Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha или Polaris?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Yamaha или Polaris?

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
    Не говоря само за нея . Просто за всички Хонди ... кой каквото иска да ми разправя ! Аз си знам , че Хондата има най-здрав двигател и единствения и проблем е окачването , който се преодолява ако не караш по-хард.
    Бях се насочил към Поларис Аутлол (и още съм се насочил към него.Ти знаеш.) пък да видим ..
    Все се надявам да си харесам някоя Хонда (вярно не става за ендуро , но просто душата иска Хонда ) , защото имах Предатор и нещо ... не е за мене тоя тюфлек . След това си купих сузуки Лтз 400 (наточено с китове и т.н) и се доближаваше до вървенето на Предатора (дори на места вървеше повече) , но и Сузукито не ми е на душа ... просто от всичките атв-та които съм имал Хондата само ми прави удоволствие да я карам. (не съм карал Аутлоу , но и това ще стане към края на седмицата и тогава ще се реши какво да бъде)

Пак да се изкажа ! Не си взимай Ямаха !
    Ти си маняк на тема марки,което е много лошо,сам си признаваш за дефектите на Хондата,ама пак си тъпчиш и искаш нея.
    До сега 100 пъти се каза,че Раптор 660 е коренно различно АТВ от Раптор 700i ,освем джантите и малко от предното окачване двете АТВ-та нямат нищо друго общо.
    Защо да оставим Дакар на страна,нима не е показателно за здравината и качествата на една машина да вземе първите 5места,или защото така възхваляваното от всички АТВ Ренегат 800 издуха супата на Дакар.

Коментар

Хора, вземете се в ръце! Човека Ви пита за съвет за АТВ, което ще го кара по поляни и горички, а Вие го пратихте на Дакар. Ако се беше стегнал да ходи на Дакар, съмнявам се дали щеше до Вас да се допита.

Към jouzzin: Колега, има доста писано в раздела, особенно за Раптор 660. Прочети и напиши малко повечеза това какво искаш от тази машина, дали здравина, ефтина поддръжка, комфорт, или или спортни емоции.

Аз лично не бих си купил нито 1 от двата модела.

Първоначално публикуван от nvkolev Преглед на мнение
      За Polarisa не се чуди.Едно от най-добрите АТВ-та Ендуро!Предимствата му са ,че е с независимо окачване,амортисьори ФОКС(имат много настройки),голяма мощност и др.
      Но както казаха и другите колеги,дай малко повече подробности.
      Ако имаш пред вид твоето е такова непрактично за ендуро добиче, че никога не бих си купил това нещо за себе си. Двигатела е мощен, но "няма ниски", става за "пистарка", МХ, или за плажно бъги, но не и за ендуро машина.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от yamaha-racing Преглед на мнение
        Защо да оставим Дакар на страна,нима не е показателно за здравината и качествата на една машина да вземе първите 5места,или защото така възхваляваното от всички АТВ Ренегат 800 издуха супата на Дакар.
        Защото на Дакар никой не ходи със стокмашина и се правят сумати доработки.

Коментар

..
          Последно редактирано от nvkolev; 04-06-10, 11:24.
          Kawasaki KX250F

Коментар

Първоначално публикуван от yamaha-racing Преглед на мнение
            Ти си маняк на тема марки,което е много лошо,сам си признаваш за дефектите на Хондата,ама пак си тъпчиш и искаш нея.
            До сега 100 пъти се каза,че Раптор 660 е коренно различно АТВ от Раптор 700i ,освем джантите и малко от предното окачване двете АТВ-та нямат нищо друго общо.
            И по-нагоре бях казал , че който каквото да ми приказва Хондата е здрава и винаги ще съм и фен !?
            Всеки си хвали неговото !
            Като имах поларис хлавих ли го ? - Не
            Като имах сузуки хвалих ли го ? - Не
            Като имам кавазаки хваля ли го ? - Не

Всички тези марки са добри и това , че не казвам нищо за тях не значни , че не ми харесват ! Просто от 4-те хонди които съм имал и 4-те ми доставяха удоволствие за разлика от полариса примерно!

И пак по темата ... другото да го оставим заедно с Дакар
            Не си всимай Ямаха поради простата причина , че точно 660 не я бива !
            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
            08седем9010З60
            MAKE RALLY NOT WAR
            Confidence in Motion

Коментар

Ехе,не очаквах такъв отзук от моята тема!Така е хубаво-в спора се ражда истината.Какво искам от АТВ-то-искам да ме вози по гори и паланки,да се забавлявам с него по калища и долчинки,Мощност от ниски обороти и т.н.И да не ме изосавя на всяка крачка.Най-просто казано.И понеже поради естеството на професията ми не мога да му се радвам повече от 4 5 месеца в годината максимум, не ми се затварят повече пари в това.Затова и се спрях на тези машини.Мислех си и за Шинерай 350 даже.
              Явно няма да Раптор 660.Много го нареждат по форумите тоя модел.Исках да чуя и отзивите ви и тук.Остана варианта с Предатора.За него никой нищо не казва.Май не е много популярен.Какво бихте ме посаветвали-кой друг модел може да се впише в тези изисквания?
              П.С:На Дакар няма да ходя......засега
              TLC 120 Prado
              Yamaha Wolverine 450 4x4 SE

Коментар

В момента колегата е шах и мат....
                SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Ако може да се включа в лудницата ... Раптор 700 е страхотна пародия в ендуро условия - Раптор 350 го превъзхожда по всички критерии

Коментар

Чак пък да не го бива раптор 660 ае намали малко АТВ-то не се чупи само когато не го караш!

