса и мисля , че единствения му минус е че е по-рязък като вървене.
    Това с окачването няма смисъл да се коментира , защото си е оригинално с амове Fox , които не могат да се срявняват с Elka (примерно) , но са много по-добри от всички останали и бих казал , че полариса има най-добра возия от всички стокови атв-та !
    И пак казвам - Взимай полариса !
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    08седем9010З60
    MAKE RALLY NOT WAR
    Confidence in Motion

Коментар

Това със слагането на още някой лев отгоре е добре,но в моя случай не е много оправдано.Просто 7К схте седят в гаража две трети от годината!Не е много оправдано.Аз затова си сложих и ограничение на парите.Задната скорост не е компромис,който бих направил.Предатора ми харесва,но като няма мнения и мен ме притеснява да рискувам.Както каза колегата-шах и мат.Ще следя пазара,ще се оглеждам и ослушвам,пак все от някаде ще изскочи нещо...надявам се.
      според мен взимаи полариса доста по малко бъгове има от раптор 660 аргументирам се веднага имал съм и двете машини и съм подържал доста такива на раптор 660 няма детаил които да не се е чупил и да не съм сменял включително и рамка когато върви е много добре но след всяко каране чоплиш нещо не ти трябва дори на мен като механик ми писна
      за предатора мога да кажа предимно хубави неща много мек и плавен двигател с въртящ момент от ниските удобен за каране не е много мощен но е подходящ за ендуро задължително модел 2005-06 със задна скорост.
      като недостатъци мога да отбележа качестовото на пластмасите и начина им на закрепване което всъщност е козметика по лошото е проблема който стои за всички полариси според мен а именно слабото предно окачване много бързо се разбиват всички накраиници по предното окачване ама много бързо и цената им ако се излъжеш да си купиш оригинални е убийствена затова се купуват по-евтини и по-здрави еднократно подменяш всичко по предницата и така отстрааааняваш този недостатък
      и последно мога да кажа че ако ти се наложи да купуваш оригинални резервни части независимо от къде цената е минимум 20% по-дебела от на японските марки
      мойто мнение ако бях в твоята ситуация с бюджет 5000лв щях да си търся предатор и аз, дори бих до бавил някой лев отгоре за някой по опънат НЕ каран в БГ

P.S. на Филчев първия поларис/ако не се лъжа и първото му атв/ му беше предатор купи го от мен и се разболя от болеста поларис
      Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Raptor-a падна в канала-окончателно.Благодаря за изчерпателния отговор на Антим!Продалжавам да се оглеждам,започнха да излизат и разни KFX-и за по 5 000 лв ама все на другия край на страната!Ще се появи все нещо наблизо,или аз ще имам време да отида до софия или кюстендил...
        TLC 120 Prado
        Yamaha Wolverine 450 4x4 SE

Коментар

Няма какво да се чудиш зимай полариса.Карал съм и двете машини и съм се проклинал че съм се карал раптор 660 просто е голям дефект.Сега карам оутлоу 525 ирс със независимо окачване и съм страшно доволен от машината ускорение,скорост,тансмисия,окачване всичко е на ниво невероятно е ако ти се дават малко повечко пари зимай такова ако не не се колебай и зимаи полариса само ,че малко ме съмня този в обявата да е 2006 и да е 4700 нз ти си знаеш аз ти препоръчвам ПОЛАРИС
          Polaris OutLaw 525 KTM racing

Коментар

Raptor-a падна в канала-окончателно.Благодаря за изчерпателния отговор на Антим!Продалжавам да се оглеждам,започнха да излизат и разни KFX-и за по 5 000 лв ама все на другия край на страната!Ще се появи все нещо наблизо,или аз ще имам време да отида до софия или кюстендил...
            Eто ти един POLARIS OUTLAW IRS в централна България. На мен ми станаха три и.....!

http://www.offroad-bulgaria.com/show...72#post1155972
            Eвгени Филчев
            Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...826&f1=details - ето това е едно от нещата,които съм харесал!За раптора много противоречиви мнения прочетох по форумите,докато за полариса почти нищо не срещнах.

раптор 660-Не! не съм карал, но познати и по форумите се оплакват. раптор 700 е друга бира, но в 5 к не се вместваш

между двете ти препоръчвам Polaris Outlaw 500 irs и 525 irs, 525 за 5 к не се намира още. Outlaw 500 irs е с японски двигател производство на FUJI Heavy Industries, Япония или Robin/собственост на FUJI/, ако е сглабян в САЩ. Fuji са тези , които произвеждат колите SUBARU, така че може да се разчита.

амортисьорите на Fox- Podium са доста добри, окачванeто отзад ти позволява да минаваш през големи препятствия.просвета е много голям 27 см, ако не и повече. скачането е много приятно, веригата трябва да се държи сравнително стегната, а не както при осите-леко хлабава,защото при независимото окачване няма този силен опън при скок и неравности и ако е хлабава ще ти скъса маншона отзад отляво.

