От: Yamaha или Polaris?
Ти си маняк на тема марки,което е много лошо,сам си признаваш за дефектите на Хондата,ама пак си тъпчиш и искаш нея.
До сега 100 пъти се каза,че Раптор 660 е коренно различно АТВ от Раптор 700i ,освем джантите и малко от предното окачване двете АТВ-та нямат нищо друго общо.
Защо да оставим Дакар на страна,нима не е показателно за здравината и качествата на една машина да вземе първите 5места,или защото така възхваляваното от всички АТВ Ренегат 800 издуха супата на Дакар.
Първоначално публикуван от peichev68
Преглед на мнение
До сега 100 пъти се каза,че Раптор 660 е коренно различно АТВ от Раптор 700i ,освем джантите и малко от предното окачване двете АТВ-та нямат нищо друго общо.
Защо да оставим Дакар на страна,нима не е показателно за здравината и качествата на една машина да вземе първите 5места,или защото така възхваляваното от всички АТВ Ренегат 800 издуха супата на Дакар.
) , защото имах Предатор и нещо ... не е за мене тоя тюфлек . След това си купих сузуки Лтз 400 (наточено с китове и т.н) и се доближаваше до вървенето на Предатора (дори на места вървеше повече) , но и Сузукито не ми е на душа ... просто от всичките атв-та които съм имал Хондата само ми прави удоволствие да я карам. (не съм карал Аутлоу , но и това ще стане към края на седмицата и тогава ще се реши какво да бъде)
попринцип раптор 660 и 700 нямат почти нищо общо! Ако толкова много искаш да е ямаха е добре да се насочиш към модела след 2006 т.е. 700 или към спортната версия yfz 450(няма задна, която ако си начинаещ ще ти е доста полезна) ако искаш да е поларис по-добре се ориентирай към аутлоу(outlaw) надявам се да съм помогнал 
Коментар