Коментар

Никой не казва,че трябва да ходиш на Дакар,просто се одбелязва факта,че Раптор 700 е доста здрава машина.
                      На теб за разходки ти трябва здължително да има задна скорост и да е по-високо,а пък за кал ти трябват добри гуми и по-лека машина т.е. не КФХ 700 примерно.Полариса просто не е масов в България и за това в момента за него няма мнения,то и аз се колебаех за Поларис ама не намерих конкретно инфо и не смеях да рискувам.Имах Китаец 200куб. и след като му отстраних доста от фабричните недостатъци,ама казвам доста и почнах да го натискам по-яко на каране почна да се усукват всички метални части,който просто не съм очаквал

Коментар

Рано или късно щом си се ориентирал към по спортните модели ще стигнеш и до класа на 450-ките, съкрати си агонията впоследствие демек да се чудиш какво да я правиш тази машина при тоя куц пазар ами дай още малко и каквото и да вземеш от тоя клас нема сбъркаш, там кфх450 е най примамлив заради задната скорост но пък е най бъгъв. Намират се доста читави машини за 6-7К, погледни и за Поларис Аутлоу също е добро решение заради задната, а пък JAMM oт форума има и един КТМ за доста прилични пари около 7К(за което не съм много сигурен може и да има + - от цената, ако искаш му драсни едно лично няма да съжаляваш.
                        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от jouzzin Преглед на мнение
                          Здравейте!Най-накрая дойде и моя ред да си взема АТВ!Отделих 4500 - 5000 и търсенето започна.В този ценови диапазаон открих само Yamaha Raptor 660 i Polaris Outlow 500.Може ли някой да сподели мнение и опит за тези машини,и към коя да се насоча!Препоръки!Благодаря предварително.
                          Бреейй много спорове в тая тема, много нещо... така първо добре дошъл сред нас! Щом искаш точно модел от тези двете машини според мен е по-добре специално за тея двете по-доброто е полариса Някои хора се изказаха неподготвени, но няма значение... раптор 660 след 2002г. няма проблем със скоростите до колкото знам и не се произвежда след 2006г. след това става раптор 700 попринцип раптор 660 и 700 нямат почти нищо общо! Ако толкова много искаш да е ямаха е добре да се насочиш към модела след 2006 т.е. 700 или към спортната версия yfz 450(няма задна, която ако си начинаещ ще ти е доста полезна) ако искаш да е поларис по-добре се ориентирай към аутлоу(outlaw) надявам се да съм помогнал
                          [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

Това със слагането на още някой лев отгоре е добре,но в моя случай не е много оправдано.Просто 7К схте седят в гаража две трети от годината!Не е много оправдано.Аз затова си сложих и ограничение на парите.Задната скорост не е компромис,който бих направил.Предатора ми харесва,но като няма мнения и мен ме притеснява да рискувам.Както каза колегата-шах и мат.Ще следя пазара,ще се оглеждам и ослушвам,пак все от някаде ще изскочи нещо...надявам се.
                            TLC 120 Prado

Коментар

Първоначално публикуван от jouzzin Преглед на мнение
                              Това със слагането на още някой лев отгоре е добре,но в моя случай не е много оправдано.Просто 7К схте седят в гаража две трети от годината!Не е много оправдано.Аз затова си сложих и ограничение на парите.Задната скорост не е компромис,който бих направил.Предатора ми харесва,но като няма мнения и мен ме притеснява да рискувам.Както каза колегата-шах и мат.Ще следя пазара,ще се оглеждам и ослушвам,пак все от някаде ще изскочи нещо...надявам се.
                              Ще повторя много хора , но има доста писано за раптор 660 и от 50 мнения (примерно) има 1-2 хубави.Полариса е къде-къде по-хубав.Хич не се чуди дали да е Ямаха или Поларис.
                              Това със задната - има и предатор със задна ! (след 2004)
                              ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                              08седем9010З60
                              MAKE RALLY NOT WAR
                              Confidence in Motion

Коментар

peychev68,а теб кое на те изкефи в предатора-вървенето,стабилността,окачването,двигателя..?Просто да знам евентуално какво да очаквам...
                                TLC 120 Prado

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X