мощта си му е напълно достатъчна, поне за мен. кара се доста леко, ако си свикнал с ръчни скорости. съединителя е сравнително мек, но може да се сложи и по-добър, ако си по-претенциозен- хидравличен, пак на MAGURА, какъвто е на outlaw 525-но разликата не кой знае колко.

KFX700 има много обяви вече на 5-6 к ,много добра машина за гората, мощно , автоматик, високо, малко тежичко-поне за мен, също така доста здраво.

и за двата модела мога да ти пиша още поне 50 реда от 1ва ръка, но има толкова информация по форума , че...... един съвет- Отиди и пробвай всички модели , които си харесал , ако имаш възможност даже по 2-3 оферти за един и същ модел. След това си направи сметка кое какви пари е и в какво състояние е и го взимай, а от форума продължавай да черпиш информация

тази четириколка от обявята за 4700 е много хубава откъдето и да го гледаш, има вид че е ходено до кафето и обратно с нея.като я гледах беше толкова запазена, че чак плаши....но си я изтървал....

Коментар

Колега, не се чуди и вземай да събираш още пари. За тези 5000 лв. трудно ще намериш атв, което да е читаво, независимо от марка, модел и т.н. Някой ти казаха събери още 1500-2000 лв. и си реши проблема с разходките с един кфх 700 или раптор 700
                П.П Аз съм за Раптора

Дано скоро да имаш нова тема : "Моето ново АТВ" !
                Сузуки Витара 1.6 8V
                Nissan X-trail 2.2DI 2003 Michelin 4x4 215/80/16

Живеем не както искаме, а както можем !

Коментар

Първоначално публикуван от karagiozov Преглед на мнение
                  Колега, не се чуди и вземай да събираш още пари. За тези 5000 лв. трудно ще намериш атв, което да е читаво, независимо от марка, модел и т.н. Някой ти казаха събери още 1500-2000 лв. и си реши проблема с разходките с един кфх 700 или раптор 700
                  П.П Аз съм за Раптора

Дано скоро да имаш нова тема : "Моето ново АТВ" !
                  Защо да не си намери за тези пари ? Търсене му е майката !
                  Тук се говори за Раптор 660 и Поларис ... не за Кфх и Раптор 700 !! Разликата е огромна!
                  08седем9010З60
                  MAKE RALLY NOT WAR
                  Confidence in Motion

Коментар

Искам да благодаря на всички за изчерпателните отговори и съвети!В крайна сметка си купих Ямаха Волверин 450 4х4 Special Edition!МНого ми допадна моторчето,а и като за първо ми е ОК!2 3 дена беше в бокса за нормалното обслувжане,и днес беше първият тест драйв-кратко ни прятно!Сега остава да си намеря компания,защото тук почти никого с АТВ не познавам,а малко се притеснявам да обикалям сам насам натам из горите...!Ако има някой начинаещ от варна да звънка....
                    TLC 120 Prado

Коментар

Искам да благодаря на всички за изчерпателните отговори и съвети!В крайна сметка си купих Ямаха Волверин 450 4х4 Special Edition!МНого ми допадна моторчето,а и като за първо ми е ОК!2 3 дена беше в бокса за нормалното обслувжане,и днес беше първият тест драйв-кратко ни прятно!Сега остава да си намеря компания,защото тук почти никого с АТВ не познавам,а малко се притеснявам да обикалям сам насам натам из горите...!Ако има някой начинаещ от варна да звънка....
                      Има тема за карането около Варна.Сам недей да караш!Един път ще ти потрябва инстромент или нещо или да паднеш недай си боже няма да има кой да ти помогне!От личен опит ти го казвам , защото знам какво е да мръзнеш посред зима сам на средата на реката с атв глътнало вода!Не е нужно да е начинаещ Всеки започва от някъде !
                      08седем9010З60
                      MAKE RALLY NOT WAR
                      Confidence in Motion

Коментар

Така или иначе от мерак ще караш сам в началото. Ако нямаш лебедка те съветвам да си сложиш. Не са кой знае колко скъпи, а след първото ми затъване без лебедка вече не броя колко пъти ме е измъквала.

Коментар

Понеже е Спешъл Едишън си има лебедка оригинално!Само че не работи -дълга история!Днес я разглобих, и се оказа че ротора е изпържен жестоко....Сега или ше си търся нова,или ще се мъча да пренавият ротора!Което е по лесно...!А за карането сам-да!Ще изучавам лозята наоколо сам...за съжаление...
                          TLC 120 Prado

Коментар

Така..днес дадох ротора на лебедката за пренавиване,и живот и здраве другата седмица ще си имам лебедка..обаче..Обаче ми я дадоха без кука и с една метална проволка,която нещо хич не ме радва!Можете ли да споделите с какви прволки си ползвате лебедките-все с метални или и с капронови или някакви непознати за мен!И колко долу горе да е дълга?
                            TLC 120 Prado

Коментар

Колеги,знам че въпроса ми не е за тук,но да не пускам нова тема:Някой купувал ли си е от БГ брояч за моточасовете на атв то?!Аз си намерих в E bay,но защо да е от там,като може да е от тук...!Ако някой е купувал нека сподели от къде и на каква цена!
                              TLC 120 Prado

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X